Jump to content

Laatikon etutuenta


Guest Mikko Husso

Recommended Posts

Tilanne on seuraavanlainen: minulla -67:n pohjalevy, jossa vaihdelaatikon etukannakkeen kiinnitys on toteutettu kahdella vaakatasossa olevalla pultilla. Osoittavat siis taakse ja ovat kiinni tunnelin päähän hitsatussa palassa. Nyt tuohon pohjaan pitäisi sovittaa laatikko, jossa kiinnitys tapahtuu niin ikään kahdella pultilla, mutta suoraan altapäin. Laatikon päässä on siis kahdella hahlolla varustettu kiinnitysrauta.

 

Tuo kiinnitysrauta lähtee irti kun on kolmella pultilla kiinni ja kysymys onkin lähinnä, että käykö siihen sitten mahdollisesti toisen mallinen rauta? Toisinsanoen onko tuo kiinnityspiste mahdollista muuttaa laatikossa ettei tartteisi alkaa muokkaamaan pohjan puolella kohtaa?

 

Laitan illalla vielä kuvia niin selviää helpommin jos selitin sekavasti...

 

Mikko

Link to comment

Puuttuu vaan se vanha laatikko...

Tuo minulla oleva on ilmeisesti uudempaa mallia, missäköhän kohtaa tuo kiinnitys vuosimalleissa vaihtuu? Vai onko niitä jopa vielä erilaisia?

 

No jokatapauksessa vastauksesta päätellen laatikko kuin laatikko käy eli niissä ei muita eroja ole kuin tuo etukiinnike. Säikäytti vaan eilenillalla kun tajusin ettei mene heittämällä paikalleen. Olisi nimittäin ketuttanut alkaa ostamaan koko vaihdelaatikkoa nyt näyttää selviävän uuden nokkapalan etsinnällä ja paikalleen pulttaamisella.

 

Löytyykö keltään joutilaana ko. osaa?

 

Mikko

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...