Jump to content

mite^

Members
 • Posts

  1546
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lieto
 • Ajoneuvot
  Kuplia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mite^'s Achievements

 1. mite^

  Baja

  Vapaa-asennossa keppi muistaakseni 1 asteen eteen vinossa. Lyhennin on ihan ok, kunhan laittelee kaikki linjan kumiosat uudet, tai korvaa ne jäykemmillä.
 2. Ostetaan palliksen tankkianturi 211919051 Uusi tai takuu ehjä käytetty. Turun lähistö ja mieluusti heti. o4o5338731
 3. Millä ohjelmalla tällästä AT-Sparkkia kuuluu roplata?
 4. Tässä mun tapauksessa taitaa nyt syyksi/viaksi yksinkertaisesti osoittautua kytkinlevyt. Useammalla käytetyllä hyväkuntoisella levyllä tein testin, mutta tänään vielä nappasin toisesta moottorista levyn (yllämainitun 165nm pitävä) ja päästiin tällä uudellakin asemalla vastaaviin lukemiin.
 5. Puheltaisko hiukan paineasetelman testauksesta? Pylväsporakoneella ja henkilövaakalla saa jotain dataa paljonko vaaka näyttää kilogrammoja jonka jälkeen kytkin alkaa irroittamaan, eli kilot laskee. Suurin kilomäärä tulee juuri ennen irroitusta jolloin käpälät (uudempi tähtiasetelma) ovat vaakasuorassa tai vähä vajaa. Kysymys kuuluukin mihin asentoon käpälät kuuluu simmata (prikat asetelman alla), että saadaan maksimaalinen kytkimen pito, mutta niin ettei asetelma mene liikaa väärinpäin kytkin pohjassa? Paljonko on esim painelaakerin liike kun kytkin on säädetty ns oikein? Tein myös Valtosen käyttämää momenttiavaintestiä ja tämä data ei oikein nyt mieltä lämmittänyt. Uusi Sasch asetelma, eri prikoilla säädettynä kolmella vauhtipyörällä koitettuna, sekä kolmella vanhalla ja yhdellä uudella levyllä antoi tulosta max 125nm rauhallisella/tasaisella painamisella vaakasuorasta. Vastaavasti vanha yli 10v vanha sasch, useita jokkiskisoja ajettu antoi 165nm momenttiavaintestillä. Pylväskonetestillä havaittua: Mitä paksumpi levy sen vähemmän vaaka näytti kiloja ennen kuin lähti laskemaan. Esim: vauhtipyörän syvyys 22mm ohkasin käytetty levy muistaakseni jotain hivenen alle 8mm antoi 120kg kun taas samat osat uudella paksummalla levyllä noin 110kg Ideoita ja ajatuksia 👇🏻
 6. Luulen myös pesurissa olevan vika. Viimetiedon mukaan sitten kyllä meni paskaksi koko laite.
 7. En tiedä oliko vanhan työpaikan kiinalainen ultrakone aivan paska vai missä mätti. Tuli koitettua k27, wurth kammiopesuaine yms ja ei oikein mun mielestä millään lähteny mikään puhtaaksi. 🤣
 8. Tein myös aikanaan golffin kannelle sopivan telineen ja kuplan kansille oman viilapenkkiin kiinnitettävän telineen. Golffin kannen kun nakkaa telineessä miratelineeseen ja alle lastukaukalon on lastut suurin piirtein kaukalossa. Kuitenkin ihan surkeesti tarttis olla täysin oma nurkkansa vinkuhommiin. Tilanpuutteen vuoksi ei moinen ainakaan tällä järjestelyllä onnistu. Perus v pukit tarttis tehdä, kun helpottais montaakin työtä eri kansien kanssa.
 9. mite^

  Baja

  Vaihdoin kesällä jokkiskuplaan nokkapellin ja toinen pelti jäi samalla tavalla kulmista vajaaksi. Vanha pelti istui hyvin. Kori tuosta kohdasta ns kolaroimaton. Voisko noissa olla sitten vuosimallieroja enemmänkin? Tokikin uusi luukku tuntui olevan lyhyempi, kyseessä pystärin koppa.
 10. mite^

  Baja

  Ai että mä tykkään tästä! 👌
 11. Hyvä että joku ehti jotain tutkimaan, kun en itse vielä ehtinyt asiaan tämän enempää perehtymään. Luulen että tärkeämpi on saada mittarivalot toimimaan oikein kuin tuo jarrujen valo. koitetaan tutkia asiaa. Kiitos tähän astisesta avusta.
 12. Latausvalo toimii normaalisti. Silloin kun ns lisämaadoitusta ei ole. B valossa ruskea menee mittarin runkoon, sininen on maissa, musta plussa, punaista en huomannut mitata
 13. Heps. Potilaana - 72 mallinen pallis. Ongelmana on mittarivalojen toiminta, alla kuvaus mitä tapahtuu. Mittarivalot palavat himmeänä kun kytkee valot päälle. Voltteja +9v. Sytytysvirran ollessa päällä voltteja noin 6.5v Eli virta ja maa on, mutta maadoitus joskin kehno. Valot sammuvat kokonaan kun auton laittaa käyntiin. Mittaristossa on myös jälkiasennettu kierroslukumittari joka lakkaa toimimasta auton käydessä kun kytkee valot päälle. Mittailin hetken ja tulin tulokseen että maadoitus häviää auton käydessä. Koitin lisämaadoittaa mittariston rungon suoraan auton runkoon ja tällöin valot sekä kierroslukumittari toimii käydessä, sekä valot ovat kirkkaat. Lisämaadoituksella kuitenkin syttyy latausvalo, mutta mielestäni mittailin auton lataavan silti vaikka valo palaakin. Onko jollain joku ajatus mikä tässä mahtaisi olla se suurin syyllinen. Jälkiasennetun mittarin kytkeminen pois ei vaikuta vikaan mitenkään. Mittariston maadoitus kulkee ilmeisesti paneelin alaosassa olevan valon kautta? Valoon tulevat kuvassa näkyvät, ruskeat, sininen, punanen ja musta johto.
 14. mite^

  Baja

  Meinasitko hitsata helman yläsauman umpeen vai jollain muulla keinolla? Tää on kyllä ehdottomasta mun lemppari projekti palstalla. 💪🏻
×
×
 • Create New...