Jump to content

Kleinbussin tuuletusikkunan tiivisteen asennus


Recommended Posts

Nyt kaivattais hieman apuja kaverille. Kuinka -64 kleinbussin pienen tuuletusikkunan ikkunatiivisteen saa paikalleen?

Myös kuinka ikkunakehyksen T-tiiviste asentuisi parhaiten? pois ottaminen kyllä sujui hyvin mutta..auto maalattiin ja uuden asentaminen uraan on todella hankalaa.Tiivisteet on hankittu hotcarsista,mutta sen ei pitäisi vaikuttaa asiaan.

Link to comment

Saman ongelman kanssa painin pari vuotta sitten. Pienellä väännöllä sain lasin (tupakkiikkuna) pois. Kehykset maalattiin ja uusi tiiviste paikalleen ja ikkuna ei mene millään takaisin, liian suuri kitka. Tiiviste lasiin kiinni ja yritys, eikä mene vieläkään, nyt kitka on tiivisteet ja karmin välissä, lisää voimaa ja kaikenmaailman saippualiuosta sekaan, ei mene millään, meinaa jo kehykset mennä solmuun. Totean että ei onnistu. Leikkasin sopivan paksuisista kumista soiron kehyksen uraan(että lasi tulee oikeaan kohtaan) ja sika flexillä ikkuna kiinni. Tuli ihan siisti.

Jos sen tiivisteet oikeasti sinne haluaisi pitäisi tehdä jonkin näköinen jigi karmille , ettei se taivu ja painaa jollain lasi paikalleen ettei se hajoa.

Sitten se toinen tiiviste joka on sen karmin ja oven karmin välissä, vaikka piti olla volksburg west tasoa niin eihän se istu siististi mitenkään varsinkin jos sitä ikkunaa vielä aukookin

Nää tiivisteet on kyllä nyppinyt aina kun niitä katsoo. Voi että kun olisin irrottanut ne alkuperäiset tiivisteet varoen, olis ollu vielä pelastettavissa! Sulla varmaan samoja ongelmia...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...