Jump to content

Art_Zi

Members
 • Posts

  1613
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  Kasten -67, Kirppu -64

Recent Profile Visitors

4942 profile views

Art_Zi's Achievements

 1. Ei se aina oo helppoa muillakaan. Tilasin reipas viikko takaperin Skellestä osia, kun kotimaassa myytiin eioota. Rahtivaihtoehtoina bussgods (=ruottin matkis) tai postnord. Postnord pykälää halvempi, mutta ruksasin toimitusvaihehdoksi bussgodsin, koska pelannu hyvin aiemmin ja postnord on mitä on.... Noo seurantakoodia tuli viime viikolla....POSTNORDin koodi... Skellestähän on Kemiin matkaa se 250km, mutta paketti on tällä hetkellä Veddestassa, Tukholman vieressä :) Onhan se tieten kustannustehokasta ja ympäristöystävällisempää kuskata sitä pakettia +1400km maanteitse ja laivamatka päälle vs. 250km linjurin kontissa, jonka ostaja ruksas toimitusvaihtoehdoksi...
 2. Art_Zi

  Baja

  Mulla jää kirpusta ylimääräseks nuo 15" mangelssit ens kesän alussa, jos kiinnostelee...toki niitä ei oo ku 2 kpl..
 3. Mikähän lie...Prisman puska. Nyt lähtee testiin tortillaan pilkottuna. Loppuja varten pitänee hommata kuivuri ja tehä rouheeksi, ku pikkelöinti ei uppoa ommaan makkuun. Äkkiseltään maistettuna potkua omaan makuun ihan nokko 😁😁
 4. Kärjetön moduuli hajonnut? Itsellä samat oireet aikanaan yhessä kuplassa.
 5. 2 harrastekikotinta ja molempia tarkotus rempata, ni pakko alottaa aikasin :D Ajatuksena tehdä junis tälle vuodelle ja kirpun kans touhuta alkutalvi/kevät. Tälle vuodelle otin juniksen ajoon jo huhtikuun alussa, mutta ens vuonna ajattelin ottaa ajoon vasta kesäkuun alussa, kun tapahtumia alkaa olemaan. Pöristellään kirpulla sit kevään ekat viikot.
 6. On ja ei..kytkin toiminu ravistelematta vuodesta 2015 hyvinkin loivalla mutkalla tähän kesään saakka. Epäilys oli sen takia kastunut kytkinlevy tai lootan kannattimet. Kytkin oli kuiva ja etukannakkeen kunnon näen, jahka repasen laatikon pois. Tässä on katkastu kytkinvaijerin putkea joskus, joten kovin jyrkkää mutkaa sinne ei saa. Pitää jatkaa orkkismittaan se putki, jotta saa kunnon mutkan tehtyä.
 7. Loota vuotaa sen verran ja kytkin täristeli, että paketti pois autosta ja ihmettelemään.. Lootaan uuet tiivisteet poskiin ja kytkimen tärinä pittää tutkia...levy näytti olevan kuiva..
 8. Tännää meni kirppu seisontaan ja kilometrejä kertyi parissa kuukaudessa 360. Pallonivelet oottelee asennusta ja tankki ois tarkotus käyttää irti ja putsata. Ja vähän mattoja värkätä talven aikana.
 9. Miksei voi suositella? A-laatunen prässätty pelannu moitteetta muutamassa kikottimessa.. Ite en omaani laita enää muita ku prässättyjä. Sen verran aiheutti tykytyksiä ku vanhan liiton pumpusta irtos painepuolen putki ko tallille ajoin muuan vuos takaperin...onneks ei ollu kone vielä lämmemny tarpeeks ettei palanu koko laitos...
 10. Ei kai noi penkit ja katto ruskeat ole? Omassa punasessa -63:ssa oli just samat penkit ja kyllä ne valkoset/vaaleat on uutena ollut. Aika tehnyt tehtävänsä ja värjännyt. Kattoverhoilusta en uskalla 100 varmasti sanoa minkä värinen se uutena on (villi veikkaus beige?), mutta senkin on varmaan aika saanut ruskeaksi... Edi. Åke näköjään kerkeskin jo antamaan tyhjentävän vastauksen :)
 11. Kylymää oli kyyti tännää, mutta onhan tällä aina kivaa päästellä menemään 😎 Liekkö joutais jo seisontaan ja ootteleen remonttia. Motonetistä tuli haettua tännää uuet pallonivelet ja vetarin suojakumet.
 12. Samaa tuli aikanaan ihmeteltyä itekki. https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?p=5217106 The instructions on the repro state to slot this into the "slot" located in the middle of the section, but my Microbus, and others I have looked at have no slot there, only a space where the "slot" would be welded to by VW (I'm assuming the slot must be a Kombi thing?). So I made this up from some steel bar, and fixed it in the 13mm threaded stock holes either side, it does the job: And in position:
×
×
 • Create New...