Jump to content

JaniM

Members
 • Content Count

  2511
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JaniM

 1. Kassler kötkäle kamadossa vajaa 7h. Suolaa ja pippurisekoitusta mausteena.
 2. Nylon Carbon fibre 190 astetta. Bensan/etskun kesto hieman kysymysmerkki. Ei oikein varmaa tietoa löytynyt. Ei ainakaan ohut suiru heti hävinnyt, kun kastoi etskuun. Just pari viikkoa sit tuli tuki kans että pystyy tulostaa ruostumatonta lankaprintterillä. Ainut pitää sintrata, että tulee kiinteä. Ei vielä ole tullut kyseltyä missä Suomessa järkevän hintaista palvelua ja uunia. Sais jo monimuotoisia osia printattua mitä ei pysty edes koneistaen tekeen.
 3. Just tuli koevedos uunista ulos imarista. Mittojen tsekkaus ja istuvuus. Sit loput piirteet paikoilleen ja tulostus. Nämä tulee R1 läppärunkoja varten ja sähköiset kaasuläpät. Ei tartte vaijerien kanssa tapella enään.
 4. Pitää itse suunnitella imusarjat, että saa sähköiset läppärungot kiinni. Voi nuo takertelevat vaijeri/jousiviritykset nakata roskiin.
 5. Noin minä kans ymmärsin. Lyijyharkkoja kyytiin. Mut oliko painomuutoksissa kans jotain rajoituksia? Konepainoissa joskus oli ettei saanut paljon lisääntyä tai omamassa muuttua, jolloin henkilömäärällä kompensointiin tuo kokonaispaino ilmeisesti.
 6. Mites kun tuossa vielä nettoteho, niin eikös periaatteessa koneteho voi olla 10 pinnaa enemmän DINiä? Joku 0.9 kerroin oli äkkiä katottuna. Mutta äkkiä laskin niin junis menee tuohon 25 kg. Normi junis 1080 kg. Mutta nyt saa "järkevän" koneen ympättyä helpommin ihan laillisesti. Edit: Mites jos omapaino onkin suurempi jo muutettava kuin vertailumalli? Mites tuo tulkitaan. Saako periaatteessa tehokkaamman, kun ei 12kg raja mene?
 7. Rullassa imee kosteutta kyllä kuin sieni, mutta ruutattuna ei ilmeisesti. Just tarkoitus testailla kuin kestää etanolia ja bensaa. Jos vaikka imusarjassa tai muussa vastaavassa adapterissa kestäis. https://3qcbdntxdyb43ubh6h0b0qgz-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2020/05/MakerBot-METHOD-Carbon-Fiber-Material-Specs.pdf Mikä on pitempää kestävä aika? Kuinka hajosi? ASA kestää lämpöä 90 astetta ja tais olla uv-suoja kans parempi.
 8. Nylon carbon fiber kestää reilut 180 astetta lämpöä. Noita lämpöä kestäviä muoveja on. Kestäis koneen kyljessä kans osat.
 9. Tuossa yläpuolella kuva yksi kasan pelleistä.
 10. Yksi ois vaikka 3D skannerilla ottaa muodot talteen. Siihen sit tekis mallineen vaikka vanerista ja leipoo pinnalle pellit. Tietty kun nyt olemassa ehta malli, niin saa suoraan. Digitalisoi vaan talteen palat. Voi lähettää helposti toiselle puolelle maailmaa.
 11. Hitsuupöytä palapeli. Kauan unelmoitu pöytä tuli hommattua ja kasattua. Tuohon vielä saa jatkopalat päihin tai vaikka pystyyn. Kiitoksia Ervan's Teemulle mallista. Reikäkoot muokattu D16 kokoon. Sit tuli kasa työkaluja ostettua, kun kaikkea itse viitsi rakentaa.
 12. Juu sit löytyy niitä hipo PDM systeemejä, mutta hinta onkin jotain muuta, mutta niillä hoituu kaikki mahdollinen sähköistys ja ohjaukset pumpuista lähtien. 2kiloa hintaa helposti. Mutta tää prätkäkalikka tosiaan riittävä näihin perusautoihin. ja saa kliinin tehtyä. Sepin Karttiin ois ollut aika bueno.
 13. Tuo nyt enemmänkin kun uutta tehdään kaikki. Mitä sitä toimivaa vaihtaan vaihtamisen ilosta.
 14. Tuossa suht "edullinen" kalikka. Varmaan maailmalta löytyy edullisemmin, mutta tää nyt eka silmään iski. https://www.kahlekuningas.net/epages/kahlekuningas.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016081005/Products/560670 Ei tartte taistella sulakkeiden ja releiden kanssa. Ja kaikkea muutakin plussaa tulee näköjään.
 15. Tuollasella digiuunilla tuli tehtyä jakajan kansi, jossa anturi nokkatietoa varten ja suojakansi anturille. ABS-muovia, kestää lämpöä ja kestävää. Myöhemmin saa ASA joka taas kestää vielä enemmän lämpöä ja UV-säteitä. Pääsee nypräileen kaikkia pikku kannakkeita tai no miksei suppiloita tai muuta mielikuvituksellisia tulosteita.
 16. Noi kohdat missä rikastunut myös lambda. Ennakolla kokeilitteko lisätä/vähentää? Mieto ennakkokartta Hannun karttaan verrattuna, mutta siihen nyt varmaan vaikuttaa koneen muut ominaisuudet määrään ja onko bensa/etsku. Lambda ei ainakaan kovin tasaisena pysy juuri noissa kohdissa.
 17. Mistä nuo pari kuoppaa johtuu tehokäyrässä?
 18. https://aipworks.fi/ Kerro Antille terveisiä.
 19. Itellä oli ensimmäinen auto Falcon Devil. Olikohan AGC-86 rekkari ja ollut myynnissä jokusen kerran nettiautossa, kun välillä vahingossa bongannut. Sit oli tää loviisalainen vai Lapinjärveltä Tiara auto, oliko car arts paja?
 20. Jos hyvät dokumentit löytyy ja ei ole hirveesti "ylimääräisiä" viheltimiä mitä pitäää poistaa ja silpoa johtosarjasta. Tuo taitaa olla kuitenkin jo aika "vanha" kapistus, niin ei hirveesti taida olla ylimääräistä. Toisaalta olisi tietty pöydällä mukava kirurgisia operointia johtosarjalle tehdä. Ja ilmeisesti pystyy surutta teurastaa sähköt pois autosta, niin silloin järkevämpää. Tyyliin laikalla reikää ja johdot ulos siististi. Niin silloin ymmärrän pointin kyllä. Sytkäkartat saa varmaan säädettyä, kuten bensa. Kammenasentoanturi vaan samaan kohtaan kuin alunperin, niin silloin ei ongelmaa sen kanssa tuu.
 21. Tietty jos ei tosiaan vapaa-ajalle lasketa mitään hintaa ja haluaa piuhaviidakkoa perkaa, niin miksei toimis. Ja tosiaan puukottaja pitää olla liki ilmainen tai omat softalaitteet. Noita kun ei tosiaan lennosta säädetä oikein. Itse laittaisin jonkun muun ajossa säädettävän ecun johtoineen. Helpommalla pääsee ja vapaa-aikaa säästyy siihen säätämiseen vaikka. Ite ruiskuhommat aloitin silloin kun Wiimaan Asconan L-jetin tuuppasin.
 22. Vaparissa niin väliä missä imuilman mittaa, kuhan nyt suunnilleen putsarin lähellä. Ahdetussa taas elintärkeää olla välkkärin jälkeen imusarjassa oikeasti.
×
×
 • Create New...