Jump to content

UltraVW

Members
 • Posts

  1630
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa,Hiekkaharju
 • Ajoneuvot
  type-1 65

Recent Profile Visitors

5758 profile views

UltraVW's Achievements

 1. Totta tuokin ja niin pitikin viimeksi tehdä mutta tietenkin unohdin. Taitaa olla tosiaan helpoin vaihtoehto.
 2. Kokemuksia/ideoita, uudet mustat kilvet tuli vanhojen kuluneiden tilalle ja niissä tietenkin oli reiät väärässä kohdassa eli aivan kilven reunoissa. Ei tekisi mieli tehdä taas uusia reikiä oikeille paikoille, keskelle, vaan jospa jostain löytyisi oikean kokoinen taustalevy (tai joku muu idea) mustille kilville? Tuntuu vaan joka puolella olevan levyt vain eu tai ei kilville. Omaa typeryyttä kun en muistanut kertoa reikien kohdista.
 3. Haussa siis 2 öljynpainevenalla oleva lohko jossa jo aukaistu sylinterien aukot 90,5/92 sylkyille. Tarjoa millaista löytysi? Kuplaan? yv tai e-maili jne.
 4. Totta puhut! Hinnat on karanneet kyllä aika koviksi viime vuosina.
 5. Elikkäs myynnissä otsakkeen mukainen turbosarja. https://www.cbperformance.com/product-p/7169.htm Putkisarja/pakosarja on käyttämätön. Sumppu on käytetty kuten turbokin ja turbon kunnosta ei tietoa? Osapuutteena tämä pakopuoli https://www.cbperformance.com/product-p/7637.htm (halpa osa) tai en ainakaan löytänyt mistään. Sekä hukkaporttia ei löydy https://www.cbperformance.com/product-p/7241.htm Lisänä siis tämä sarja https://www.cbperformance.com/product-p/7170.htm Sekä painekotelot jotka myös uusia https://www.cbperformance.com/searchresults.asp?Search=apc&Submit= kaupan päälle putsarit joista toinen kansi kateissa sekä kasa muita putkia Hinta-ajatus 750e , perspektiiviä hinnasta voi katsoa täältä https://www.heritagepartscentre.com/eu/ac2517301t-cb-performance-hideaway-turbo-exhaust-manifold-header.html Turbo, perimätiedon ja omankin kokemuksen mukaan toimivana purettu turbo kuplasta, 99e Pakosarja kaikkine hilkkeineen sisältäen myös tämän pressure duct kitin https://www.cbperformance.com/product-p/7321t.htm 600e Sumppu 150e=MYYTY! Painekotelot+putsarit yht. 150e KOKO kasa nyt 750e! Ilman sumppua! Osat Vantaalla yv tai meili! Vaihtoakin voi ehdottaa johonkin kuplan moottorin osiin, 87-94 tako pyttysarja, orggisaukoista tulevaan rosteri pakosarja(esim.csp high flow tai vintage speed tms.) 69-82 kampi, lohko, kannet ?
 6. 1 kpl, uusi hellan heijastin pystäriin, vuosimallista en osaa sanoa mihin/mistä asti käy ? hp.30e tai vaihto hyväkuntoiseen harmaaseen kumimattoon, kuten kuvassa. Kuva pöllitty käferlandin sivuilta.
 7. 145 hommattu nyt 205/15/70 pari hakusessa myös
 8. Onko jollain jäänyt nurkkiin? Näitä kait ei saa erikseen vaan täytyy ostaa koko listasarja? Etu ja takaikkunan listat on jo joten nämä hakusessa? tarjoa! -65 kuplaan
×
×
 • Create New...