Jump to content

UltraVW

Members
 • Posts

  1606
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa,Hiekkaharju
 • Ajoneuvot
  type-1 65

Recent Profile Visitors

4812 profile views

UltraVW's Achievements

 1. Uppia tälle, tarve harmaalle takamatolle vielä. Etumatto löytyi. Kuramatotkin kelpaa vielä?
 2. Vaihtuu, kaikenlaiseen pre-67 kupla osaan tms. välirahaa maksetaan yms.
 3. Ok, kiitos kattavasta tietopaketista. Nuo bilteman ledit tai vastaavat voisi olla kokeilemisen arvoiset jos vain mahtuvat kuuppaan, kallis kokeilu jos eivät mahdukkaan😀 tuskin saa palauttaa? Tarvitsevat kuitenkin tuollaiset adapterit varmaan, kuten kaikki ns.uuden malliset polttimot? En löytänyt minäkään lähempää kuin Englannista? Omituista? Adaptereilla voisi tietenkin kokeilla ensiksi jotain nightbreagereita tms? Täytyy varmaan aloittaa siitä että, tilaa tuollaiset adapterit?🤔 Täytyy vielä mittailla paljonko valoille tulee virtaa? Sulakerasia myös uusi, relettä ei ole, valonkatkaisin ja jalkanappi on ainoat vanhat osat järjestelmässä.
 4. Juuri jotain tuollaista haen?!
 5. Onko kukaan ratkaissut tyylikkästi esim. tällaisen setin asennusta kuplaan? https://www.paruzzi.com/fi/volkswagen/sahkoosat/tuulilasin-pyyhkijat/2466/ ? Eli vanhaan pre 67 kuplaan tuollaisen asennus? Mihin tuo katkaisin, minne sen asentaisi tyylikkäästi? Olisipa tyylikästä jos olisi samassa pyyhkijien katkaisimessa edelleen pissapojan, nyt vaan sähköinen painonuppi? Sellaista katkaisinta ei taida olla missään setissä olemassakaan? Ideoita?
 6. Niin, akku on uusi samoin koko johtosarja vaihdettu joku vuosi sitten ja normi 30a tasaviratalaturi. Valot ei silti ole kummoiset, ei kait ne sitten olekkaan tuon paremmat mutta saako niitä paremmiksi? Jotenkin kun vaihdoin 6-12v odotin vähän enemmän?
 7. 20e yht. Pyörineet jo niin monta vuotta nurkissa. Vaihtuu myös potkupahveihin tai aurinkolippoihin myös huonokuntoisiin tai vain yhteen kappaleeseen jompaa kumpaan, aurinkolipoissa hakusessa apparin puoli. Vuoden 65 kuplaan tarve? Voi tarjota muutenkin! yv tai meili
 8. Aivan, tilanpuute varmasti kuupassa tulee ongelmaksi. Täytyypä tutkia usa valoja ja niihin umpioita
 9. Illat jo pimeitä ja kuplan valot aikas kehnot, ainakin mulla vaikka 60/55w halogeenit 12v. Onko kellään kokemusta esim.ledeistä ajovaloina? https://autosparky.ie/products/h4-p45t-led-headlight-bulb-pair-vintage-car-older-tractor-bulb esim. tällaisista? Tai entäpä https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?p=8282773 tällainen adapteri jotta saisi käytettyä uudempia h4 valoja jotka osa varmaan paljon tehokkaampia yms.jne. Onko kellään noista(kokemuksia) tai mistä noita saa, muuta kuin ebaysta ja Englannista? Ja juu tiedän, heijastimet, piuhat, akku, laturi jne.pitää olla kunnossa, ne on.
 10. Nostetaas tätä, eli nyt hakusessa 25mm 1kpl kurkku sekä 27-28 kurkkuja parit? Vaihdossa olisi yksi 26mm sekä yksi 23mm kurkku jos itselläsi jotain kokoa puuttuvana. Hakusessa myös yksi kpl 34 pci kaasari jossa alipainelähtö. TARJOA!
 11. Myynnissä kuvien mukaiset uudet osat, kromitlistat ei sovi 65 kuplaan eli joko vanhempaan tai uudempaan, veikkaa vanhempaan kuplaan kuin 65. Liian snadit 65 kuplaan. Kurkut on jostain solexeista tai delluista, uudemmista. Ulkomitta 34mm ja sisämitta 27mm, korkeus 31-32mm. 15e pari kurkut ja samoin kromit 15e pari, tai vaihtoa/lisärahaa harmaisiin/mustiin kumimattoihin.
 12. Kokeillaan vielä, eli kumimattoja vailla edelleen. Harmaat etusijalla
 13. No niin, pari kyssäriä grundigin liitännöistä? 12V OK, Entä kaiutin miten se kytketään? Banaaniliittimellä toinen piuha kaiuttimen kuvaan ja toinen tuohon maan tms kuvaan, vai? Entäpä tuo din liitin? Onko se mitä varten? Mitä siitä saa ulos? Ja mistä siihen liitin? Lähinnä din to 3,5 jos siitä saa äänen ulos 3,5mm liittimellä olevaan minivahvistimeen`? En näistä hirveästi ymmärrä joten sallittakoon tyhmät kysymykseni?
×
×
 • Create New...