Jump to content

Art_Zi

Members
 • Posts

  1730
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi

Recent Profile Visitors

6233 profile views

Art_Zi's Achievements

 1. 8 kpl käyttämättömiä 30mm jarrukenkiä. 30 eur +postit
 2. Ovaaliin jokku tiivisteet. 50 eur +postit
 3. Nol nel nol 142 58 kuusi 8 / yv
 4. 4501 eur tarjon, ei enempää, liian iso projekti. 😁
 5. Tarjoa kuvien ja hinnan kera. Yv / whatsapp / o4o 142 58 68
 6. En oikeen pääse nyt jyvälle, että mikä tässä vakuutusasiassa tympäsee 😁puhut 1400 euron liikennevakuutuksesta, vaikka todellisuudessa maksat siitä tuon mun esimerkin mukaisen 164,11 euroa...ei ole minusta kovin kallis.. Vai onko sulla ghiassa 340 euroa ja siitä pois 80%? Jos on ni sillon ymmärrän, että pistää yskittään nää nykyset hinnat..
 7. Eiköhän ne osakaskot pelaa, kuten uudemmissakin. Ei ole omakohtasta kokemusta, mutta eiköhän sitä esim. auton palaessa aleta vakuutusyhtiön kans nettiautoa jne. katteleen...
 8. Ajat muuttuu ja hyväntekeväisyyttähän se ei tuokaan business ole... toki jos ei ole täydet bonukset, niin sylettäähän se, mutta jokaisenhan ne on joskus pitäny kerätä ne bonusprosentitkin..
 9. Siis onko liikennevakuutus pelkästään +1000euroa?!? Sulla on kyllä auton tiedoissa vakuutusyhtiön silmissä jotai pahasti pielessä, jos noin on.... Toki täyskaskot on sitte erikseen, mutta mielestäni tolla osakaskolla pärjää pitkälle.. Edit. random 62 kupla nettiautosta ja netissä laskurilla alla oleva..... Lähitapiola taitaa nykyisin olla ainoaa, jolta saa osakaskon netin kautta näihin vamhempiin.
×
×
 • Create New...