Jump to content

mikko k

Members
 • Content Count

  1737
 • Joined

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhajoki
 • Ajoneuvot
  möhköjä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Palasiksi vaan, syltyt ja männät on valmista roskiskamaa ja ehkä kannetkin. Hihnapyörä ja kampi ei liiku kun männät on ruostunu putkiin kiinni. Nyt on hyvä avata hihniksen pultti kun kampi pysyy paikoillaan. Saa sitte hihnapyörän pois.
 2. Mä en näistä mitää tiedä mutta fases tuli vastaan.
 3. Nyt ei vaan aika riitä ja työtkin haittaa harrastusta. Ajatko SINÄ?? Myydään ilman Hesteciä, sähköjä ja polttoainelaitteita, penkkiä ja vöitä. H. 15000€ tai omankin näkemyksen voi esittää. Myös "turn key": tee tarjouksesi! Viime talvena laitoin uudet JE special order männät ja uudet vahvat sylttyputket. Myös öljyt pysyy nyt koneessa. Dynossa 2.5.2019, n. 280hv/300Nm. Vaihdossa voi tarjoilla 2-akselista umpinaista telitraileria kipillä, esim. Eurowagon tai vastaava. Minimi kopin pituus n. 5,4m, leveys n. 2m. Alv-vähennyskelpoisuus plussaa. Voi olla uusi tai käytetty. Yhteydenotot soittamalla, whatsuppia..
 4. mikko k

  Nettikauppa

  Niin, tuossahan saattaa kädet likaantua ja voi joutua jopa kontilleen menemään, ellei jopa alemmas.. Kun muuten saa vaan seisoskella auton vieressä kun mittatikusta imaisee.. Sanattomaksi tässä kyllä menee.
 5. Ei kilpa-autos tarvita äänieristettä, vain tulpat korviin ja kypärä päähän.. 😊
 6. 😆 Tähän ei voi sanoa muuta kuin että veit jalat suustani! 🤣 Mutta asiaan. Pieni päivitys tähän kun sattui olemaan tällä viikolla ylimääräistä aikaa. (Tähän tahtiin jatkossa päivityksiä ei kyllä tule.) Tein pakokaasujen sekoittamiseen tarvittavia osasia.
 7. Rosterikin siis onnistuu. Tällä viikolla olikin ylimääräistä aikaa niin väsäilin pakokaasun siirtoon tarvittavia esineitä. 😊
 8. Omasta traileristakin voi kuvan laittaa. Sen verran on säädökset ainakin muuttuneet, että vetoaisa pitää olla tehdastekoinen. (Tai tuon tekemisen jälkeen piti olla.)
 9. "Hieman" on jäänyt päivitykset tekemättä, joten tähän pari kuvaa matkan varrelta. Takalaita jatkettiin korin kattoon asti. Saatiin ramppi että hevosia saa helpommin kyytiin. Sisäpuolelle tuli turkkilevy ja ulos tuo sileä levy. Väliin jokunen särmäilty tukilevy, jotka tulppahitsasin sisältä. Lopuksi ulkopuolelle pitkät tuet.
 10. Kyllä se on valmis. Purkuun ja uutta osaa tilalle.
 11. Voit alkaa kaivaa nästyykiä esiin.. 🤣
 12. Mutta eläkkeellähän olis sit enempi aikaa harrastaa. Pelottaakin jo valmiiksi! 😄 Ei taida tyttäret tästä touhusta piitata.. Tai ei sitäkää koskaan tiedä.
 13. Pieni päivitys tälle projektille (Tomin luvalla). Runko on siirtynyt mun talliin jokin aika sitten. Tarkoitus on jatkaa tästä kiihdyttimen tekemistä, hiljalleen.. Joitain muutoksia tulee, mm. strangen tolpat ja jarrut eteen ja niiden vaatimat runkomuutokset. Kori tulee myös olemaan joku muu kuin Tomin kuvissa näkyvä. Tällä hetkellä mennään osien keräys vaiheessa, yhtä sun toista löytyy jo, mutta paljon kaikenlaista puuttuu. Pikkujuttuja suunnitellaan ja valmistellaan aina kun aika antaa myöden. Eteneminen tullee olemaan aika rauhallista, oman työn osuus on suuri ja lompakon vahvuus pieni... Ja hopealla vaparimöhkölläkin on tässä tarkoitus ajella. Projektin pari avainsanaa kuitenkin on: Pauter, turbo, Mendeola S5.
×
×
 • Create New...