Jump to content

Splitin ohjaussimpukka?


Guest valtteri

Recommended Posts

Guest valtteri

Helou palstan mobiilistit,

 

eroaako splitin ohjaussimpukka jotenkin myöhemmistä simpukoista? Käsillä ei ollut uudempaa simpukkaa joten en vertailuja voinut suorittaa.

 

Miten simpukan korkkiruuviakselin päädyssä (eli rattiakseliin kiinnittyvä akseli) olevan stefan(?) voisi purkaa/tiivistää/korjata? Nyt se vuotaa kuin seula eikä simpukassa pysy öljy lainkaan. Vai pitäisikö suosiolla yrittää etsiä tiivis yksilö?

 

EDIT: Tarkennetaan:

kun simpukka on vaakatasossa, vuotaa ohuehko pesuneste kuin seula. Periaatteessa kun simpukan asettaa sellaiseen kulmaan kuin se on autossa kiinniasennettuna, saattaisi korkkiruuvi periaatteessa pysyä öljykylvyssä. Tietenkin kun keulin autolla, valuu öljyä pois, mutta ehkäpä hommaa toimii jos laitan kaupan paksuimmat öljyt ja yritän rajoittaa keulimista?

Link to comment
Guest valtteri

Ok, näinhän se olikin.

 

Oletko itse purkanut simpukkaa? Saksankielentaito on käytännössä olematon, joten en oikein tekstistä saanut selkoa. Lähinnä siis jäin pähkäilemään noita kuvia joissa prässätään ilmeisesti tuota matoruuvia paikalleen, ja että purkaantuukohan sivun 38 räjäytyskuvassa oleva Nachtstellhulse helposti vai ei. Vai oltaisiinkohan noissa prässikuvissa vaihtamassa ruuvin päätylaakeria?

 

Kaikki vinkit tee näin/älä tee näin -tyyliin otetaan vastaan... =)

Link to comment
Guest valtteri

Simpukka purkaantui oikein nätisti, ja nyt puhtaana ja maalattuna valmiina kasaukseen. Loistavista ohjeista kiitos Virtaselle ja loistavasta palvelusta kiitos Keiteleen Koneelle!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...