Jump to content

mikko k

Members
 • Content Count

  1816
 • Joined

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhajoki
 • Ajoneuvot
  möhköjä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Suodattimenjalka on jaycee tavaraa. Mulle tuli moottorin mukana. Edit: sisältää säädettävän ylipaineventtiilin. http://www.jayceevw.com/store/p109/JayCee_Oil_Control_System.html
 2. Hiukan on niinku sukua toisillensa nää meidän koneet.. 😁
 3. Alkaa tuo huolto olla aika hyvällä mallilla, pata oli jo käynnissäkin. 😊
 4. Ihan omaksi iloksi oon välillä varttimaililla käyny, lähinnä west coast cupin kisoissa. Edellinen moottorin omistaja kyllä ajeli kadullakin kun siinä oli vielä jäähdytyssysteemit kiinni ja rivalliset sylinteritkin. Nyt ne on nostettu hyllyyn. 😊
 5. Vähä extrahuoltoa kun on extra aikaa eikä työt vaivaa. 😊
 6. Astinlaudoilla vois olla hyvä aloittaa? 🤔
 7. Samaa mieltä Metaken kanssa.
 8. Tuolla vähän infoa. https://www.limebug.com/how-to-guides/view/32 Käytännössä tarkoittais että kaikissa pallokeulan loodissa on samat välitykset 1,2 ja 3. Nelosesta kaksi vaihtoehtoa ja peräruuveja on kolmea erilaista.
 9. Just kaivoin yhdestä lohkosta neliniittisen pumpun ulos. Jos sulla on tuo kuvassa näkyvä mitta noin 44mm niin sulla on neliniittisen pumppu. 3-niittisessä mitta on lyhyempi.
 10. 4-niittisessä on myös runko takaa hieman pitempi. Nyt siis akselia tukeva osa ottaa nokka-akseliin kiinni. Ja myös vapaana pyörivän rattaan akseli on hieman pitempi ja saattaa ottaa kiinni niitteihin. Ja ainakin pultteihin jos nokkaratas on pulteilla kiinni akselissa.
 11. Onneksi edelleen voi ostaa ihan oikeitakin sytytystulppia. NGK.
 12. Työntömittaa käteen ja mittailemaan. Meneekö pumpun runko pohjaan eli lohkoa vasten? Jos menee niin jääkö ratas pumpusta ulos? Rattaan akselia voi prässätä ulospäin. Kuvatkin aina kertoo tilanteesta..
 13. C55 on hyvä nokka, laita kiinni vaan.
 14. Ei varmaan kauheesti kannata alkaa kiihottua näistä ajoista... Lienee ollutta ja mennyttä?
 15. Moottorin numero vois olla lohkon päällä jolloin se vois olla kotoisin kolmostyypistä. Mutta kuten Tutkija sanoi niin mistään ei voi tietää mikä tuo lopulta on. Paitsi purkamalla.
×
×
 • Create New...