Jump to content

Kujis

Members
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hattula
 • Ajoneuvot
  Junis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kaikkee höpö höpöö on keksitty . Korkeapaine pesu(vesi) on paras ja kallein. Mut mitä sitä pyörää keksii uudelleen -> hiekkapuhallus.
 2. Sovitelaipan sorvaus, kierteytys on koneistamolta aika helppo homma, jokaisella kuka ajaa Iso viis jaolla pitää olla sellainen.:)
 3. Ei kannata, Pälkäne oli parasta aina, enpä ole biffissä sen jälkeen käynytkään. Pälkänellä oli Eniten porukkaa, kaikki oli tyytyväisiä, muutama mökkiin oli, Kostianvirta, Hiekkaranta, Pälkeneellä EI satanut aina, hyvät kilpailut ja palkinnot, hyvä sijainti. Pusikkoja oli myös usein leikattu ennen " meitä". :)
 4. Ei tässä mitään olla lopettamassa, mutta kyllä ennen oli paljon hienompaa. Ei ollu nettiä mistä katsoo minkäkin hinnan, ja mukava ostaa auto paikan päälta tietämättä että naapurissa oli paljon parempi mut ei oltu luettu edellisviikon lehteä ja myynti-ilmoitusta. Itse ekan kuplan ostin 1988, parhaaseen cal look aikaan. Pasi Hakala kirjoitti hienosti ton 30v sitten harstamisesta. En voi kyllä noita hintoja muutaa nykyrahaksi koska pää hajoo. Jussinbussi kertoi toisen seikan -> Kyllä siinä vaan ihmiset muuttuu kun ne 5000 markan vehkeet muuttuu 50000 euron vehkeiksi. Valitettavasti Juu överiksi on mennyt toisinaan.
 5. Jousentukia on aina korjattu hitsaamalla ja tullaan korjaamaan tulevaisuudessakin. Jousilautasiakin on saanun tarvikkeeena( esim golfiin) jolla mädän lautasen on saanut korjattua.
 6. Vakaajasta vielä, Mites tän alkuperäisen vakaajan sais asettua? Mihin nää pikku lipareet tulee? On aika ahdas väli.
 7. Sidevinder sovitettu muutama vuosi sitten homemade valmentajalla.
 8. >Viime talvena kun hitsailin kasaan yhtä kuplaa jätettiin se tarkoituksella puhaltamatta alkuvaiheessa. Nyt kun suurimmat peltihommat alkavat olemaan tehty on sen puhaltamisen vuoro, sitten paikataan viimeiset reiät kunhan katsotaan mihin niitä vielä tulee. -Tämä on hyvä tapa varsinkin noin rapeassa autossa, näkee vielä muotoja, ym helpompi hahmottaa mikä pelti ollu missä ja miten... puhalluksen jälkeen 1/2 nelion reikiä...mitähän tässä oli. Omassa oli samanlaiset ikkunat tehty (varmaan joku "laki" homma) . Ei ole enää koska umppari alunperin niin mitä siitä muuta tekemään. (oma mielipide).
 9. AA sarjan hoonausjälki näytti hyvältä, mutta yksi mäntä on 0,10 ( helmasta) suurempi. Muut 3 satkun sisällä. Että sellaista laatua...
 10. Samanlaiseen kaasutimeen huoltoa tehdessä ihmettelin suuttimien merkintöjä -> Solex 1407 sekä Solex .01225. Mitä nämä olisi millimitoissa?
×
×
 • Create New...