Jump to content

Virtanen

Members
 • Content Count

  968
 • Joined

 • Last visited

About Virtanen

 • Rank
  Peltiguru

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vesilahti
 • Ajoneuvot
  VW typ1: 48, 51x2, 52x2, 54, typ2: 67

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kokeilemalla selviää, jyrkät rutut on muokkauslujittuneet ja niitä olisi hyvä saada pehmeämmiksi. Ja tietysti voisi kutistaa samalla.
 2. Pienenä vinkkinä, että kannattaisi pehmentää kaasupillillä niin oikenisi paremmin.
 3. Tuohon pehmeään kohtaan löytyy korjauspala sekä korvake, ja myös satsi 54/55 kynnyskoteloita löytyy hyllystä.
 4. Äskettäin opittua, että 30 PICT-1 kaasuttimia on kahdenlaisia, 1300-koneisiin tehtyjä ilman tehokäyntiputkea sekä 1500-koneisiin tehokäyntiputkella.
 5. Sen jo varmaan tiesitkin, että jos ja kun käytät VW:n kiinteää kalvaintyökalua, niin uudet tapit pitää olla myös VW:n spekseissä. Joskus tapit on uusittu monta kertaa ja olka-akselin reikä on kulunut ettei tahdo uusi tappi kiinnittyä. Siihen eräs ratkaisu on käyttää brasialaista tarviketappia, joka on sopivasti ylikokoinen alkuperäiseen verrattuna. Sen sovittaminen holkkeihin tarvitsee sitten säädettävän kalvaimen.
 6. Putket on ihan painettu paikalleen, vanhat tyngät pitää vaan nyppiä siististi pois ettei reikä suurene.
 7. Tein talvella ohjeet, joilla kumit saa melkein yhdellä kädellä paikoilleen: https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?p=8979350&highlight=#8979350
 8. Jo varhaisessa synkronoimattomassa (crashbox) on 3 ja 4 vaihteet vinohampaisia.
 9. Kunnollisia neulaventtiileitä ei taida vieläkään saada kunnollisina tarvikkeina. Mikä koko tuossa kaasuttimessa on? Itseltä löytyy nosseja solexin 1,5 mm ehkä kaksi suurempaankin.
 10. Onhan tuossa TM:n jutussa paljon virheitä ja jätetty kertomatta tulipalosta ym. Tuolla lisää tietoa ko. autosta: https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=630204
 11. Kyllä se kokolailla paikkaansa pitää, mutta nyt siinä on myös Suomessa valmistettuja osia...
 12. Splitissä kumi on kiinni niiteillä sisäreunasta ja peltilistalla ulkoreunasta kuten kaikissa muissakin malleissa: https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=215924&highlight= Ovaalissa kumi tulee reunan päälle sisäreunasta ja taas peltilistalla ulkoreunasta. KdF:ssä ei ole kumeja, paitsi jossain malleissa pienet suikaleet.
 13. En tee toistaikseksi junakeulan peltejä, sori. Auttaisiko tämä kuva?
×
×
 • Create New...