Jump to content

UltraVW

Members
 • Content Count

  1417
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa,Hiekkaharju
 • Ajoneuvot
  type-1 65

Recent Profile Visitors

2879 profile views
 1. Otsikon mukaiset myynnissä, hiekkapuhallettu, taitaa olla tarvikelokarit koska melko kevyet. oisko50e pari yv tai meili. Vantaalla ovat
 2. Ostetaan 32 pci, tarjoa! yv tai meili
 3. No niin taas lenkki heitetty, lämmöt nousi 90c tai siis mittarin mukaan 80c ja anturi öljykellon paikassa. Sitten testaus pihassa öljytikkuanturilla ja sama tulos ja kolmanneksi testaus tikun reiästä ns.kinkkumittarilla joka näyyttää oiken 100c kiehuvalla vedellä, sen tulos 93c.
 4. Joo ei varmaan mutta parempi sekin kuin öljypohjasta joka ei näytä mitään, siis mun tapauksessa?
 5. Ostin toisen anturin öljynpainekellon paikkaan adapterilla. Äsken testaus ja kiehuvalla vedellä ja mittari huijaa 10c eli kun vesi kiehuu näyttää mittari 90c. Saako/pystyykö näitä kalibroimaan jossain jotenkin?
 6. Juu iskarit on vaihdettu myös, mitenhän tästä ongelmasta pääsisi eroon?
 7. Jatketaan tähän, taas sama yksilö kyseessä ja kytkin ravistaa aivan sikana. Liikkeelle pääsee kun lähtee todella hissukseen jos antaa kaasua niin alkaa julmettu ravistus. Mutka on samnalainen kun alla olevassa kuvassa? Mikähän nyt on vikana. Laatikon kiinniketyynyt on uudet ja ok. Olisko asetelma tullut tiensä päähän? Perää tiputettu yksi napsu ja mielestäni ongelmat alkoivat sen jälkeen jos sillä nyt on vaikutusta?
 8. Nyt kaksi päivää kupla kunnon sateessa ja ei tippaakaan vettä lattialla, eli vedenpoistoreijän avaaminen toimi!
 9. Niinpä ja mulla on 1,5 l lisäöljypohjassa toi kiinni
 10. Niin en tiedä, luulisi puolen tunnin räppäämisellä lämmöt nousevan
 11. No niin, nyt testailtu eli tikulla toimii eli juurikin tällaisella http://www.aircooled.fi/tuote/647/oljyn-mittatikkulampoanturi-vdo pohjan anturilla ei?
 12. Aika varattu, kiitos vinkistä
 13. Huomenna testaukset jatkuu
×
×
 • Create New...