Jump to content

Kuplan laatikko ongelma


Guest Jari

Recommended Posts

Ongelmana 2.vaihteen tökkiminen eli joutuu hirmu tarkaan vaihtamaan 2.vaihteelle ettei kurahda. Tuntuu et joutuu pakkilukkoa vasten painamaan keppiä jonkin aikaa et menee vaihde nätisti silmään. Löytyykö keltään ideaa missä vois olla vika? Kupla vm -68 ja keppinä empin t-kahva pakkilukolla.. tutkittu jo se kepin alaosa ja tuntus olevan siellä kaikki ok. Samalla avarsin hieman niitä kiinnitys pultin reikiä ja koitin säätää mut ei ollut apuja... Kaikki muut vaihteet toimii ok eikä potki 2.vaihdetta pois kun sen saa menemään päälle.

Link to comment

jos pieni valikaasu auttaa, niin vika on varmaankin synkroissa. Muutoin se voisi johtua kuluneista puslista tai vaarin saadetysta kepin asennosta.

 

Nyt muisti patkii vahan, olikohan se niin etta 2 ja 3 on samalla akselilla, ja jos kayt kevyesti "nayttamassa" kolmosta ensin, ja sitten nopeasti kakkoselle, niin akseli on saanut vahan vauhtia ja kakkonen menee herkemmin paalle.

 

Jan

Link to comment

Onko tietoa miten vaikee tohon laatikkoon on vaihtaa 2.vaihteen synkro eli tarviiko olla kuinka paljon erikois työkakuja ja onko aiheesta jossain olemassa kirjallisuutta. Toisaalta tuntuu et yrittää painaa 2. ja 4. väliin eli ei menis tarpeeks laitaan toi keppi mut voihan toi olla myös synkroissa... eli pitänee vielä se lootan etupään ja vaihde tangon kiinnitys hahlo vilkaista et oisko saanut kipeää kun repes se vaihteiston etukannake kumi irti vulkanoinnista ja samalla oli se akseli hieman peltiin ottanut. Nyt vaihdettu tilalle uretaani versio josko se kestäis=).

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...