Jump to content

UltraVW

Members
 • Posts

  1562
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa,Hiekkaharju
 • Ajoneuvot
  type-1 65

Recent Profile Visitors

4258 profile views

UltraVW's Achievements

 1. Tällainen oli juurikin ajatus. Onko sinulla kuvaa/kuvia tästä toimenpiteestä? Lähinnä kiinnostaa sen y-putken liitäntä nyt kotelon sisällä olevaan neliön muotoiseen putkeen. Otan tuon vanhan neliöputken pois(se on puhki sieltä täältä) ja tarkoitus olisi korvata se putkella joka menee tuosta y-putkesta suoraan lasille kotelon sisällä? Tuo y-putki on ainakin 2" halkaisijaltaa ja lasille menee noin 1" putki joka sopii tuohon ikkunalle tulevaa suuttimeen. Tämä supistus juurikin kiinnosta miten se on toteutettu ja että, miten siihen saisi tuon tuuman paksuisen putken järkevästi kiinni?
 2. Joo tollanen idea mullakin oli, tosiaan en tarvi etujalkatilaan lämpöä vaan suoraan putki lasille ja suoraan ns.vaihtimesta jotenkin vaan pitäisi ratkaista liittäminen sieltä vaihtimen päästä tai takajalkatilan kohdalta tms.
 3. No joo, juurikin tästä kuvasta eteenpäin kaipaisin infoa? Eli kun tuo sisääntulo liittyy kotelon putkeen?
 4. Kysymys voi olla hölmö ja erikoinen? Mutta, mutta kupla, vuoden 65 lämpökotelon anatomia. Eli kun lämmönvaihtimista tulee niillä ns. muovituubeilla lämpö kabiinin puolelle niin onkohan jossain ns. räjäytyskuvaa miten rakenne jatkuu siitä edespäin kotelon sisällä? Lämpökotelon sisällä on ns.neliön muotoinen putki joka menee etujalkatilaan asti mutta miten se supistetaan takaa muovituubista (lämmönvaihtimen jälkeen) eteenpäin neliön muotoiseen ns.putkeen joka lämpökotelon sisällä menee? Siinä haaroitus vielä takajakatilaan eli jossain siellä/sieltä olisi kiva saada joku räjäytyskuva tai selostus miten se siellä jaetaan? Ajatus olisi vaihtaa pyöreä aluumini tms. putki lämpökotelon sisälle koska kotelo itsessään on ehjä ja ei pehmeä mutta tuo neliön muotoinen putki siellä sisällä on mätä ainakin etujalkatilan päässä? Ajatuksia?
 5. Saako tuon irti istukan tms irti? Laturi menossa vaihtoon, kuuluuko tuo irroittaa vai onko se kiinteänä kaikissa latureissa?
 6. Totta! Melkonen hinta ?
 7. https://www.aircooledvintageworks.com/collections/wheels/products/avw-staggered-black-lip-brm-vw-wheels?variant=41016301453483 OHO, maukas hinta bermeistä ?
 8. Eli tän perään vielä tarvitaan normi autovahvistin vai toimiiko pelkästään tällä? Kuten sanoin en näistä juurikaan ymmärrä?
 9. ELI? onko tuo sellainen mitä haen? En tosiaan näistä juurikaan ymmärrä?
 10. Joo nyt ollaan lähellä, tämäkin toki käy, löytyykö muita kuin tämä, itse en löydä tai osaa etsiä? Vähän huono näissä hifi hommissa. Tarviiko toi väliin vielä jonkun rca linjamuuntimen vai miten kaiuttimien liittäminen onnistuu?
 11. Juu ei sellasta vaan kaiuttimet tulee kiinteenä
 12. Talven aikana meinasin värkätä äänentoistoa kuplaan. En halua soitinta vaan toteutus olisi puhelimen kautta bluetoothilla soittelu bluetoothvahvistimen kautta kaiuttimiin . Joskus oli myynnissä todella pieni bluetooth vahvistin jota ei enää myydä missään Caliber tms. merkkinen. Eli onko kellään tiedossa vastaavaa vahvaria tai sitten pitää käyttää bluetooth donglea, niistä voi laittaa myös suosituksia(vahvareitahan löytyy vaikka mitä) mihin sen yhdistää mutta lähinnä että, ottaa yhteyden välittömästi ja toimii muutenkin moitteettomasti. Toinen kyssäri on hattuhyllyistä? Onko kokemusta paruzin hattuhyllyistä ? Istuvuus yms? https://www.paruzzi.com/fi/volkswagen/puskurit-(t25-ja-kupla-75-alkaen)-kori-sisusta/sisapuoliset-varusteet/6548/
 13. Ok, mulle kelpaa myös redtop, niitäkin tosin eri kokoja. Mikäs optima sulla? Oliko muilla mitä ratkaisuja?
×
×
 • Create New...