Jump to content

Art_Zi

Members
 • Posts

  1624
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Art_Zi

 1. Ois tuosa jo vähän pitäny perseillä verottajan suuntaan tolla liikevaihola, että on tollaset velat saatu.....enämpi eppäilen, että ilmotuksia jääny välliin ja verottaja nakannu arvioita kirjepostina ja niihin ei oo reagoitu... Harmi homma. Mikkojen kans homma pelannu jo Tornion varastoista lähtien....
 2. nettisivuilla tuollanen huomio... https://autotune.fi/
 3. Vannehommia mitottu uuelleen....tuplatsek ja samalla turha päivitys palstalle, että saahaa Sea-Lapplandit topneloseen 😝
 4. Kausihuolto alkas olemaan paketissa. Vielä vähän kytkintä säätää ja sitten kirpun kimppuun.
 5. Tännää jumppasin moottorin paikalleen.
 6. Vannehommia pähkitty. Kesällä tuli ostettua 4-pulttisprintit 5,5" ET26. Postnordi toi taakse 5x205->4x130 adapterit männäviikolla ja tokihan ne on tuumasilla kierteilä. Nooh mukaan passelit mutterit vaa prkl neo 60 asteen kartiolla ja sprintteihin pitää olla pallokartiot. Ja googlestahan ei löydy mistään tuumasilla kierteillä pallopäämuttereita.. VwHeritagelta löyty mutterien adapterit, joten ne lähti tilaukseen. Tänään käytin paikallaan vanteita ja vähän mitoin, että mitä muokkauksia tehhään Vannepajalla talven aikana. Edestä sais kasvattaa ET:tä 10-15mm. Takkaa sais levittää 1" sisälle ja 3" ulos. Eli 9,5" vanteet saa makiasti donitsilookkia 275 kumella. Eteen varmaan 165/60 tai 165/55 ja kevyt madallus tehdä... kattoa nyt... Nykyset 195/65 kumet ruopii lokariin 2 päällä välillä, joten pitää vähän mittoa, jos alkaa madaltaan uusille iskareille, että mitkä kumet siellä mahtus pyöriin. Tilasin nimittäin uuet kybit keulaan ja otin lyhkäset mallit mittaamatta vanhoja. Voipi olla, että pittää tilata orkkismittaset sittenki ku ei liikaa haluta laskea keulaa.
 7. Kausihuolto ois voiton puolella vaikka eletään vasta lokakuuta. Ei oo Tornion tallita tullu vielä ensimmäistäkään grillailukuvaa... Lootan poskiin vaihdoin tiivisteet ja uudet vetarin suojakumet. Uusi etukannake tuli myös vaihdettua vaikka vanha ei pahalta vielä näyttänykkää...Kytkinvaijerin putkeen tein jatkopalan, jotta sai mutkaa vähän aikaseks ja koneesta säädin venat. Konin säädettävät punaset tuli myös laiteltua alle. Vielä pitäs hakia öljynsuodatin ja öljyt koneeseen ja lootaan ja nostella kone paikalleen. Tankki tuli tyhjennettyä, joten samalla vaihtaa bensasuodatin ja mitata ohmit anturista tyhjällä tankilla ni saa alkaa ettiin sopivaa bensamittaria, kun tuo nykynen ei toimi.
 8. Tuolta vinkkiä ilmaamiseen sivulta 6. https://volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/30083-57-ovaali/page/6/ Alla olevalla vinkillä löyty ovaaliin jarrut ja ehdottomasti paras tapa yksin ilmaamiseen: Kirkasta ohutta letkua 3-4 metriä ja taka ilmausruuvista kierto takas säiliöön ja säiliön puoleiseen päähän letkuun fillarin venttiili...ja venttili klemmarilla kiinni letkuun, niin pysyy.
 9. Ei se aina oo helppoa muillakaan. Tilasin reipas viikko takaperin Skellestä osia, kun kotimaassa myytiin eioota. Rahtivaihtoehtoina bussgods (=ruottin matkis) tai postnord. Postnord pykälää halvempi, mutta ruksasin toimitusvaihehdoksi bussgodsin, koska pelannu hyvin aiemmin ja postnord on mitä on.... Noo seurantakoodia tuli viime viikolla....POSTNORDin koodi... Skellestähän on Kemiin matkaa se 250km, mutta paketti on tällä hetkellä Veddestassa, Tukholman vieressä :) Onhan se tieten kustannustehokasta ja ympäristöystävällisempää kuskata sitä pakettia +1400km maanteitse ja laivamatka päälle vs. 250km linjurin kontissa, jonka ostaja ruksas toimitusvaihtoehdoksi...
 10. Art_Zi

