Jump to content

mikko k

Members
 • Posts

  2005
 • Joined

Everything posted by mikko k

 1. No juu, ei se ihan ilmainen ole mitä Jussin kanssa juttelin. Mutta hieno on. Jussille kannattaa soitella.
 2. Ootko fasessa? Muistaakseni VW Kupla ryhmässä oli vihreä myynnissä. edit, muistin väärin. Eli ilmajäähdytettyjen volkkareiden myyntipalsta
 3. Belgialaisilla alennukset ostettaessa kunnossa kun pystyvät myymään samaan hintaan. Tuohon vain rahtia päälle.
 4. Noi on tosi kätevät, ääni näille. Itselläkin kisa-autossa imusarjat noilla kiinni.
 5. mikko k

  Sumuinen lasi

  Kannattaa näistä vesivessoista kysellä esim ffp.fi Täällä käsitellään vain ilmajäähdytteisten volkkareiden ongelmia.
 6. Just tämä kiinnostaa! Ei tuuppaisi ruostetta hetken päästä esiin.
 7. No niin! Hiukan on hommia mutta toimii! 👍 Tämä itsellekin vahvaksi vaihtoehdoksi. Tänks!
 8. Eli mielestäni kuplan korin kurjin paikka, siis takalasin alla oleva ritilä ja varsinkin sen alusta. Miten nämä valmistellaan maalausta varten? Onko näihin ammattimiehillä kikkakolmosia? Vai koitetaanko vaan hiekkapuhallella sinnepäin ja saada aikaan jonkinlainen puhdas pinta? Ohessa kuva potilaasta joka tarttis hoitaa. Kori hiekkapuhalletaan jokatapauksessa, mutta kun väriksi olisi tulossa valkoinen tai keltainen..
 9. Pikaisesti vilkaisin allekin ja näytti että olis yhdellä öp-venttiilillä. En nyt tuota malttanut teurastettavaksi ostaa. 😊 2 öp-venaa olis varmaan muuttanu tilanteen.. 😁 Tosi lienee se ettei tälläistä tehdasuutta osaa ole paljoakaan tarjolla. Mutta eiköhän tuon joku tarvitsija korjaa talteen.
 10. Näin mäkin katsoin kun paikanpäällä kävin. Jos olis ollu 1600cc, niin ei olis enää myynnissä vaan mun auton kyytissä... 😊
 11. Niin, en mäkään tiedä että mitä tuollaisesta pyytäisin. Muutamalla satasella se ei kuitenkaan lähde.
 12. Tutulla myynnissä facen puolella, kupla ryhmässä. Ellet ole facessa niin voin laittaa yv:llä yhteystiedot. ”Onko kellään tarvetta/kiinnostusta, vw teollisuusmoottori magneetolla, käyttämätön, kirkkaat öljyt sisällä, kts tikun kuva, veivikin löytyy. Tarjouksia?, Kauhajoki”
 13. Myyjä käyny palstalla viimeksi 20.4.20, joten varmaan tavoittaa soittamalla nopeammin? 🤔 Auton on muuten katsastamaton ja seisonnassa.
 14. Myyjä näkyy käyneen palstalla viimeksi syyskuun 1. päivä vuonna 2016, joten varmaan kannattaa soittaa kaverille? 🤔
 15. Kopioin vastaukseni tuolta toisaalta: Kannattaa nyt ensin selvittää että millainen paku sulle on tulossa. Ja sen rekisteriotteessa mahdollisesti kerrotaan että millaista kärryä sillä saa vetää. Muutenkin näitä kysymyksiä ei tarvitse toistaa moneen kertaan. Ne kyllä varmasti tulee huomatuksi yhdestäkin paikasta.
 16. Kannattaa nyt ensin selvittää että millainen paku sulle on tulossa. Ja sen rekisteriotteessa mahdollisesti kerrotaan että millaista kärryä sillä saa vetää.
 17. Mulla on tuossa kisailuvaparissa 304hv/320Nm ja kytkin on 200mm Kennedy stage 3 ja levynä RLR Black Magic. Tuntuma samanlainen kun peruskalliolla eli jämäkkä mutta ei jäykkä. Helppo käyttää ja esim trailerille ajo ei aiheuta mitään ongelmaa. Mutta jos tuo stage3 kuitenkin jännittää, niin sitten olisin Tutkijan kanssa samaa mieltä.
 18. Eiköhän Kari jo poistanut koneen ennen auton myyntiä.
 19. Tuohon voi nyt laittaa samanmittaisen kuin muissakin ylänurkissa. Ellei itsellä ole niin palstalta varmaan löytyy. Ja noi vastepinnat kannattaa tarkistaa kuten Puavo tuossa edellä mainitsi.
 20. Samanpituiseksi kuin muut keskipitkät, eli uloimmaiset ylänurkissa. Muut pitkät tulee alariveihin ja lyhyimmät keskimmäisiin ylös.
 21. Kyllä, siis tehtaan jäljiltä on ollut tuollainen. Mutta voi olla jo korjattu useampaankin otteeseen nii ei voi tietää mitä pitää sisällään.
 22. New Beetlen alla olleet noin 1000km. Tarpeettomana kun auto jo mennyt eteenpäin. Sopii mm. Golf, ym samanikäisiin konsernin tuotteisiin. Kuvassa et, ym mitat. Vain soitot ja nouto. Hp. 450€. Kauhajoella.
×
×
 • Create New...