Jump to content

JaniM

Members
 • Content Count

  2499
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  PorVWoo www.PorVWoo.fi
 • Ajoneuvot
  WasserWiima, Notsi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hitsuupöytä palapeli. Kauan unelmoitu pöytä tuli hommattua ja kasattua. Tuohon vielä saa jatkopalat päihin tai vaikka pystyyn. Kiitoksia Ervan's Teemulle mallista. Reikäkoot muokattu D16 kokoon. Sit tuli kasa työkaluja ostettua, kun kaikkea itse viitsi rakentaa.
 2. Juu sit löytyy niitä hipo PDM systeemejä, mutta hinta onkin jotain muuta, mutta niillä hoituu kaikki mahdollinen sähköistys ja ohjaukset pumpuista lähtien. 2kiloa hintaa helposti. Mutta tää prätkäkalikka tosiaan riittävä näihin perusautoihin. ja saa kliinin tehtyä. Sepin Karttiin ois ollut aika bueno.
 3. Tuo nyt enemmänkin kun uutta tehdään kaikki. Mitä sitä toimivaa vaihtaan vaihtamisen ilosta.
 4. Tuossa suht "edullinen" kalikka. Varmaan maailmalta löytyy edullisemmin, mutta tää nyt eka silmään iski. https://www.kahlekuningas.net/epages/kahlekuningas.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016081005/Products/560670 Ei tartte taistella sulakkeiden ja releiden kanssa. Ja kaikkea muutakin plussaa tulee näköjään.
 5. Tuollasella digiuunilla tuli tehtyä jakajan kansi, jossa anturi nokkatietoa varten ja suojakansi anturille. ABS-muovia, kestää lämpöä ja kestävää. Myöhemmin saa ASA joka taas kestää vielä enemmän lämpöä ja UV-säteitä. Pääsee nypräileen kaikkia pikku kannakkeita tai no miksei suppiloita tai muuta mielikuvituksellisia tulosteita.
 6. Noi kohdat missä rikastunut myös lambda. Ennakolla kokeilitteko lisätä/vähentää? Mieto ennakkokartta Hannun karttaan verrattuna, mutta siihen nyt varmaan vaikuttaa koneen muut ominaisuudet määrään ja onko bensa/etsku. Lambda ei ainakaan kovin tasaisena pysy juuri noissa kohdissa.
 7. Mistä nuo pari kuoppaa johtuu tehokäyrässä?
 8. https://aipworks.fi/ Kerro Antille terveisiä.
 9. Itellä oli ensimmäinen auto Falcon Devil. Olikohan AGC-86 rekkari ja ollut myynnissä jokusen kerran nettiautossa, kun välillä vahingossa bongannut. Sit oli tää loviisalainen vai Lapinjärveltä Tiara auto, oliko car arts paja?
 10. Jos hyvät dokumentit löytyy ja ei ole hirveesti "ylimääräisiä" viheltimiä mitä pitäää poistaa ja silpoa johtosarjasta. Tuo taitaa olla kuitenkin jo aika "vanha" kapistus, niin ei hirveesti taida olla ylimääräistä. Toisaalta olisi tietty pöydällä mukava kirurgisia operointia johtosarjalle tehdä. Ja ilmeisesti pystyy surutta teurastaa sähköt pois autosta, niin silloin järkevämpää. Tyyliin laikalla reikää ja johdot ulos siististi. Niin silloin ymmärrän pointin kyllä. Sytkäkartat saa varmaan säädettyä, kuten bensa. Kammenasentoanturi vaan samaan kohtaan kuin alunperin, niin silloin ei ongelmaa sen kanssa tuu.
 11. Tietty jos ei tosiaan vapaa-ajalle lasketa mitään hintaa ja haluaa piuhaviidakkoa perkaa, niin miksei toimis. Ja tosiaan puukottaja pitää olla liki ilmainen tai omat softalaitteet. Noita kun ei tosiaan lennosta säädetä oikein. Itse laittaisin jonkun muun ajossa säädettävän ecun johtoineen. Helpommalla pääsee ja vapaa-aikaa säästyy siihen säätämiseen vaikka. Ite ruiskuhommat aloitin silloin kun Wiimaan Asconan L-jetin tuuppasin.
 12. Vaparissa niin väliä missä imuilman mittaa, kuhan nyt suunnilleen putsarin lähellä. Ahdetussa taas elintärkeää olla välkkärin jälkeen imusarjassa oikeasti.
 13. Ei se suodatus toimi hallin kaa myöskään. Pari kertaa kokeillut ja todennut ettei toimi ohjelmallisesti.
 14. Juu vr anturilla harvemmin toimii tuo suodatus ja siksi edes pitäisi olla päällä. Jos ongelmia triggeröinnissä, niin pitää hoitaa muulla tavoin kuntoon rautapuolelta.
×
×
 • Create New...