Jump to content

MIstä lämpöä kuplaan.


Guest Panssarisammakko

Recommended Posts

Guest Panssarisammakko

Terve,

Hommasin kuplan yli 31 vuoden jälkeen, etten enää muistanutkaan miten kylmä se on. Tosin nyt on kyllä käyttäjävirhe, sillä en nyt vaan löydä kaikkia tarvittavia hanoja. Eli käsijarrun vieressä olevat vaijerit ovat tunnottomat, joten eivät johda varmaan mihinkään. Onko takapenkin alla mitään vipuja?

Katsastin auton 21.11.2008 ja näin, että lämmönvaihtimet ovat uudet ja kaikki näkyvät putkistot ovat ehjä. Näin on myös takapenkin alla näkyvät putkistot. Oliko ne vivut lämmönvaihtimien päällä? Onko kenelläkään kokemusta ja näkemystä bensalämppäreistä? Vai onko muita vaihtoehtoja saada hieman lisälämpöä? EI tarte olla kuuma, kunha lasit pysyy sulana:)

Auto on vm 1973.

Link to comment

No joo jos tää ei oo vitsi niin kannattais varmaan ottaa noi punaset tulpat pois noista lämmönvaihtimien päistä ja laittaa tilalle oikeet putket,rupeaa lämpö tulemaan kabiiniin kummasti. Eli tällaset mikä kuvassa ja kattoa että ne vaijerit on kiinni niissä lämmönvaihtimissa ,toi on kytkinvaijeri jota ympyröit...

post-530-13888360498183_thumb.jpg

Link to comment
Guest Panssarisammakko

Todella hyvä idea laittaa kuva. Sieltähän ne vivut löytyivät ja sain lämmityksen päälle. Ruokahalu kasvaa syödessä:). Millä vivuilla ohjataan lämpö takajalaktilaan/eteen ja tuulilasille. Tärkein on jo tehty, eli lämpöä tulee kabiiniin. Kiitos kaikille osallisille. Mistään ei saa näin hyvää palvelua kuin volkkarimeihiltä:)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...