Jump to content

JaniM

Members
 • Posts

  2547
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  PorVWoo www.PorVWoo.fi
 • Ajoneuvot
  WasserWiima, Notsi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JaniM's Achievements

 1. Tunerstudiosta näkee asetuksista onko sytkäohjaus laitettu. Tai ei se varmaa silti ole, mutta oletus että narut menisi silloin MSD:lle. Toinen perinteinen jos se printteriliitin jo väljä ecun kyljessä. Tärisee sopivasti ja alkaa katkoo sytkää, mutta jos tulee aina samassa kierrosluvussa kutakuin, niin viittaa kierrostieto ongelmaan. Olikohan MSD, joku kiinteä ennakko, jos ohjaus piuhan otti vaan pois MSD purkista eli antaa kipinää vaan jollain tietyllä ennakolla, mikäli kierrostieto toimii.
 2. Noin minäkin ymmärsin että Solas ihmetellyt ja taas toiminut. No härmän kieli on monimuotoista. Yleensä Megat ohjannut MSD purkkia kipinän suhteen. Jos omanaan, niin kipinä pitäis tulla aina sakaran kohdalla vissiin. Logista vois nyt edes saada kiinni jos rpm tipahtaa tuossa kohtaa nollaan.
 3. Trikkeri kammelle. Todennäköisesti häviää kierrostieto. Varsinkin jos jakajassa VR-anturi, niin ei ole koskaan Megoissa toimineet kummoisesti ja kaiken maailman virityksiä pitänyt tehdä. Todennäköisesti Mega ohjaa MSD purkkia. Mitkä tulpat? Häiriösuojatut R-versiot? Jos tavalliset, niin todennäköisesti se sekoittaa ja tulee häiriöitä.
 4. Toivalan Metallista ite tilaillut. Eikös siinä Tervakoskella muutama paja leikkaa? Vai onko sit vaan yrityksien kautta.
 5. Kolkin lohkoon rakennettu uusilla osilla mieto katukone ja ei ole edes sisäänajettu vielä. Perus kone: * lohko koneistettu kolkin, takakannake paikat * kampi 78mm, vastapainokampi hitsattu, koneistettu ja tsekattu * CB h-profiili kanget * vesijäähdytetyt kannet, kanavat portatut, "isot" venat, tuplajouset * 1.25 CB keinut * lube a lobe nostajat, C35 nokka, cromo tikut * paksuseinämäiset pytyt ja takomännät, 90.5 * cromo vauhtis, kus-lok levy, Kennedy stage2 asetelma, painotettu kaikki nollaan erikseen * full flow, säätökansi, iso öljyjäähdytin * uudet lakrut, Jaycee suojaputket Kolkin jäähdytys, pellit muokattu, puhaltimen ropellissa triggerkehä ruiskua varten. Muita optioita pakettiin: * 4-2-1 putkisto, sidewinder oma design. Vaimennin laatikon päälle, iso. * moottoriohjain, läppärungot, imusarjat, ym. tarvittavat * matala, leveä rosterinen lisäöljypohja Hinta: alkaen 3800e peruskone PorVWoosta löytyy 0442066326 ja muut savumerkit
 6. Mistä löydän mallisuojan jota aiemmin kyselin? Onko samassa kerrottu testausmetodit ja olosuhteet ennen ja jälkeen käytön?
 7. Vastaava Fitech ei ainakaan kovin fiksulta vaikuttanut ohjauksen puolesta. Ei oikeastaan mitään karttoja, vaan säädettiin kierrosalueille muutam arvo. On toki tyhjää parempi, mutta hintaansa nähden ei vakuuttanut. Yksi on käyttää esim. prätkän läppää esim. bemarin, jos vaan ajatus yhdellä läpällä ajaa keskellä ja joku muu ohjain jatkoa varten. Tietty kun yhdellä keskellä ajetaan, niin kovin kummoista älyä kylläkään tarvita ohjaukselta. Mutta jos haussa täysin pulttaa kiinni sarja.
 8. Ei tarkkaa mikä hammas,kun ohjelmasta veivataan se asteluku sitten lampun kanssa. Voi olla vaikka kasi hammas. Tuohon vaan kiinnike.
 9. Noup, joku 10 hammas parempi. Laita anturi toiselle puolelle
 10. Ihan mielenkiinnosta katsoisin mitä tuollainen mallisuoja pitää sisällään yleensä, jos kerran sellainen olemassa.
 11. Sininen venttiilijousi antaa tälläisen tuloksen. https://mallioikeustietopalvelu.prh.fi/fi/design/M19880530/12220/
 12. Millä tai mistä tuon mallisuojan voi tunnistaa tai löytää? Tuotenimellä sininen venttiilijousi?
 13. Tuolta tuplasti enemmän kokemusta ja varmaan osaa mitata jotain vietereitä. https://www.meconet.net/jousiteknologiat/
 14. Laadun takia? Saman lailla pitää aina mitata ja samoissa olosuhteissa, että toistettavuus ja erot tulee esille. Eikös tuo jo vähintään perusasia mittauksissa, että voi alkuperäisiin mittausdatoihin verrata? Etkö aiemmin kertonut mittaustoimenpiteet?
 15. Aika outo aloitus kyllä ja jakomielinen alunperin. Miksi kysyt muilta itse kauppaamisia osia mistä saa lisää? Etkö itse tiedä enään mitä myyt ja miksi puhut kolmannesta persoonasta välillä ja mainostat omaa yritystä Maasturina. Ihmetyttää kyllä miksi vanhoja asioita pitää kaivella tasaisin väliajoin alkuvuodesta. Ja tuo muiden henkilökohtaisten asioiden tuominen esiin aika kyseenalaista "hyökkäämistä". No jatkan seuraamista miten tilanne kehittyy ja selviää mistä jousia saa.
×
×
 • Create New...