Jump to content

mikko k

Members
 • Posts

  2116
 • Joined

Everything posted by mikko k

 1. Kun on purku jo tuossa vaiheessa niin laittaisin koko koneen halki ja osiksi. Sen verran saattaa olla tuolla kilsoja takana että loputkin osat tarkastaisin. Jos pelkästä männänrenkaasta puhutaan niin sylinterin kunto lienee tärkeintä. Onko siellä esimerkiksi jo kulunut pykälää sylkän yläpäähän? Aika erikoista on ettei katkennut rengas olisi tehnyt mitään jälkiä. Sen verran on renkaan palakin jo muotoutunut.
 2. Niinpä! Mäkin joudun matkustamaan ensin pari tuntia Treelle tai Hkiin nelisen tuntia. 😥
 3. Helsingistä tai Tampereelta Osloon 1,5h yhdellä istumisella. Pienet tirsat voi ottaa… 😁
 4. Otsikon mukaista umpijöötiä haussa. Halkaisija min. 70mm. Pituus jotain min. 100-150mm, jotta saa sorviin kiinni. Pitempääkin pätkää voi tarjota. Tieto materiaalin koostumuksesta plussaa. Yv, whatsappia tai voi ihan soittaakin. Nro profiilissa ja tarve Kauhajoella.
 5. 100mm deutzit on hyvä lähtökohta jollei muuta löydy. edit: saatan nyt kyllä muistaa koon väärinkin. 98mm?
 6. ”Merialumiini” on normaalia AlMg3 seostettua alumiinia. Sinänsä ihan ok materiaaliksi.
 7. C55 mulle ja loiskelevyt kaikki kans. Mikä on hihniksen halkaisija? Varaan sen kumminkin.
 8. Myyjä näyttäis käyneen palstalla viimeksi heinäkuussa, joten kannattanee soitella?
 9. Mitkäs männät sulla siellä nyt olikaan? Muistelisin että joskus ajat sitten joku ajoi eskortin ohc:ssä 92mm cima-mahleilla 500hv. Muuten meni ok, mutta tapit alkoi notkua..
 10. On. Tuo vastaa Scatin C55 nokkaa.
 11. Eikös joku tarjonnut koko koriakin uutena jossain kaukoidässä?
 12. Kannattanee myös kertoa et onko haussa 14”, 15” ja jotain ihan muuta. Ja jos sattuu olla päivitettynä autossa levyjarrut edessä niin niiden päälle ei juurikaan sovi kuin +15” vanteet.
 13. Lopputulos tähän oli tosiaan palstan kautta löytyneet alkuperäiset nauhat ja niitit. Katsastuksessakin kaikki oli ihan ok.
 14. Näyttäis csp:n vivusto olevan aihiona?
 15. Mikäs tämä akselinvaihtoshöy oli? Jos niinku utelias saapi olla. Arpaonni ei suosinut. ☹️ Itseasiassa lauantaina puolilta päivin en enää saanut ostettua arpaa kun olivat jo kaikki myyty. 🤷‍♂️ Hienoja auto oli kyllä paikalla. 👍
 16. Karmann Ghiassa ei ole alunperin 1,8L konetta. Joten varsin epäselvää on että mikä kone se oikeasti lienee. Lähimmät vaihtoehdot on type 1 kone jossa isommat männät ja sylinterit. Toinen vaihtoehto on type 4 kone, jota on saanut 1,8 litraisena. Mistä on tullut tieto että kone olisi 1,8L? Toisekseen en usko lainkaan että vaihteisto olisi samalla vaihdettu. Se lienee alkuperäinen? Voin toki olla väärässä. Annetuilla tiedoilla esim. ainakaan minua ei moinen vaihto kiinnosta lainkaan.. Vaihtotyökään ei välttämättä ole niks naks.. Saati että missä se pitäisi tehdä, siis tallissa, pihalla?? Ja millä paikkakunnalla? Ja kuvalla nykyisestä koneesta vois myös selventää tilannetta aiheesta mahdollisesti kiinnostuneille..
 17. Pari fotoa lisää.. Vielä kerkiää vaikka Burnout Partyyn, jos turn key.. 😊
 18. Aikaan pieni päivitys eilen Kauhavalla, eli 10,72s/202,5kmh. Saa ostaa. Jatkojalostusvinkit ja ohjeistus autoon mukaan..
 19. Eilen (30.7.22) tuli Kauhavalla aikaan pieni parannus eli nyt lukemat on 10,72/202,5. Pieni nousu myös listalla.
 20. Jetta ei liene ilmajäähdytteinen volkkari joista täällä keskustellaan. Suosittelen ffp.fi
×
×
 • Create New...