Jump to content

Mistä startin hiilet?


Recommended Posts

Aiemmin kyselin, mistä mahtaa johtua, kun startti pyörittää välillä tosi laiskasti.

Ostin foorumin kautta käytetyn, mutta hyvän alkuperäistyyppisen startin, joka valitettavasti sai postissa vähän osumaa, mm. yksi hiili oli päässyt hyppäämään pois paikoiltaan.

Avasin tässä startin vielä uudemman kerran ja yksi hiilen kuparijohdin oli aika pahasti rispaantunut -varmaankin samaisesta kuljetuskolhusta johtuva vika.

Voisiko tuo huono johdin aiheuttaa nimenomaan sellaisia startiongelmia, että etenkin kylmänä pyörittää todella laiskasti, mutta lämpöisenä huomattavasti paremmin, joskus jopa erittäinkin terhakasti?

Haluaisin uusia hiilen, tai vaikka kaikki, mutta saako Boschin startin hiiliä enää mistään?

Link to comment

Onko vaihdelootan pusla varmasti sopivan tiukka? Varmasti hyvä startti löytyy kun haet motonetista bensafeliciaan sopivan. Jos pakko olla orkkismalli niin samasta kaupasta löytyy myös niitä. Viimeks tommosta hakiessani vasta kolmas oli niin tehokas et jakso pyörittää 2.0 ruiskukonetta kuumanakin mut se olikin aito tehdaskunnostettu boschilainen jossa oli teho/ vääntödokumentit mukana. Myyjälle kun sanoo et jos ei oo boschi niin en ota niin saattaapi löytyä sopiva.

Hiiliä kyselisin autosähköliikkeistä.

Edited by tolvana
Link to comment

Vaihdelaatikon pusla on uusittu näiden starttiongelmien myötä. Motonetin tarvikestartti oli aiemmin kiinni autossa, mutta sen kanssa oli jatkuvasti jotain ongelmaa (edelleen mysteeri, miksi ei istunut kunnolla ja rikkoi vauhtiksen hampaat), joten hankin alkuperäistyyppisen startin tilalle. Nykyinen startti toimii oikein nätisti -silloin kuin sitä huvittaa. Haluaisin nyt laittaa startin mahdollisimman hyvään kuntoon ja käydä läpi johdot + maadoitukset. Jos sitten ei tokene, niin multa loppuu ymmärrys tämän suhteen!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...