Jump to content

Vaihteisto jumittaa


Recommended Posts

Olen tuskaillut tämän kanssa nyt jo kaksi kesää, Kuplalla ei ole juuri tullut ajettua. Ongelma on siis se, että ajossa vaihteet ei mene päälle. Paikallaan moottori sammutettuna ei mitään ongelmaa, moottori käynnissä paikallaan tuntuu ehkä pientä kanitusta välillä. Ajaessa ykkösellä ja kakkosella ei ongelmaa, mutta kun laittaa kolmosen tai nelosen päälle, ei sen jälkeen löydy vaihteita ollenkaan. Viime testillä tuntui siltä kuin koko perä olisi mennyt jumiin, ihan kävelyvauhtia ajaessa laatikosta kuului kova pamaus. Voisiko olla, että kaksi vaihdetta meni samaan aikaan päälle? Sammutin auton ja ajoin ykkösellä loput 200m kotiin, jotenkin sen verran toimi.

 

Laatikko toimi ennen oikein hyvin. Ongelmat alkoivat kaksi talvea sitten, kun nelosen tilalle vaihdettiin pidempi välitys, ja samalla vaihdoin nokkakappaleen vanhemman malliseen. Myös hockey stick vaihtui uuteen. Tukikumit on uudet keltaiset Rhinot, kytkin on Kennedy Stage 2. Viime talvi meni kytkinvikaa etsiessä, mutta tuntuu ettei vika olekaan siinä.

 

Vian etsintä on aika vaikeaa, kun loota toimii normaalisti siihen saakka kun laittaa 3. tai 4. vaihteen sisään ajaessa. Olisiko kellään vinkkejä?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...