Jump to content

JaniM

Members
 • Content Count

  2494
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  PorVWoo www.PorVWoo.fi
 • Ajoneuvot
  WasserWiima, Notsi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noi kohdat missä rikastunut myös lambda. Ennakolla kokeilitteko lisätä/vähentää? Mieto ennakkokartta Hannun karttaan verrattuna, mutta siihen nyt varmaan vaikuttaa koneen muut ominaisuudet määrään ja onko bensa/etsku. Lambda ei ainakaan kovin tasaisena pysy juuri noissa kohdissa.
 2. Mistä nuo pari kuoppaa johtuu tehokäyrässä?
 3. https://aipworks.fi/ Kerro Antille terveisiä.
 4. Itellä oli ensimmäinen auto Falcon Devil. Olikohan AGC-86 rekkari ja ollut myynnissä jokusen kerran nettiautossa, kun välillä vahingossa bongannut. Sit oli tää loviisalainen vai Lapinjärveltä Tiara auto, oliko car arts paja?
 5. Jos hyvät dokumentit löytyy ja ei ole hirveesti "ylimääräisiä" viheltimiä mitä pitäää poistaa ja silpoa johtosarjasta. Tuo taitaa olla kuitenkin jo aika "vanha" kapistus, niin ei hirveesti taida olla ylimääräistä. Toisaalta olisi tietty pöydällä mukava kirurgisia operointia johtosarjalle tehdä. Ja ilmeisesti pystyy surutta teurastaa sähköt pois autosta, niin silloin järkevämpää. Tyyliin laikalla reikää ja johdot ulos siististi. Niin silloin ymmärrän pointin kyllä. Sytkäkartat saa varmaan säädettyä, kuten bensa. Kammenasentoanturi vaan samaan kohtaan kuin alunperin, niin silloin ei ongelmaa sen kanssa tuu.
 6. Tietty jos ei tosiaan vapaa-ajalle lasketa mitään hintaa ja haluaa piuhaviidakkoa perkaa, niin miksei toimis. Ja tosiaan puukottaja pitää olla liki ilmainen tai omat softalaitteet. Noita kun ei tosiaan lennosta säädetä oikein. Itse laittaisin jonkun muun ajossa säädettävän ecun johtoineen. Helpommalla pääsee ja vapaa-aikaa säästyy siihen säätämiseen vaikka. Ite ruiskuhommat aloitin silloin kun Wiimaan Asconan L-jetin tuuppasin.
 7. Vaparissa niin väliä missä imuilman mittaa, kuhan nyt suunnilleen putsarin lähellä. Ahdetussa taas elintärkeää olla välkkärin jälkeen imusarjassa oikeasti.
 8. Ei se suodatus toimi hallin kaa myöskään. Pari kertaa kokeillut ja todennut ettei toimi ohjelmallisesti.
 9. Juu vr anturilla harvemmin toimii tuo suodatus ja siksi edes pitäisi olla päällä. Jos ongelmia triggeröinnissä, niin pitää hoitaa muulla tavoin kuntoon rautapuolelta.
 10. Tuo 210 hp ja vääntö ois 255nm, K-jetin kanssa ilmoitettu joku malli kun tuossa kuuklailin.
 11. Nyt hakusessa toimiva ratkaisu. Laippa RST, mitä tiivisteeksi? Kuparista vai ihan kuparisilkkari? Silkkaria käytetään, mutta toimiiko boxereissa? Pakosarja tulee oleen myös rst eli elämistä löytyy lämmetessä. Turbosarja ei kuitenkaan ole. Muttereiksi ilmeisesti kupariset. Mitenkäs pinnapultti? Normi musta 8.8? Massatiivisteet ei kauaa pysy välissä ehjänä lämpölaajenemisien kanssa.
 12. JaniM

  The Hulk

  Ja ilmeisesti mustat mutterit tulee?
 13. Seppä sipaisee loput fiilistelyt kuten Ellun kannetkin vissiin?
 14. Kyseinen laakeritarve oxyyn, jos jollakin ois irrallaan jouten.
×
×
 • Create New...