Jump to content

Vaihtovirta- vai tasavirtaBENSAPUMPPU


Guest TJTJ

Recommended Posts

Hei!

Mitä eroa ko. bensapumpuilla on? Jos autossa on vaihtovirtalaturi, pitääkö silloin olla myös vaihtovirtabensapumppu? Entäpä jos vaihtovirtalaturi on laitettu jälkiasennuksena (autossani on ollut alun perin ilmeisesti tasavirtalaturi)?

Meneekö siis bensapumppuun jostain sähköt; vaikuttavat silmääni ainakin täysin mekaanisilta http://aircooled.fi/tuote/2040/polttoainepumppu-vaihtovirta-t12-873479-brosol

Onko väärällä bensapumpulla (autossani: vaihtovirtalaturi-tasavirtabensapumppu-yhdistelmä) vaikutusta moottorin käyntiin esim. liiallisena bensansyöttönä?

 

Kiitos neuvoista

Link to comment

Bensapumpuissa ei ole käytännössä mitään eroa toisiinsa muutakuin se että alkuperäistä tasavirtasen bensapumppua et saa irti laturia irroittamatta jos sellainen on vaihtovirtalaturin kaveriksi jätetty paikalleen.

Link to comment

Ja alkuperäiseen bensapumppuun ei mene sähköjä ja ei ole vaikutusta käyntiin tasa ja vaihtovirta pumppujen välillä jos kaasutin siis kunnossa. Liiallista painetta pumppu voi kyllä antaa mutta sillä ei ole merkitystä kumpi pumppu. Tämän voi testata laittamalla pumpun alle lisää tiivisteitä.

 

Jos taas pumppu on vaihdettu niin pitää varmistaa että käyttötanko on pumpulle oikeanlainen tasa (108mm) ja vaihtovirralla (100mm)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...