Jump to content

kuplan peruutusvaihde


Guest boraurpo

Recommended Posts

Guest boraurpo

meinaa olla ongelmia pakin päällä pysymisen kanssa kuplanlootassa, vaikka rattaat ja siirtäjä uusittu. laatikko on yhenlaisessa telakoneessa ja pakki kohtuu kovassa käytössä. Onko näihin olemassa jotain jäsympää pakki systeemiä? millanen loota mahtaa olla jossain T2 transuportterissa vai onko siissä loota koneen etupuolella?

Link to comment
Guest Toheltaja

on loota koneen etupuolella. Kannattaa perehtyä vaihdevivustoon hitusen, voi johtua siitä tuo pois pomppiminen. Samalla tavalla se pelaa pakilla ku millä tahansa muullakin vaihteella, Yhtä jämäkät on nuo ratasparit kaikissa pykälissä. Onko sulla heiluri vai IRS loota?

Link to comment
Guest boraurpo

heiluriloota se taitaa olla alunperin mutta siinä on niinku koneen omat vetoratas sovitteet pultattu laatikon poskiin. Muutamaan kertaan oon rattaat uusinu ja vereksen lootanki vaihtanu...jonku aikaa pelaa ihan ok mutta sitten alkaa hyppiä..on sääjetty että siirtoratas menee tarpeeksi pitkälle..ja koittanut tuohon vaihdevivustoonki perehtyä aika lailla. Missään jigissä ei oo sääjetty(millanen se on ;) )

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...