Jump to content

takalevyjarrusarjan satulan kiinnike pelti


Guest Tuoppi

Recommended Posts

onko tietoa et minkä vahvusesta aineesta noi satuloiden kiinnike pellit on tehty? orkkis jarrukilpihän on 4 mm vahvaa siitä missä on ne neljä kiinnitys pulttia ja paksumpi ei sovi T-1 -72. Näyttäis et toi HC sarjan 4496-26 pellit ois kantattu samasta 4mm tavarasta mut voisko joku tarkentaa tämän epäilyn oikeaksi tai vääräksi. tuntuu vaan niin ohkaselta tavaralta jos 4:sta, mut kai ne kestää. Toivottavasti jollain on tietoa :)

 

-Tuomas-

Link to comment

orkkis kilpi on siis 4mm plus tiivisteet eli yhteensä about 5mm, joten oikein muistit. Kyselin hc:sta asiaa hienovarasesti mut vastausta ei oikein tullut ;) mut löytämieni kuvien perusteella palat ovat saman vahvuiset kauttaaltaan eli pakko niiden on olla 4 mm et tiivisteet menee vai onko sit käytetty jotain tiivistysainetta!?! Taidan tehdä nelosesta ja asentaa lisä tuet akselin muista rakenteista. pistän vaikka kuvia kun on eka puoli valmis.

Link to comment
Guest Mika Raussi

No niihän siinä kävi, että mie oon mitannu sitä väliä, enkä kilpeä. Saa tonne menemään 12 millisenkin levyn väliin kun vähän sorvailee suojaputkia ja kansia.

 

http://personal.inet.fi/private/kupla/114_1467.jpg

 

Tossa miun systeemissä ei enään edes sitä paperitiivistettä tarvita. Eikä miulle kyl tuu muutenkaan mieleen, että mihin sitä tarvii kun siinä lagerin ulkokehällä on se o-rengas.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...