Jump to content

mikko k

Members
 • Content Count

  1717
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhajoki
 • Ajoneuvot
  möhköjä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tänks Tanhis! Tuossahan tarttis oikeestaan olla alapuolella vielä palanen magnesiumia.. 😊
 2. Sorry, ei oo ylimääräistä tarjota. Mutta tuli mieleen että pienestä saa myös isomman, esim näin.
 3. Kirjainkoodi D on muistaakseni 1200cc. Toki kun kannet on irti niin olis helppo mitata iskunpituus ja syltyn halkaisija..
 4. Finjectorin laskuri antaa alueen 369-451cc vapari bensakoneelle, joten siitä alueelta ottaisin.
 5. Kuvakulma on vähä hankala ja luonnossa olis paree nähdä, mutta yhtäkkiä kattellen last capeillä tilanne vois jopa parantua? Eikä välttämättä tarvi keinujen alle shimmejä?
 6. Melekooset lovet.. Lopputulosta orotelles.. 😊
 7. https://www.autoracing.fi/catalogsearch/result/?q=Teräspunos Esim. tuolla letkuja.
 8. Hyvä tietää, tänks! 😉 Ohessa kuva mun takatolpista. Sorry, menee nyt vähä ohi aiheen. Mutta näkyy tuossa nyt ainakin läppärunkoo... 😊
 9. Toimiiko muuten noi tolpat noinpäin? Mä toki mitää tierä mutta kuhan nyt tuli mieleen ku oon nähny noi aina vain toistappäin, eikä oo eres tullu mieleen et laittaisin ns. "väärinpäin"..
 10. Jokin sellainen paikka ja letkutus mistä saat sen mukavasti käsille huoltoa varten, esim. laskettua aisojen alapuolelle. Niin siis jos se nyt pitää takapäässä sijaita. Mulla on kilpurissa sekä pumppu että suodatin auton etupäässä, niinkuin Ketsan kuplassa.
 11. Janin kanssa vastaavat ajatukset. Pieperin ratkaisu on vastaava kuin mitä tehdas on laittanu nelostyypin ruiskuihin.
 12. Jep, oon jo hereilläkin.. 😊 Sylinterikannessa on varmaan monenlaista lämpötilaa riippuen asennuspaikasta, joten siitä saanee vain itselle vertailutietoa.. Mulla kisailukoneessa ei liioin ole hyvää paikkaa imuilmanlämpöanturille, joten se sitte on vaan konehuoneessa vapaana, eli mittailee vallitsevaa lämpötilaa.
×
×
 • Create New...