Jump to content

Trailerin lavamateriaalit


Guest Toheltaja

Recommended Posts

Guest Toheltaja

Jahas, pitäis vetää uudet levyt kärryyn. Vanha filmivaneria, hieman kulahtanut, mut muuten jee. Tosin kärry ku on 95% uusittu, en viittis laittaa vanhoja levyjä kiinni enää. Runko kuumasinkitty.

 

Onko kokemuksia alumiiniturkkilevystä? filmivanerista? jostain muusta? Ritilää en välttämättä haluaisi laittaa sillä tarttis saada umpipohja. Mites alumiini sinkin kanssa, taitaa syödä aika tahdilla ku on jalompi kama. Toisaalta onhan tossa kärryssä sinkkiä, mutta ei sitä viittis alumiinin antaa syövyttää, happanee mokoma sitte kohta kuitenkin taas.

 

pitänee tosin laskea menekki ja kulukki, ku koko on 1850x4000 eikä ikinä mikään levy osu tommoseen sopivasti. Vaihtoehto ois vetää 485x4000 suirut paksumpaa levyä ja 800x4000 ohuempaa keskelle mihin auton paino ei tule.

Link to comment

Peitä pohja paksulla vesivanerilla ja laita karheempaa renkaitten kohdalle ... meillä himas aikanaa nastarenkaat ja jokkisrenkaat söi vanerin jos pääsi sutaseen.. eli turkkia soirot renkaitten kohdille... vesivaneri kesti meillä alusta loppuun .. ei probleemia..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...