  Baja

  Mulla jää kirpusta ylimääräseks nuo 15" mangelssit ens kesän alussa, jos kiinnostelee...toki niitä ei oo ku 2 kpl..
 11. Mikähän lie...Prisman puska. Nyt lähtee testiin tortillaan pilkottuna. Loppuja varten pitänee hommata kuivuri ja tehä rouheeksi, ku pikkelöinti ei uppoa ommaan makkuun. Äkkiseltään maistettuna potkua omaan makuun ihan nokko 😁😁
 12. Kärjetön moduuli hajonnut? Itsellä samat oireet aikanaan yhessä kuplassa.
 13. 2 harrastekikotinta ja molempia tarkotus rempata, ni pakko alottaa aikasin :D Ajatuksena tehdä junis tälle vuodelle ja kirpun kans touhuta alkutalvi/kevät. Tälle vuodelle otin juniksen ajoon jo huhtikuun alussa, mutta ens vuonna ajattelin ottaa ajoon vasta kesäkuun alussa, kun tapahtumia alkaa olemaan. Pöristellään kirpulla sit kevään ekat viikot.
 14. On ja ei..kytkin toiminu ravistelematta vuodesta 2015 hyvinkin loivalla mutkalla tähän kesään saakka. Epäilys oli sen takia kastunut kytkinlevy tai lootan kannattimet. Kytkin oli kuiva ja etukannakkeen kunnon näen, jahka repasen laatikon pois. Tässä on katkastu kytkinvaijerin putkea joskus, joten kovin jyrkkää mutkaa sinne ei saa. Pitää jatkaa orkkismittaan se putki, jotta saa kunnon mutkan tehtyä.
 15. Loota vuotaa sen verran ja kytkin täristeli, että paketti pois autosta ja ihmettelemään.. Lootaan uuet tiivisteet poskiin ja kytkimen tärinä pittää tutkia...levy näytti olevan kuiva..
 16. Tännää meni kirppu seisontaan ja kilometrejä kertyi parissa kuukaudessa 360. Pallonivelet oottelee asennusta ja tankki ois tarkotus käyttää irti ja putsata. Ja vähän mattoja värkätä talven aikana.
 17. Miksei voi suositella? A-laatunen prässätty pelannu moitteetta muutamassa kikottimessa.. Ite en omaani laita enää muita ku prässättyjä. Sen verran aiheutti tykytyksiä ku vanhan liiton pumpusta irtos painepuolen putki ko tallille ajoin muuan vuos takaperin...onneks ei ollu kone vielä lämmemny tarpeeks ettei palanu koko laitos...
 18. Ei kai noi penkit ja katto ruskeat ole? Omassa punasessa -63:ssa oli just samat penkit ja kyllä ne valkoset/vaaleat on uutena ollut. Aika tehnyt tehtävänsä ja värjännyt. Kattoverhoilusta en uskalla 100 varmasti sanoa minkä värinen se uutena on (villi veikkaus beige?), mutta senkin on varmaan aika saanut ruskeaksi... Edi. Åke näköjään kerkeskin jo antamaan tyhjentävän vastauksen :)
 19. Kylymää oli kyyti tännää, mutta onhan tällä aina kivaa päästellä menemään 😎 Liekkö joutais jo seisontaan ja ootteleen remonttia. Motonetistä tuli haettua tännää uuet pallonivelet ja vetarin suojakumet.
 20. Samaa tuli aikanaan ihmeteltyä itekki. https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?p=5217106 The instructions on the repro state to slot this into the "slot" located in the middle of the section, but my Microbus, and others I have looked at have no slot there, only a space where the "slot" would be welded to by VW (I'm assuming the slot must be a Kombi thing?). So I made this up from some steel bar, and fixed it in the 13mm threaded stock holes either side, it does the job: And in position:
 21. Ihan hyvin nuo istu -57 ovaaliinkin, vaikkei alunperin sinne kuulukkaan...eli jos auto ei ole sulla ollut uudesta saakka, niin joku lienee ne sinne matkan varrella laittanut, mutta uutena niitä ei siellä ole ollu..
 22. Kytkinvaijerin mutkaa aloin tänään ropeltaan ku välissä vähän täristäny. Liekkö liian loiva mutka tai levy kastunu...Tarkotus oli kokeilla mutkaa vähän lisätä, mutta empä saanu ennää siipimutteria takas paikalleen, joten kausi 2021 on paketissa. Henkisesti olin jo varautunu koneen ja loovan irrotukseen kauden jälkeen, koska tuo loota vuotelee sen verran, että tiivisteitä saa vaihtaa. Ja samallapa voi tuon kytkinlevyn kunnon kattoa. Kilometrejä mittariin kertyi tänä kesänä 2566, josta todellisia varmaan karvan yli 2000km, koska mittarivirhettä on.
 23. Viikonloppuna KKP:ssä se sitten tapahtu.....
×
×
 • Create New...