Jump to content

Vanteiden hiekkapuhallus ja maalaus??


Guest misku

Recommended Posts

Eli tarkoitus olis puhalluttaa ja maalauttaa kuplan orkkis peltivanteet, mutta missä olis semmoinen oikeesti hyvä, hinnaltaan kohtalainen! Paikka vois olla 09 alueella. Tattarisuolla on varmasti kun vaan ei ole niistä tietoa,, ja mielellään maalaus olis pulverilla ; )

Link to comment
Guest Toheltaja

Ridasjärvellä tmi Jouko Koli. Ei ole tosin -09 aluetta mutta ei kaukana kuitenkaan... Tekee hyvää jälkeä, nopeasti ja mielestäni todella hyvään hintaan. Pulverilla tietty.

Link to comment
Guest misku

Soitin tänään tonne elekolle ja palvelusta jäi ainaskin tod positiivinen kuva mestasta, oli vaan kaikki maalarit lähteny kotiin puolelta päivin eli ma uus yritys. Hinnasta ei ollu tietoa vielä koska keskus ei tiennyt niistä mitään,,, pitää kysyä maalarilta kuulemma ; )

Link to comment

Hintaa sain ite alemmas maalarin kans naamatusten, kun sanoin ettei tällä hommalla kiire ole, tekevät kun tulee muutakin samanlaista puhallettavaa ja maalattavaa. Toki mullakin olis 4 vannetta puhallusta ja maalausta vailla, vien sinne keväämmällä kun ovat vielä autossa alla ja kumit paikallaan.

Link to comment
  • 11 months later...

Nostetaampas aihe esille.

 

Ouluun soittelin Rauta-Pojat nimiseen lafkaan p. 08-5568671

 

Lupasivat puhaltaa ja epoksimaalata kierroksen vanteita 60€ hintaan, onko kartalla, itsestä ihan ok jos on kunnon jälki?

 

Miten muuten noiden sisäosien puhallus, alkaako 4p EMPI SrintStarit vuotamaan jos puhaltaa sisuksetkin?

 

Onko suosituksia pintamaalauksesta, tekisikö itse (miranolilla ja pensselilläkö :) ) vai onko tiedossa Oulun seudulla maalaria joka sipaisisi asiaan kuuluvat pintavärit noihin?

Link to comment
  • 1 month later...

Maalausvinkkejä kaivataan vielä. Soitin huvikseni Ruskon Automaalaamoon Ouluun. Ei voi kyllä sanoa muuta kuin etää ovat miehet keksineet melkosen rahasammon. Maalavat vakuutusyhtiöiden piikkiin ylihintaan autoja. Kysyn että maalaavatko yksivärisiksi vanteet jos tuon, niin vastaus oli tarkalleen "ei me aleta sellasia värkkäämään, vie johonkin automaalaamoon"...

Link to comment
  • 4 years later...

Päivitetään tähän hintatietoa:

 

4 vannetta hiekkapuhallus ja maalaus yht. 160€ (kysytty Eleko 6.7.2011)

Pelkkä puhallus JK-Hiekanjyvässä yht 70€

 

 

 

 

Maalautin 2 vannetta Elekolla talvella ja pyysivät 25e/kpl sisältäen hiekkapuhalluksen ja jauhemaalauksen. Vanteista tuli hyvät.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...