Jump to content

mikko k

Members
 • Posts

  1970
 • Joined

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhajoki
 • Ajoneuvot
  möhköjä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mikko k's Achievements

 1. Tämä uudempi öljynkierto kiinnostaa kyllä muakin.
 2. Ei näytä siltä että lohko olis ollu auki.. Koneen paistuminen tullee tapahtumaan kun ei oo viittitty tulpata vaihtimien lähtöjäkään puhallinkopasta..
 3. Postin ja ehkä muidenkin toimijoiden logistiikka ontuu pahasti. Osakauppias saattaa lähettää jopa samana päivänä. Itse joskus ostin JE:n männät ameriikasta, toimitus kesti 3 päivää kotiovelle.. En kyllä enää muista että oliko se UPS, DHL vai FedEx joka toimitti. Vain ja ainoastaan näitä käytän kun ostan ulkomailta. Ellei nämä ole tarjolla rahtaajaksi niin osat jää kauppaan.
 4. Kiitos tarjouksesta! Mutta nyt ei ole sille tarvetta.
 5. Otsikon mukainen tuote haussa jos jollakulla olis ylimääräisenä. (Ennenkuin alan itse valmistamaan) Yhteydenotot: yv, soitto, whatsupp. Tarvitsijan kuvalla huomiota.
 6. Eilen (11.9.21) Kiikalassa pientä parannusta. Nyt 10,858/202,59.
 7. Tarvii pumpun, pelkällä kannella ei toimi.
 8. Ostin aiemmin, ups toimitti tänään. Vähän spesiaalimpi keppi vaihteiden hämmentämiseen. Thanks to RLR.
 9. Kyllähän se näin on. Mielessä kävi ensin lähinnä että onko WP:llä omakohtaisia kokemuksia. Ja että mahtaako suuttimien paikalla olla suuriakin vaikutuksia hevosvoimamäärään. Itse ei ole vaivautunut kyseistä asiaa testailemaan. MeXXin extreme koneessa lienee tätäkin asiaa tutkittu kun on päätynyt laittamaan suuttimet torvien päälle. Kuningas Lonkero sopii myös hyvin janon sammutukseen.. 😁
 10. No niin juu, ei tullu kuukle ekana mieleen kun aloin spontaanisti kirjoittaa. Tarvii kuuklailla.
 11. Tuossa kun kuvaa katselin niin tuli mieleen että onkos tullut tehtyä tai tullut vastaan muualla dynotestailua, jossa suuttimien paikkaa olisi vaihdettu läppiksien ulkopuolelle tai MeXX tyyliin torvien päälle?
 12. Tuskin on minkäänlaista ongelmaa tai vahinkoa tullut.
 13. 2L:n type 4 koneessa on 228mm kytkin/vauhtipyörä alunperin. Muut koot on 210 ja 215mm. WBX pitäis käydä suoraan, ehkä.. Volvon venojen mittoja en muista mutta jossain citikassa on 49mm imuvenat ja niistä saa ainakin tehtyä. Saabin veiveissä on pultit väärinpäin, joten kovin pitkällä iskulla olevaan kampeen ei käy. Tai kyllä kampeen varmaan käy muttei mahdu lohkossa pyörimään. Ja nokka-akselikin on lähellä. Muuten en muista saabbaan vievimittoja.
 14. Mitään en näistä tiedä eikä oo mulla tarjolla, mutta auttaisko asiaa jos laittais ostoilmoituksen? Tommosta sivua kuitenkin vilkaisin: https://www.thesamba.com/vw/classifieds/cat.php?id=25 Asiantuntijat varmaan kertoo mistä löytyy lisää tarjontaa.
 15. Jotenkin en oo yllättynyt..
×
×
 • Create New...