Jump to content

Kone ei käynnisty


Guest KneeDeep

Recommended Posts

Guest KneeDeep

Eli kun yrittää käynnistää koneen: mittarin valot toimii ihan normaalisti, kun koittaa startata kuuluu vaan pieni naksahdus koneesta, ja kun koittaa uudestaan ei mittariston valot enää syty. Kyseessä kuplan 1.6 kone. Jatoisena kysymyksenä että missä sijaitsee kuplan startti?

Link to comment
Guest KneeDeep

Akku on aivan uusi ja täynnä, ja kupla toiminut hyvin tähän asti, laturissa oli ongelmaa muttei senkään pitäisi vaikuttaa starttaamiseen, Eli katson liittimet startista ja tarvittaessa vaihdan koko startin. Miten pääsen starttiin käsiksi??

Link to comment
Guest KneeDeep

Sen verran eteenpäin päästy, että vaihdoin laturin toisesta kuplasta, mutta miksi vanhassa laturissa oli vain kaksi johdon paikkaa ja uudessa kolme? yksi ylimääräinen löytyy laturin rungosta, takaosasta, pienikokoinen liitin. Ainakaan latauksen valo ei sammunut. Kuplan saa käyntiin satunnaisesti, ja silloinkin seuraavasti: akku kaapleli irti, ja takaisin kiinni ja yrittää startata, muutaman kerran kun koittaa saattaa se naksahduksen sijasta lähteä käyntiin, jonka jälkeen kun sammuttaa jälleen ei kupla anna minkäänlaisata reagtiota avaimen kääntöön, edes mittari valot ei syty..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...