Jump to content

Kupla vatkaa


Guest PaKe

Recommended Posts

Guest PaKe

Jotain vinkkiä kaipailis taas hän, tuo kupla vatkaa aikas reilusti aina töyssyn jälkeen aika pitkänkin matkaa, mutta ei mielestäni ravista rattia vaan auto se on kun hytkyy. Samaa hytkymistä on havaittavissa pitkässä kaarteessa siinä reilun 60km/h kohalla, kallistuksenvakaaja edestä?

Oli meinaan yksi panta päässyt löystymään ja kumi karannu, laittelin tänään takas mutta aivan niinku olis taittunu koko vakaaja kun ei oikeen istunu enää paikoilleen.. Kyseessä vakiokorkuinen beetle.

 

Ja toinen asia, joka saattaa miksei liittyä tähän vatkaamiseenki on melko raskas ohjaus ja heikohko palautus, vaatisko simpukka vaan rasvaa (mitä ja mistä)?

 

Niijoo, eilen kävin leimalla ja pallonivelissä oli ihan hitusen väljää ei tosin pitäisi vaikuttaa

Link to comment
Guest PaKe

en usko, että olis kulmista kun ei suoralla vetele mihinkää.. Yleensä ollu semmosta vaivaa kun on kulmat ollu päin honkia.

Mitenkäs tuon ohjausvaimentimen toiminnan vois tarkastaa?

Link to comment
Guest PaKe

Eturenkaan laakerit taitaa olla vähän turhankin kireellä, otin jarrut auki ja ihmettelin, että kuka nää näin löysälle on jättäny kun ei ees avainta tarvinnu ku otti auki, lähti sormilla.. Vetäsin ne si kasausvaihees aika huolella kiinni, ajaessa humisi nii pirusti ja si täältä luin että aika löysällä niiden pitääki olla, nyt on si löystytelty varmaankin soppeliksi ja ainakaan käsipelillä retuuteltuna ei mitään klappeja tunnu.

Katon ton ohjausvaimentimen täs joskus, nyt pitää ajella kun viimeinkin on kelejä.. Eikä uus näyttäny HC:s olevan ku 26e, taidan laittaa uuden ku kerta vanhan joutuu ottaa pois enivei, jatketaan aihetta jollei tolla tokene.

Link to comment
Guest PaKe

Kyllä se arvon raati taas tiesi, vanha vaimennin oli oli vetelä ku mikä.. Tukevoitui kupla kummasti tolla uudella vaimentimella. Kiitän ja kumarran.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...