Jump to content

mite^

Members
 • Content Count

  1492
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lieto
 • Ajoneuvot
  Kuplia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mit sun splitti onkin jokkisauto.
 2. Tein kanssa joskus kaksihampaiset terät hitsaamalla viilasta palan venttiiliin ja terottaen ne. Piti tehdä oikea ja väsenkätinen koska, terä pomppii aika vimmatusti ja kolosta tulee toispuoleinen. Kolot tein yläkuolokohdassa ja syvyyskin ehkä hieman yläkanttiin. 🙊
 3. Tuli kaverin kanssa jutuksi Alexin kupla prokkis ja selailin vähän sitä topickia läpi monen vuoden jälkeen. Heräsi kysymys että paljonko näillä kuvan kansilla on yhteistä topickin kansiin? Ps. Tää ei ole vittuilu (pakollinen hymiö)
 4. Mikä tuon poteron halkaisija on?
 5. Muista varmistaa ettei nokan pultit kanna öljypumppuun, jollet ole sitä vielä tehnyt. Olit kyllä maininnutkin jo niitä madaltaneesi. ps. volsu nöyhtää on eli jos tulee jotain tarpeita niin voipi ottaa yhteyttä.
 6. Muistattehan että akseleita ja apurunkoja ei saa enää hitsata nykyään. :)
 7. Oon kyllä pitkään ollu sitä mieltä että tällä palstalla ei kannata juurikaan esitellä omia luomuksia kun ei ne kelleen kelpaa. Jos joku haluaa tehä sähköflekteillä oman koneensa jäähdytyksen niin sen pitäis olla kaikille ok. Vittuilun ja suuren arvostelun sijaan voishan sitä koittaa auttaa toista harrastajaa muullakin tavalla kuin sanomalla että tuo paska ei toimi. Alex kun on kuitenkin näppä sormistaan tuon solidworksin kanssa voisin hän esim nopean luonnoksen tehdä parista puh.kopasta. Tyylillä tämä toimii ja tämä on päin persettä valitse aikasempi vaihtoehto. Liiankin usein tuntuu että tällä palstalla tarttis vähintään olla kavennettu etuakseli, makaavat etulamput ja Johanneksen venakopat. Kaikki paskakasat pitäs olla samalla konseptilla tehnynä että tällä palstalla vois jotain esitellä. Auta armias kun lyöt tohon kuvan ähtärimöhköstä niin menee pussihuosu, massatuotanharrastajilla aamukahvi väärään kurkkuun. Eihän nyt jumalauta voi kukaan mitään möhkökuplia harrastaa, saatika sitten ähtäriä. Mun mielestä jokasella on ihan oikeus tehdä autonsa niin kuin haluaa ja esitellä niitä täällä palstalla vaikkei suurimmalle osalle kirjottajista se kelpaakkaan. Tässä yksi syy minkä takia ei juurikaan enää tule edes palstaa selailtua. Se ei onneksi ole taas keneltäkään pois ja on oma asiani.
 8. Tallessa vieläkin. Hiukan on vaan kovia kokenut :)
 9. Mulla on samanlainen testerin kuin tuo metaken linkkaama. Puntaroisin digitaalisen ja ns mekaanisen välillä ja päädyin mekaaniseen. Toimii, ja olen ollut tyytyväinen. Mitattu EN-arvo ratkaisee onko akku ehyt vai ei.
×
×
 • Create New...