Jump to content

Mööttöri


Guest Metu2

Recommended Posts

Guest Metu2

Onks kellään havaitoa mistähän johtuu ku polkee kunnolla kuppelilla niin alkaa viskomaan ölkkää tikun juuresta olisko liian kovat öljynpaineet vai mikä lie se kastelee sen pellin siitä tikunjuuresta ja valuu sitten lohkoapitkin alas ja osittain roiskaa kärmekselle tuoksu on ihana ja käry.

Link to comment
Guest Metu2

No itelläkin tuli ekana mieleen tuo hihnapyörä mut kuiva tuntuu olevan,se on tosiaan märkä siitä tikun etupuolelta ja kun katsastaa alapuolelta on putki ja lohko märkä siltä mittatikun kohalta .Ei tihku öljypumppukaan mut jos kokeilis tulpata jollain öljytikku reikää esim joku pultti sydemi tai vastaava ja sit antas kenkää viläkö tihkuis.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Kokeiles sormella, että paljonko sieltä tikun rejästä oikeen puskee. Ei oikeen vois uskoa, että huohotus on kunnossa jos tikku kerran meinaa lentää mäkeen.

Link to comment
Guest Metu2

Tota ei se muuta tee ku korkeintaan pikkasen nousee pohjasta,pitää kokeilla huomenna käyntiin ja kieppejä pesään ja kattoo puskeeko.Sekin tässä vielä metkaa ku ölkkää se puskee sillo ku oikeen kiepeillä kiihytät urku auki.

Link to comment

Pitäskö ottaa se huohotinsarjan superloni hitoilleen jos se vaikka pikkasen ahistaa.Tarkistin sen oli aika siisti tokihan siinä oli käytönjälkiä mut kuiteskin aika puhas.

Link to comment

Mulla on lohkossa vuoto kytkimen puolella. Oli huohottimesta pitkä putki ja päässä suodatin, niin kone paino öljyt kytkimeen. Otin koko huohotusputken pois, niin nyt ei paina ainakaan paineella enään, muutama tippa silti menee... Pakko vaihtaa talven aikana uusi lohko tuohon :(

Link to comment

No nyt näyttää paremmalta,otin huohottimesta supikan pois pitkät huohotinletkut varmaan ahistaa pikkasen, nyt ei roisku ainakaan vielä pääsee paremmin paineet pellolle.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...