Jump to content

mikko k

Members
 • Content Count

  1911
 • Joined

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhajoki
 • Ajoneuvot
  möhköjä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Empä ala kinaamaan enkä pilkkua nusaseen. Veikkaan kuitenkin että Kotten hakee 2 litraisen jatkeena ollutta 4.57 ruuvilla olevaa lootaa. edit: Kotten kerkis eka
 2. Niin se on silloin 002. Ja löytyy myös 5-ripainen noin 4.8 peräruuvilla.
 3. Tarkennuksena vielä että 2L:n koneen yhteydessä.
 4. Lienee jollain kääntäjällä koitettu saada suomea aijalliseksi?
 5. Jos haussa on siis hyvän hinta/laatusuhteen kone, niin silloin se on Kemppi tai Fronius. Jos taas haussa on vain halpa niin siihen ei ole kommenttia. Millaisia korjauksia olet ajatellut tehdä ja/tai millaisia ainevahvuuksia hitsata? Vaikuttaa paljon koneen tehovaatimuksiin.
 6. Kolmossylinterin vasempaan ylänurkkaan. Eli kuljettajan puolen etummainen ylhäällä.
 7. Vakion tapaisessa koneessa MSD:stä ei ole sen kummempaa iloa, paitsi että on kivan näköiset. Mutta sitten kun viritetään kone kunnolla, nostetaan puristukset ylös, yms, niin sitten MSD pääsee oikeuksiinsa kun tarvitaan oikeaa kipinää sopan sytyttämiseen. Joskus eräs kiristetty kone ei edes luvannut käyntiin 009+sinisellä puolalla eikä kärjetön sytkäkään auttanut mitään. MSD kamoilla homma rokkas.
 8. Kannet ja imusarjat lienee duunattu Kauhajoella?
 9. Kuvassa jakajan vasemmalla puolella näkyvän imusarjan klemmarin paikka vaikuttaa potentiaaliselta imuvuodon paikalta. On kuin klemmari olisi liian oikealla kumin päällä eikä ehkä tiivistä?
 10. Mä en nyt oikein ymmärtänyt tätä lausetta, mutta ei se mitään! Kerrataan selkeästi: ÄLÄ vaihda johtojen paikkaa!! Jos vaihdat kaavion mukaiseksi, niin sytytys menee väärälle sylinterille. Seuraus siitä: Ei käy. Ja bensansuodattimelle hyvä paikka on tankin alla.
 11. Siis auto nyt käy ja toimii suht normaalisti? Älä silloin vaihda johtojen järjestystä. Muuten menee pieleen ja lakkaa käymästä. Virranjakajan käyttöakseli luultavasti jossain muussa asennossa kuin alunperin, siksi johdot ”väärässä” järjestyksessä. Paukahtelu aiheutuu muualta. Edit: Tutkija kerkis pari sekuntia aiemmin.. 😊 ps. Laturin remmi melkoisen löyhällä..
 12. Valitettavasti ei ole tarjota. Mutta huomiona että muistaakseni harvemmin 14” vanne sopii kuplan levyjarrujen päälle. Kannattaa varmistaa ennen ostoa.
 13. Onkos jossain tarjolla 200mm vauhtista 5-pulttikiinnityksellä?
×
×
 • Create New...