Jump to content

ozone

Members
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 • Ajoneuvot
  -63 Kupla, -66 Junis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei pelkästään volkkareita, mutta hienosti menee suomalainen junakeula kaiken maailman bemareiden seassa Nordschleifella: Linkki YouTubeen Edit, noin kohdassa 2:42 siis.
 2. Mulla olisi tarjolla Englen FK8 ja FK10, molemmat käytettyjä ja molemmat hiottu pitkäiskuisen kampuran kanssa käyväksi (82mm). Silmämääräisesti tarkasteltuna kunto OK. Vantaalla. -Otso
 3. Uusi 200mm kytkinasetelma (uudemman mallinen) ja jousittamaton levy. Ostin Aircooledista kaksi viikkoa sitten mutta en tarvinnutkaan. Ovh 32€ + 59€, nyt 75€ yhteensä Pitkät vetoakselit heilurivaihteistoon, MYYTY Vaihdekeppi ja lukkolevy sen alle, perimätiedon mukaan VW Thingistä, Typ181. 20€ Öljynjäähdytin n. 15cm x 35cm x 7 cm, käyttämätön. Vastaava oli aikoinaan Urtsiautossa takalasin alapuolella vakiojäähy ohitettuna ja hyvin pelasi. 20€ Laitan kuvan myöhemmin. Tavarat Vantaalla, kulkee Postilla ja MH:lla vastaanottajan piikkiin. Rahat ensin tilille. -Otso 050-5409835 tai YV.
 4. Samoilla linjoilla tuon paikan kanssa, nurmikenttää leiriytymiseen ja järvi pitäisi olla vieressä. Itse olen käynyt tapahtumissa epäsäännöllisesti 15 vuoden ajan: Pälkänettä ei tietysti voita mikään jne jne. Henkilökohtaisesti pidin Himoksesta, Visulahdesta ja Ruovedestä kaikista oikein paljon. Jämistä jäi nyt huonoina puolina mieleen täydet roskikset hotellin alueella ja varsinkin näin kuumalla ilmalla järven puuttuminen, käytiin kyllä maauimalassa pulikoimassa mutta tuo hiekkakuopan sijainti ei meille selvinnyt. Yhdistyksen järjestelyt oli kunnossa ja oli Jämissä paljon hyvääkin, mm. seikkailupuisto ja läheinen aktiivinen pienlentokenttä. Ulkomaalaisia harrastajia on aina ollut jonkin verran, mutta olivat nyt jotenkin näkyvämmin esillä, varmaan Someron tapahtumasta jääneet vielä viikoksi. Muuten tuntui siltä että harrastajia ei ollut yhtä paljon tässä tapahtumassa kuin ennen, johtuuko kuumasta säästä vai paikan hajanaisuudesta / suuresta koosta? Edit: Iso peukku FVWA Kokkola / Pyhäsalmen porukalle lasten ohjelmasta!
 5. Ostan ehjän heilurilaatikon. Uudemmalle painelaakerille ja 12v vauhtipyörälle sopiva. Pitemmästä perästä pitempi hinta. Siis ehjä laatikko. -Otso 050-5409835 tai YV
 6. Kannatinkumit on kunnossa. Ei tuossa taida muu auttaa kuin ottaa laatikko alas ja kysellä apuja joltain joka ymmärtää laatikon päälle jotain.
 7. Ei rutise. Kädellä pitäen yleensä pysyy päällä jopa kiihdyttäessä.
 8. Perimätiedon mukaan rempattu heiluriaski 4.125 perällä, autona 1963 Kupla. Ostin lootan harrastajalta ja vaihdoin itse nokkakappaleen ja hockey stickin, kiinni autoon ja ajoon. Yllätyksekseni kolmosvaihteen kanssa oli heti alkuun ongelmia. Vaihdoin vaihdetangon ja hockey stickin välisen puslan ja tsekkasin vaihdetangon liikkeen. Nyt olen kokeillut kahta eri vaihdekeppiä joista toisessa säätömahdollisuus, mutta ei tunnu auttavan. Kytkimen säätö mielestäni OK, vapaata liikettä on. Autossa ollut useita eri lootia mun omistajuuden aikana, missään ei ole ollut tätä ongelmaa. Kolmonen ei siis tunnu menevän "tarpeeksi" päälle. Yleensä menee kun rauhallisesti vaihtaa, tyyliin niin että koneen kierrokset ehtii laskea tyhjäkäynnille. Moottorijarrutuksessa neloselta kolmoselle hyppää aina pois päältä. Rauhallisessa ajossa kun kolmosen saa päälle niin se myös pysyy päällä. Mistä alkaa vikaa etsiä? Kone ja loota varmaan pitää jo ottaa joka tapauksessa pois, mutta homma olisi kyllä kiva saada kerrasta kuntoon. Kolmosen siirtäjä löysällä tai kulunut? Hockey stick?
 9. Näyttäis vielä olevan kaupan: https://www.tori.fi/uusimaa/Vw_kupla_37813726.htm
 10. Itellä myös -66 junispaku työn alla. Mielestäni tuo sinun näyttää pahemmalta kuin todellisuudessa on, omaankin on pitänyt melkein kaikki vastaavat pellit vaihtaa/korjata, ja se on sentään ollut ihan ajokuntoinen vehje. Ei se nyt ihan noin rapea ollut, mutta molemmat sivuhelmat, takakulmat menneet vaihtoon, lisäksi etulattiaa ja etuhelmaa on korjailtu. Kyljen ikkunointia on hyvällä menestyksellä korjattu nykyaikaisella koriliimalla eräässä toisessa juniksessa.
 11. 1.10. Kirkkonummen swappiin kuljetus samaan hintaan.
 12. Siltä näyttää minustakin, korjasin otsikon.
 13. Käyttämätön oikean puolen lokasuoja, pientä naarmua syntynyt vuosien varastoinnissa. Tarran mukaan vuosimalleihin 66-72. Vantaalla, 50,- -Otso 050-5409835
×
×
 • Create New...