Jump to content

mite^

Members
 • Content Count

  1508
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mite^

 1. 10mm helicoil ja vag kiristimen pinnapultti 😂
 2. Laitetaan nyt tännekkin kun sosiaalisen median uumenissanin julkastu. Yksi vielä kilpiin tälle vuodelle.
 3. Kuvia on jotain mitä itse ottanut. Muutettu oisko - 82 ja poistettu rekisteristä - 84. Kävin jarrut läpi ja hain leiman. Tankki pitää uusia.
 4. Tähänki ois kilvet saatu ja seuraavan potilaan odottaa jo konttorilla.
 5. Jos tähän plyyssiherkkuun sais leiman ens viikolla niin sais seuraavan työn alle. Ei tahdo edetä, kun ei ole mitään tiettyä takarajaa. Pönttiksien kanssa on normaalisti takaraja, joten ne etenee vauhdikkaasti. 🤷🏻‍♂️
 6. Millä asteella nuo kollektorin mutkaputket on?
 7. 12kpl jousia löytynyt. 4kpl ainakin vielä hakusessa niin saa vajaan sarjan täyteen.
 8. Ostetaan Bonitoon keulaa myötäilevät kirkkaat ajovalojen suojat.
 9. Koronan takia kisat on boikotissa, joten on hyvä hetki käydä läpi moottoreista toisiin moottoreihin lainattuja osia. Eli tarve siniraitaselle jouselle 4kpl tai 8kpl tai 12kpl. Toisin sanoen on yksi vajaa sarja jostain syystä ja yksi sarja puuttuu kokonaan. Tarjoo alle tai yv. Vielä mainittakoon että ilmoituksella ei ole mitään tekoa palstalla käynnissä olevan keskustelun kanssa, vaan jousien tarve on oikea.
 10. Löytyneekö joltain ylimääräisenä kansien/lohkon pintojen oikaisulaite? Myös vinkit ja linkit tervetulleita Kuvan kaltainen Yv tai o4o5338731
 11. Ens viikolla tulee 2 kuukautta kun ajoin Boniton nosturille. Jarrut on purettu, mutta muuta ei ole saanut aikaiseksi. Joulupukin kulkine ajettu säältä suojaan.
 12. Mit sun splitti onkin jokkisauto.
 13. Tein kanssa joskus kaksihampaiset terät hitsaamalla viilasta palan venttiiliin ja terottaen ne. Piti tehdä oikea ja väsenkätinen koska, terä pomppii aika vimmatusti ja kolosta tulee toispuoleinen. Kolot tein yläkuolokohdassa ja syvyyskin ehkä hieman yläkanttiin. 🙊
 14. Tuli kaverin kanssa jutuksi Alexin kupla prokkis ja selailin vähän sitä topickia läpi monen vuoden jälkeen. Heräsi kysymys että paljonko näillä kuvan kansilla on yhteistä topickin kansiin? Ps. Tää ei ole vittuilu (pakollinen hymiö)
 15. Mikä tuon poteron halkaisija on?
 16. Muista varmistaa ettei nokan pultit kanna öljypumppuun, jollet ole sitä vielä tehnyt. Olit kyllä maininnutkin jo niitä madaltaneesi. ps. volsu nöyhtää on eli jos tulee jotain tarpeita niin voipi ottaa yhteyttä.
×
×
 • Create New...