Jump to content

Solex 35 PDSIT


Guest peni

Recommended Posts

Nyt pitäisi löytää nurkkakaasarit jotka mahtuisivat original doghouse puhallinkopan kanssa. Kyseessä on 1835 cc käyttiskone, paljon muuta ei vielä ole koneesta tiedossa kuin se että nokka tulee olemaan engle 110 tai vastaava todennäköisesti vakiokeinuilla, kannet vakioista portatut mutta vakiokokoisilla venttiileillä. Tuo vakiokopan käyttö lienee rajaa tupla Dellortot ja Weberit pois. Eikä ne Kadronitkaan taida mahtua... Mutta Solex 35 PDSIT:t ilmeisesti mahtuvat. Aircooled.netistä näyttäisi löytyvän jonkinsortin pakettina. Toinen vaihtoehto olisi Weber ICT:t. Kokemuksia tai kommentteja?

Link to comment
Guest Toheltaja

mulla oli kuplassa taannoin ympäri talven vastaavat, eikä ongelmia ollu. Ulkona säilytin, ilman lämmityksiä. Hitusen se oli herkkä tukehtumaan heti starttauksen jälkeen, mutta äkkiä tasaantui kyllä... Toisaalta muutakin kokemusta oon kuullu, eli varmaan paljon riippuu koneen luonteesta. Mulla oli 1600, kireemmällä nokalla, isommilla puristuksilla, ja kairatuilla kansilla, mutta vakiovenoilla.

 

kaverilla 40mm tuplalortoilla muistaakseni vastaavan oloinen paketti, hitusen isompana, sekin lähti joulun alla kivasti käymään, kun piruuttani kylmäsäilytyksessä noita autoja pyörittelin. Hetken ku anto käydä tyhjää niin reagoi kaasuun normaalisti.

Link to comment
Miten lähtee pakkasella käyntiin ilman ryyppiä?

 

Aika vahan kokemusta muusta kuin aivan pikkupakkasista, mutta hiukan alkuun kaasupoljinta kutittelemalla alkaa kaymaan tyhjakayntia. Pikkuisen antaa aikaa koneen lammeta ennen ajoon lahtoa niin kaikki on ok. Oljykin kerkiaa siina notkistua. Ehka minuutti vois passata.

 

Eipa ole ollu kupla talviautona 90 luvun jalkeen mulla :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...