Jump to content

Hebster52

Members
 • Posts

  5394
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hebster52

 1. Piti käydä varmistamassa että ovi on suora ja sopii koriin..
 2. Viimeinen vahvikepalakin hitsattu. Ehdin hitsata pari pistehitsiä ennenkuin alkoi sataa, mutta nyt on jo eka ovi pikkuhiljaa kasassa..
 3. Korjauspelti korjattuna. Myös ikkunahissin kiinnike hitsattuna.
 4. No, nyt olen tehnyt pinnen korjauspellin korjauspellille. Saranan niittien reijät eivät osuneet ihan kohdilleen alkuperäisessä pellissä. Kun tuon saan hitsattua saan hitsata nämäkin korjauspeltiin ennen lopullista hitsausta oveen.
 5. Saranan uudelleen asennushan tarvii linjaustyökalun. Sopiva 4-5mm pelti löytyi tallin hyllyltä josta kelpasi tehdä..
 6. Tää varmaan kaupittelee vain niille joilla profiilissa näkyy mistä ovat..?
 7. Nojuu. Virtasen Mika on tuota palaa vääntänyt. 😉
 8. Eikun laikka soimaan.. Korjauspellit ostettu muistaakseni 2011... Vaativat pientä säätöä mutta eka nyt jo sovitettuna.. Enää tämä sarana jumppa joka vähän jännittää...
 9. Nyt pikkasen alkaa jännittää...
 10. Tämmöinen sarja olis tarjolla. 20€ lähetettynä postin automaatilla.
 11. Onks tää siis kromattu alunperin ja maalattu, vai maalattu uutena?
 12. No en... 🫣🤣 Vastasin kyllä että "Jepjep" Ei sit tullu enää muuta vastausta.. 🤐
 13. Pitkäperjantai oli pitkä ja tylsä ja ajattelin että toi splitin oven sisätukihan on peltiä siinä missä muutkin peltiosat. Ja minullahan on yksi malliksi.. Kun kotona ei ole kanttikonetta niin tehdään perinteisesti käsipelillä peltisaksilla ruuvipenkillä, vasaralla ja pellinkutistajalla... Saa kelvata kun jää kumminkin piiloon ovipahvin alle lopussa.
 14. Pitäskö lähettää sille linkki tähän keskusteluun? 😇
 15. Saa poistaa. En tarvi enää.
 16. Ovien muutokseen tarvii aikalailla Hebmuller only palikkaa... No, kohta alkaa kaikki tarvittavat olla tehtynä.. Sit saan aluksi korjata ovien ruostevauriot ym. ennenkuin alan tekemään lopullisen konversion..
 17. Tänään piirsin etureunan muotoa saamani mittojen mukaan. Jonka jälkeen sit piirsin mallin sisävahvikkeille noihin kohtiin. Piti valmistaa myös työkalu jonka avulla sain vahvikkeet valmistettua yhdestä palasta.
 18. No. Nyt ovat molemmat vahvikkeet ovien ylä takakulmiin viimeistelyä vaille valmiit. Näyttäis sopivan suht hyvinkin sinne oven sisään...
 19. Oven yläkulman vahvike aloitettu. Vahingossa vasemmalle ovelle vaikka olinkin aloittanut purkamaan oikeaa ovea... :D
 20. Ovien sisäosien suunnittelua ennen leikkaamista...
 21. Rättikaton kiinnityskohtien rakentaminen jatkuu. Piti hakea jigi ja ottaa uusia mittoja korista. Nyt pitäs oikeat säädöt löytyä.. Ohjurikumien upotuksetkin tuli nyt muovailtu. Eilen kävin sit hakemassa splitin ovet ja korjauspalat niihin.
 22. Tämmöinen uusi repro. 50€ läh.kuluineen Suomessa.
×
×
 • Create New...