Jump to content

kuplan etuluukun tiiviste.


Guest wolski

Recommended Posts

Guest Toheltaja

miksi ostaa yleismallin tiiviste, siihen kuuluva maksaa valmistajasta ja laadusta riippuen 5-15€ Metritavarana maksaa varmasti saman, on liian paksu tai ei toimi siinä tarkoituksessa ollenkaan mihin se on luukun alle laitettu :)

Link to comment

Onko viisailla tieto toisenlaisesta etuluukun tiiviste profiilista. Se tulee luukun reunaan ja siinä on semmonen lerppahuuli? Oon nähny 50-luvun korjaamokäsikirjoissa. Ei tarvis sitä peltilisua ollenkaan tavaratilan aukon reunaan ollenkaan. Vai onko tää joku earlysplitti juttu. Piru kun ei oo skanneria että saisin kirjasta kuvan tänne.

Link to comment

tommosia ovat meksikokuplissa käyttäneet tehtaalta jo. Teollisuus-Etolasta saa metritavarana.

 

Joa auto on kovasti "projekti" niin kannattaa harkita tommosta, ja rälläköidä helvettiin se orggis tiivisteen metallikisko/ura ruostetta keräämästä.

 

Jan

Link to comment

Minusta Etzoldin kirjassa luki et toi luukuntiivisteen uralista on ainut osa mitä ei oo suunniteltu kuplassa kokonaan uudestaa sen valmistushistorian aikana. Noh lienee hieman liioitellusti sanottu ja ei varmaan oteta Mehikó kuplia huomioon...

Link to comment

Jos kuitenkin päätyy orkistyyppiseen ratkaisuun, niin ainakin muutama vuosi sitten tota metalli soiroo sai ihan vw:ltä ja vieläpä edullisesti. Sen vaihtaminen on helppoa ja erittäin vaatimattomat hitsaustaidot riittää (listaan reikiä ja hitsataan se niistä kiinni). Sama listahan on käytössä myös takaluukuntiivarin seutuvilla.

 

seb.

Link to comment

äh puh, taisin ilmaista itseni kehnosti. soirolla tarkoitin sitä peltilevystä taitettua listaa jonka tehtaan paapat on koriin hitsanneet. ja justiinsa se osa tossa orkkisratkaisussa siis menee huanoxi (ruastuu). jotta sitä vaan että sen vaihto on helpompi juttu ko luulisi.

 

oliskohan siitä 10 vee aikaa kun vw:n varaosamyyjän kanssa oikein voimalla etsittiin tilaus/varaosanumeroa tolle mehixo tiivisteelle. Ei muuten löytynny! -vaikka myyjä otti yhteyksiä oikein ulkomaille. silloiset etolan tiivistevalikoimat eivät ihan yhtä hyvin istuvaa tiivistettä tunteneet.

 

ruuneperi

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...