Jump to content

Art_Zi

Members
 • Content Count

  1489
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  Kasten -67

Recent Profile Visitors

4523 profile views
 1. Taipuuhan se 4mm vaneriki ku saa eka tehtyä hyvän sapluunan ja sittte antaa vähän vanerille lämpöä. Vielä vähän sipistelyä ja sitte nahka päälle.
 2. Aftermarket lukollinen kahva löytyy (jos kelpaa) ja en ole varma onko nuo oikea kromit, mitä olet etsimässä.. 1. ja 12. postaus alla olevassa linkissä sivulla 2?
 3. Yks saattaa löytyä, en kylläkään muista kummalle puolelle..pitää penkoa vieläkö on tallessa.. Edit. Eipä löytyny pikaisella penkomisella
 4. Mehä harrastettaa vaa ajoautoja ni voiaa keskittyä tallipäivinäki vaa syömiseen 😊✌
 5. Ei uskalla sokkona tilata. Käyä paikalliset läpi josko löytys sammaa ku muissa levyissä.
 6. Syksyllä alko tympäseen koko vwtouhu, mutta kyllä sitä virtaa taas näköjään löytyy heti ku aurinko nousee taas korkialle 🙂
 7. Nii ja eilen tuli myös laiteltua stp goldia konehuoneen pääle ja "tulipeltiin" eli tuonne takapenkin taakse.
 8. Astetta tympiämpi värkätä nuo takanurkat. Ei oikein taivu tuo 4mm vaneri. Häätyy kehitellä jottai muuta niihin..
 9. Öljyt puoteltu eilen pois ja propun kierteet oli ottanu itteensä. Paruzzile tilaus ja öljyropun lisäks tarttu uuet peilivarret ja sammutinjärjestelmä konehuoneeseen. Tännää leikkelin sivuvanerit valmiiks. Pitäs lähtä keinonahkaa metsästään.
 10. Näitä löytyy 2 sarjaa, eli 8 kenkää. Käyttämättömiä, toinen paketti avattu. https://www.paruzzi.com/fi/beetle/jarrut-vanteet/jarrukengat-jarrukilvet-kasijarruvaijerit/3232/ 35,90 eur posteineen.
 11. Koitan ehtiä lähiaikoina penkomaan vieläkö ne on tallessa..
 12. Jarrukilvet eteen ja taakse löytyy tuolta ja jos en väärin muista ni etteen ja taakse löytyy uuet kengätki tallista.. käyttämättömät ku päädyin aikanaan paksutolpan jarruihin omassa 57ssa..
 13. Eipä oo tapahtunu. Paitti sen verran, että myyntihousut viikkasin kaappiin ja vaneria hain talliin ja nipun stp goldia. Sen verran pielly pakkasia, että saanu käyttissuparuki olla tallisa ni ei oo tarvinu harrastella, ku ei mahu mittää tekemään. Ootellaan kevätaurinkoa ni alkaa taas maistumaan tallisa touhuilu. Jos nyt ainaki öljyt vaihtelis ja venavälykset kattos. Ja vähän liimailis vaimennusmattoja ja suhhauttas vähä väriä kylykiin. Ja jos oikee alkaa hurjaks ni tekassa niitä verhoiluja.
 14. Varios projectos...pitäskö tää siirtää vaikka myyntipalstalle tms. kun ei kerta olekkaa projektikertomus..
×
×
 • Create New...