Jump to content

mikko k

Members
 • Content Count

  1784
 • Joined

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhajoki
 • Ajoneuvot
  möhköjä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mitäpä tuota muuttamaan.. Nythän se näyttää suoraan esson baarin tehot! 😂
 2. Voihan sitä toki kysyä, mutta lähtökohtana olleesta JPM nokasta ei ole tullut korttia alunperinkään ja nyt on tehty muutosta mun mielen mukaan eikä siitäkään ole sen kummempaa korttia tehty.
 3. Kiitos kysymästä. Kyllä nokka on tullut takaisin ajat sitten ja konekin on ollut käynnissä. Mutta dynossa ei vielä ole käyty joten lopputulos ei ole tiedossa.
 4. Tämä Kemppi on kyllä aivan hyvä kone, muutaman kerran sellaisella on tullut hitsattua. Mikään kaasujäähdytetty poltin ei kestä mitään 150A hitsausta koko päivää. Pulssipaneeli on ehkä ollut. Se on toki hyvä tarvitessa, riippuu kovasti hitsaustarpeesta. Mulla on tuota kaasua mennyt pahimmillaan/parhaimmillaan yksin hitsattuna 50L:n pullo neljässä päivässä, noin 50kpl 50L:n pulloja vuodessa.. Pari saumaa on tullut vedettyä työkseen..
 5. Ei ole kokemusta noista, mutta tuohon virrankulutukseen voisin sanoa että mulla on 350A Kemppi ac/dc ja 500A fronius ac/dc ja ne menee 16A sulakkeella..
 6. Joo, totta kyllä. Harrastajan näkökulmasta en ostaisi alle 250A konetta, että sais jotain alumiiniakin hitsattua. Rosteriin/mustaan riittää paljon vähempikin. Kempin 230A AC/DC valovirtakoneen saattaisin ostaa satunnaiseen hitsaukseen. Mutta sekään ei ole vesijäähdytetty.
 7. Mun kaveri heitti everlastin roskiin kun sitä ei saatu korjattua useallakaan yrityksellä. Yleisesti ottaen en ostaisi sitä halvinta.
 8. En sitte mitenkään dissaa, mutta en ole nähnyt kuin enemmän tai vähemmän viallisia esabeja, en sijoittaisi eurojani niihin. Vesijäähdytetty poltin tarvitaan jos aikoo koko päivän hitsata yli 100 ampeerin tehoilla. Jos hitsaa pöydän ääressä niin jalkapoljin on aika kiva, muuten se on ihan joutava.
 9. Virittäminen ilman turboa on turhaa ja turhauttavaa.. Woimaa ei ole tarjolla. Minäkin lopetan kohta tuon turbottoman pelleilyn ja alan hakkaamaan päätä seinään turbojen kanssa! 🤣
 10. Kai sitä ny vois silti koittaa särkeä.. 🤣
 11. Pieni varoituksen sananen vain. Kaikki tekee tyylillään.. Oon kyllä nähny sellaisen tehdastekoisenkin jossa runkolaakerit ”lukitaan” yläpuolella olevilla kuulalaakereilla. Huonosti selitetty enkä jaksa netistä kuvaakaan etsiä.
 12. Muista käyttää kypärää, jääkiekkomolarin naamaria ja luotiliiviä. Ja mielellään siirry naapurikämppään.. Ainakin ellet kiinnitä tuota akselia paremmin. 😊
 13. Saatanan huonoa pilaa.
×
×
 • Create New...