Jump to content

tuulilasin pissapoika kytkis...


Recommended Posts

irrottelin romuautosta katkaisijan aluksi luulin et on valokatkaisija ,mutta ku sain sen irti niin hitosti tulee piuhoja siihen ja pissapoijaan letku tulee myös siihen.... onko se pissapoijan käyttis mut mitä ne piuhat tekee siinä samassa hässäkässä1

Link to comment

roger pitää putsailla sitä pikkasen ... siitä sais tuohon omaani samaan pakettiin toimimaan molemmat... bilteman säiliö ja pumppu hässäkkä!

 

löytyykö jostakin kytkentä kaavio tälle jutskalle,tai millä nimellä se kulkee sähkökaaviossa?

 

jep jep tuohan on mekaaninen jutska eli pitäsi olla se oma alipaine juttu juttu eli ei onnistu sähköisen kanssa vissiin mitenkään!

Link to comment

Jos se on se yleisin painettava valokatkaisijan näkönen malli, niin siihen voi muistaakseni taakke porata reiän ja pistää vaikka jonku välitangon reikään (tai jos löytyy sopiva kytkin erikseen) ja sit pistää tangon toiseen päähän jonku sähkösen painokytkimen mikä ei lukitu, mikrokytkimen tms.

 

Viiksimalliin onnistuu myös virittää mikrokytkin rattiakselin sähköhässäköihin, mutta sekin on näpertämistä. Itselleni muutin mekaanisen viiksen sähköiseksi.

 

Eliks helpointa tietty ois pistää vaan tavallinen tarvikenamiska kojelautaan, mut jos sen tarttee näyttää waagen-osalta ni sit joutuu kikkailee noide kaa. Tarpeeks ku nyhertää ni kaikki on muutettavissa..

Link to comment
Guest Mika Raussi

Viikseen on itseasiassa suhteellisen helppokin laittaa mikrokytkin. Sähköliikkeestä vaan semmonen pien ruuvattava nappi ja sit purkaman venttiili irti. Venttiilistä kun riistää sen metallilätkän ja tekee siihen vähän isomman reijän, niin saa ruuvanneeksi siihen sen napin kiinni ja sit vaan muutamalla prikalla fyllää sen kohilleen, että se pien muovilirpake painaa sitä nappia sopivasti.

 

Näpräämistä oli se, kun katkasin sen muovilirpakkeen ja piti jyrsiä metallista uus.

Link to comment

Mie taivutin iha suosiolla millisestä pellistä kiinnityslätkän perus mikrokytkimelle mis oli korkeussäätö prikalla. Eipä tainnu olla sitä alkuperästä venttiiliäkään tallessa enää et ois voinu sitä käyttää.

Link to comment

Tavallisesta valokytkimestä tein pyyhkijän/pesurin kytkimen. Sen voi laittaa esim:

1) merkkivaloihin pyyhkijät ja ajovaloasentoon pesurin.

2) Tai jos kaks nopeuksinen pyyhkijän moottori, edellämainittuihin pyyhkijät, ja pesuri mittarivalon himmentimeen, eli kiertämällä kytkintä toimii sähköpesuri. Tosin en tiedä haittaako jos pyyhkijän molemmille nopeuksille menee yhtä aikaa virta?

3) merkkivaloasennossa pyyhkijät + himmentimessä pesuri

Link to comment

mulla on ihan toimiva jutska autossa paikallaan mutta kahdessa eri paikassa eli pyyhkijä ja pissapoika toimii erikseen,näin edellinen omistaja oli rukannut sen ... sen takia pohdin saisko tuon kompaktiin samaan pakettiin ,mutta tuskin tuolla onnistuu! laitettan hyllyyn!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...