Jump to content

mikko k

Members
 • Content Count

  1935
 • Joined

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhajoki
 • Ajoneuvot
  möhköjä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No ihan joutavia sit kyselet kun kerran tietoa löytyy.
 2. No ei mulla oo jakajasytytystä kuin vakiokoneessa. Hukkakipinä hoitaa kisailuvaparin sytytyksen Hestecin ohjeistaessa.
 3. MSD kamojen edut tulee esiin vasta rankemmissa koneissa, joissa on korkeat puristussuhteet, puristuspaineet ja sytytettävää soppaa on paljon. Itselläkin parikymmentä vuotta takaperin oli eräs kone joka ei edes luvannut käyntiin 009llä ja Boschin sinisellä. MSD kamoilla kone oli heti tulilla. Kevyeen viritykseen 009+sininen on ok.
 4. Jussin saa parhaiten kiinni soittamalla tai whatsapilla.
 5. Mun silmis tuo näyttää vain koneistetulta alumiinipalalta. 🤔
 6. Vaikka tuosta laskemaan omaan moottoriin sopivaa mittaa. http://www.exx.se/techinfo/runners/runners.html
 7. Laita vaan kaikki alkuperäiset pellit, läpät ja termostaatti paikoilleen. Ei niitä sinne ole turhaan laitettu. Ja orkkismaliin pellit myös sylinterien alle, kuvan mukaisia et tarvi.
 8. Ns. kollektoristahan tuo on ihan tukossa. Stingeriä ei kauaa viitsi katuautossa kuunnella. Muuten jokin kuvantapainen ja äänenvaimennin siihen.
 9. Takahelma kannattaa laittaa ja samoin kaikki koneen ympärillä olevat pellit. Ne estää konetta kierrättämästä kuumaa ilmaa takaisin jäähdytykseen. Sun pakoputken heittäisin roskiin, sen verran huonon mallinen.
 10. On kyllä tunnustettava että kollektori on ebaystä ja koneella hitsattu. Sitä en viittiny alkaa tekemään. Käyrät ja putkien pätkät oon pulssilla hitsannu ja tietenkin juurikaasulla.
 11. Tänään vähä värkkäilin rosteriputkesta taidetta.. 😊
 12. 0,25 on kammen alikokomitta. Lohkon ylikoot menee 0,50mm välein. Nokan 113... nro on tehtaan osanumero. Päässä oleva nro on hiojan merkintä, josta mä en ainakaan saa selvää.. Veivit irti vaan..
 13. No nyt kun mainitsit niin katsoin itse nokkia ja näyttää kyllä tosiaan perusympyrä olevan aika pieni. Eli samaa mieltä hionnasta.
 14. Tuntuuko runkolaakeripukissa pykälää kynnellä koitettuna vauhtiksen päässä? Jos tuntuu niin voi tarvita aar-porauksen. Kuvasta ei oikein pysty katsomaan. Nokka-akseli on varmaan vakio kun ratas on niiteillä kiinni.
×
×
 • Create New...