Jump to content

Art_Zi

Members
 • Content Count

  1218
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  Ovaali -57

Recent Profile Visitors

3342 profile views
 1. "Valkosen" tavarakorin osakauppiaalta, jonka kans ei oo tänä kesänä menny mikään putkeen.... Puolet tilauksesta pitkällisten selvitysten jälkeen ei oota ja toisesta puolesta 50% oikein... Noo, onneks näitä osakauppiaita vielä piisaa.... Kesällä ei näköjään kannata tilata mitään....
 2. Mobiiliversiossa noi tiedot ei näy.. Ja hakua kannattaa laajentaa myös rakkaaseen naapurimaahan (jos ette ole vielä tehneet). Täällä Suomessa aika harvoin tarjolla juniksia ylipäätään.. www.boxerville.se
 3. Art_Zi

  Ilmajouset

  Jatketaampa tähän. Mistäs löytys hyvät ilmaiskarit olkatappikeulaan? Vaatiiko tolppien/alakiinnityksen modausta? Ajatuksena säilyttää rautajouset ja niillä mennä alas. Sit hidasteiden ylitykseen/huonolla tiellä ajeluun ilmaiskareilla nostaa vähän ylemmäs. Vaatiiko muutoskatastusta pelkät iskarit?
 4. Auto ja lainakärri pakattu. Poika mummulaan ja hit the road.
 5. Art_Zi

  -57 Ovaali

  Hyvä siittä tullee ko jaksaa hieroa.
 6. Art_Zi

  -57 Ovaali

  Viien viikon loma alako. Kävin siis kaupassa hakkee tarvikkeita ja aloin palautteleen alkuperäistä maalia lokareihin. Työläs mutta ihan ok aine. Antaa vaikuttaa jonni aikaa ja lastala raapii pois. Ja varovainen saa olla ettei lähe alkuperäinenki maali. Pakkelia vaa hierottu noihin jonnin verran, joten saa nähä.
 7. Art_Zi

  -57 Ovaali

  Kattelin noitaki. Kokeillaan nuo peltisprintit eka ko tällä hetkellä miellyttää omaa silmää eniten.
 8. Art_Zi

  -57 Ovaali

  Mennäämpä nyt sit tällasella kombolla, ko näyttää vielä saavan. 4,5" ET15 eteen 135/70 kumeilla 5,5" ET10 taakse 195/65 kumeilla Jos näyttää että ei toimi, ni sit ei auta ku alkaa hommaan kapiampaa akselia tai luopua dropeista.
 9. Art_Zi

  -57 Ovaali

  Vaa eipä tarvinnu sprinttejä pyöritellä alle ku noi 4,5" et 34:llä näköjään loppu joka paikasta.... Noita Empin sprinttejä joka paikka pullollaan, mutta noi BBT:n tekeleet loppu..
 10. 135/80 ja 195/65 kumet ovaaliin. Vanteita ootellaa. Onkohan se Neoretro lomilla ku viikko takaperin laittanu tilauksen eikä oo muuta kuulunu ku tilausvahvistus..
 11. Vaa menneekö leimalla läpi tuo koko takana? https://www.1001renkaat.com/neuvoja-renkaat/renkaiden-ja-vanteiden-yhteensopivuus-auto
×
×
 • Create New...