Jump to content

mikko k

Members
 • Content Count

  1746
 • Joined

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhajoki
 • Ajoneuvot
  möhköjä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juu, en tuota ehdotuksena sillai ottanutkaan. Totesin vain että nyt se ei ole vaihtoehto. Keinuvivut toki vaikuttaa lopputulokseen. Ja niiden geometrialla on myös vaikutuksensa. Itse en käytä sovitusjousia lainkaan ja ajoitukset tutkailen/mittailen suoraan venttiililtä. Nostimelta mittaaminen on mielestäni liian epämääräistä.
 2. Kyseessä on JPM rullanokka, jonka Johannes on todennut olevan ok. Mutta täällä pohjanmaalla on nyt erilainen käsitys siitä että mikä olis ok. Eli Jpm ei nyt ole vaihtoehto.
 3. Onko kokemuksia? Sivusto on toki mielenkiintoinen.
 4. Maurille oon yrittäny soitella koko tän päivän ilman onnistumista, ens viikolla yritykset jatkuu. Saattaa toki olla vaikka lomalla.
 5. Kokemuksia kenelläkään? Hyviä tai huonoja. Suosituksia?
 6. Näissä kuituosissa kauneus on kyllä katsojan silmissä...
 7. Täysin samaa mieltä Tutkijan kanssa. Valmista romua. Jos kuitenkin haluaa hitsata, niin halkeama pitää avata kokonaan ja pinnapultin reikä pitää hitsata umpeen avaamalla se ensin sylinteriin päin. Halkeama on lisäksi aivan täynnä öljyä eli pitää senkin vuoksi avata. Teknoweldit sun muut sonnat kannattaa jättää kauppaan. Magnesiumlanka on ainoa oikea vaihtoehto. Kyseinen lisäaine lanka maksaa vain muutamia satasia per kilo...
 8. Magnesiumiahan tuo lohko on, eli ihan paskaa hitsattavaa..
 9. Palasiksi vaan, syltyt ja männät on valmista roskiskamaa ja ehkä kannetkin. Hihnapyörä ja kampi ei liiku kun männät on ruostunu putkiin kiinni. Nyt on hyvä avata hihniksen pultti kun kampi pysyy paikoillaan. Saa sitte hihnapyörän pois.
 10. Mä en näistä mitää tiedä mutta fases tuli vastaan.
 11. Nyt ei vaan aika riitä ja työtkin haittaa harrastusta. Ajatko SINÄ?? Myydään ilman Hesteciä, sähköjä ja polttoainelaitteita, penkkiä ja vöitä. H. 15000€ tai omankin näkemyksen voi esittää. Myös "turn key": tee tarjouksesi! Viime talvena laitoin uudet JE special order männät ja uudet vahvat sylttyputket. Myös öljyt pysyy nyt koneessa. Dynossa 2.5.2019, n. 280hv/300Nm. Vaihdossa voi tarjoilla 2-akselista umpinaista telitraileria kipillä, esim. Eurowagon tai vastaava. Minimi kopin pituus n. 5,4m, leveys n. 2m. Alv-vähennyskelpoisuus plussaa. Voi olla uusi tai käytetty. Yhteydenotot soittamalla, whatsuppia..
 12. mikko k

  Nettikauppa

  Niin, tuossahan saattaa kädet likaantua ja voi joutua jopa kontilleen menemään, ellei jopa alemmas.. Kun muuten saa vaan seisoskella auton vieressä kun mittatikusta imaisee.. Sanattomaksi tässä kyllä menee.
 13. Ei kilpa-autos tarvita äänieristettä, vain tulpat korviin ja kypärä päähän.. 😊
 14. 😆 Tähän ei voi sanoa muuta kuin että veit jalat suustani! 🤣 Mutta asiaan. Pieni päivitys tähän kun sattui olemaan tällä viikolla ylimääräistä aikaa. (Tähän tahtiin jatkossa päivityksiä ei kyllä tule.) Tein pakokaasujen sekoittamiseen tarvittavia osasia.
×
×
 • Create New...