Jump to content

mikko k

Members
 • Posts

  1972
 • Joined

Everything posted by mikko k

 1. Jos männät on tarkoitettu type 4 koneeseen niin ne on sit väärinpäin.
 2. Deutzin putkia oon itse hommannu purkaamoista käytettyinä tai jos jollain on ollu joutilaana. Mutta mielestäni koot alkaa jostain 98mm halkaisijasta. Uusiakin putkia mielestäni on kyllä tarjolla.
 3. Ei näytä siltä että lohko olis ollu auki.. Koneen paistuminen tullee tapahtumaan kun ei oo viittitty tulpata vaihtimien lähtöjäkään puhallinkopasta..
 4. Postin ja ehkä muidenkin toimijoiden logistiikka ontuu pahasti. Osakauppias saattaa lähettää jopa samana päivänä. Itse joskus ostin JE:n männät ameriikasta, toimitus kesti 3 päivää kotiovelle.. En kyllä enää muista että oliko se UPS, DHL vai FedEx joka toimitti. Vain ja ainoastaan näitä käytän kun ostan ulkomailta. Ellei nämä ole tarjolla rahtaajaksi niin osat jää kauppaan.
 5. Eilen (11.9.21) Kiikalassa pientä parannusta. Nyt 10,858/202,59.
 6. Tarvii pumpun, pelkällä kannella ei toimi.
 7. Ostin aiemmin, ups toimitti tänään. Vähän spesiaalimpi keppi vaihteiden hämmentämiseen. Thanks to RLR.
 8. Kyllähän se näin on. Mielessä kävi ensin lähinnä että onko WP:llä omakohtaisia kokemuksia. Ja että mahtaako suuttimien paikalla olla suuriakin vaikutuksia hevosvoimamäärään. Itse ei ole vaivautunut kyseistä asiaa testailemaan. MeXXin extreme koneessa lienee tätäkin asiaa tutkittu kun on päätynyt laittamaan suuttimet torvien päälle. Kuningas Lonkero sopii myös hyvin janon sammutukseen.. 😁
 9. No niin juu, ei tullu kuukle ekana mieleen kun aloin spontaanisti kirjoittaa. Tarvii kuuklailla.
 10. Tuossa kun kuvaa katselin niin tuli mieleen että onkos tullut tehtyä tai tullut vastaan muualla dynotestailua, jossa suuttimien paikkaa olisi vaihdettu läppiksien ulkopuolelle tai MeXX tyyliin torvien päälle?
 11. Tuskin on minkäänlaista ongelmaa tai vahinkoa tullut.
 12. 2L:n type 4 koneessa on 228mm kytkin/vauhtipyörä alunperin. Muut koot on 210 ja 215mm. WBX pitäis käydä suoraan, ehkä.. Volvon venojen mittoja en muista mutta jossain citikassa on 49mm imuvenat ja niistä saa ainakin tehtyä. Saabin veiveissä on pultit väärinpäin, joten kovin pitkällä iskulla olevaan kampeen ei käy. Tai kyllä kampeen varmaan käy muttei mahdu lohkossa pyörimään. Ja nokka-akselikin on lähellä. Muuten en muista saabbaan vievimittoja.
 13. Mitään en näistä tiedä eikä oo mulla tarjolla, mutta auttaisko asiaa jos laittais ostoilmoituksen? Tommosta sivua kuitenkin vilkaisin: https://www.thesamba.com/vw/classifieds/cat.php?id=25 Asiantuntijat varmaan kertoo mistä löytyy lisää tarjontaa.
 14. Jotenkin en oo yllättynyt..
 15. Tavaraa jota ei ole hotcarsilla varastossa ei kannata ostaa/tilata. Ts. kontti valtameren tuolta puolen on tulossa, muttei tiedä koska...
 16. Ennenkuin alat kirjoittaa projektikertomusta tälle forumille, niin ystävällisesti huomautan että täällä keskustellaan vain ilmajäähdytteisistä volkkareista, jollainen eos ei ole. Ennenpitkää sinä tai joku muu kuitenkin pahoittaa mielensä.. Suosittelen esim. ffp.fi
 17. Ainahan voi ostaa ”viritysvaraa” eli taotut, kun monesti nälkä kasvaa syödessä. Tosin mä ostaisin suoraan 94mm..
 18. Noin 10hv/10Nm tuli huippuihin lisää. Ei siis mitenkään paljon, mutta olennaisempaa onkin että sekä teho että vääntö kasvoi koko kierrosalueella. Eli kokonaisuutena parempi/sopivampi kuin edellinen pakosarja kun mikään osa-alue ei laskenut.
 19. 300hv ylittyy noin 1000rpm alueella. Ei sen pidäkään rykiä ja rynkyttää.. 😁 Video on lasin takaa kuvattu, joten metelikin on vaimeampi kun todellisuudessa. Ilman korvatulppia ei viitsi lähellä olla..
 20. Dyno day: 304hv/320Nm. (Edit: alla siis 6sec video) IMG_1586.MOV
 21. Tämä pelastettiin museoinnilta.. 😊
 22. Mistäs volsun sukulaisesta tuollainen on peräisin?
 23. Joo kyllä. Ajatus mulla olikin ettei kukaan innoissaan mene hulluja huutamaan kun turbolle ei vielä lupia ole.
 24. Turboon liittyviä osasia ainakin näyttäis olevan, mutta lupia ei turbolle ole.
×
×
 • Create New...