Jump to content

käynti häikkää


Guest mirri72

Recommended Posts

Guest mirri72

kuplassa ilmenee ihme vikaa ,,käyntiin lähtee hyvin ..ylä kierroksilla ei suostu pelaamaan , jää törräämään ei ota kierroksia ,,tulpat ,johdot ,käret ,konkka ,pyöriä ja virranjakajan kansi uusia ,,venttiilin välykset ok , samoin katkojan kärkiväli ja ennakko ,, välillä on saanut pelaamaan ja silloin kulkee kuin eläin ..bensapumppu vaihettu sähköiseen ,, johtuneeko vielä bensan saannista?? oisko bensalinjaputki jotenkin litistynyt tai jotain epäpuhtautta vielä jäänyt sinne ..kaasari , tankki ja sihti puhdistettu ja uutta bensaa ja uusi bensan suodatin ,, ?? kaasarissa näytti kyllä kiihdytys pumppu toimivan ,,paikallaan ottaa kierroksia , mutta ajossa ei ota

Link to comment
Guest mirri72

uutta 009 jakajaa kokeilin ,mutta näytti olevan jo sökö uutena ,,sivuttais välystä akselissa ,, kärkiväli suureni reilusti kun akselista heilutteli nokan ollessa kären kohdalla ,,kävi miten sattuu ,poksui ja paikkui ,ja eikös keskipakojakajassa tulisi olla kaksi jousta palauttamassa ,, näkyi olevan vaan yksi ?? paikka oli toiselle vastakkaisella puolella , jousi vaan uupui ,,liekkö puolassa vikaa myös ? tarkistaessa sytystä ajoitus lampun kanssa auton ollessa sammuksissa ,,puola kuumeni tosi kuumaksi , ei kärsinyt kättä päällä pitää ?

Link to comment
Guest mirri72

kone 1800 yhellä 40 dellorto tuplalla ja käärmeenpesäputkisto piilovaimentajalla ..kokeiltu mekaanisella vakio bensapumpulla ja imevällä huco sähköpumpulla sama vaikutus kummallakin pumpulla

Link to comment
uutta 009 jakajaa kokeilin ,mutta näytti olevan jo sökö uutena ,,sivuttais välystä akselissa ,, kärkiväli suureni reilusti kun akselista heilutteli nokan ollessa kären kohdalla ,,kävi miten sattuu ,poksui ja paikkui ,ja eikös keskipakojakajassa tulisi olla kaksi jousta palauttamassa ,, näkyi olevan vaan yksi ?? paikka oli toiselle vastakkaisella puolella , jousi vaan uupui ,,

 

Sulla on ilmeisesti Made in China -jakaja, tuollasia ne on. Siitäkin saa kohtuullisen kun laittaa siihen kärjettömän sytkän, silloin välykset ja mahdollinen akselin kierous ei niinpaljon haittaa. 009:t on yhdellä jousella. Ja siinä Kiinalaisessa saattaa sitten ennakkokäyrä olla ihan mitä vaan..

 

 

liekkö puolassa vikaa myös ? tarkistaessa sytystä ajoitus lampun kanssa auton ollessa sammuksissa ,,puola kuumeni tosi kuumaksi , ei kärsinyt kättä päällä pitää ?

 

Juri näin pitääkin käydä jos puolassa on johto kiinni. Jos säädät ajoitusta lampulla (koetinkynällä), siten että otat sähkön puolan plussasta, niin puolan johto irti puolasta. Kun käyttää yleismittaria niin ei tarvii olla sähköjä päällä lainkaan.

Link to comment
Guest mirri72

toisen kurkun imuhuilu jossa kiihytyspumpun putki josta kyseinen kurkku saa lisäannoksen bensaa kiihyttäessä oli pyörähtänyt lukituksen puuttuessa vika asentoon ,,ei saanutkaan bensaa ..jos käsitit mitä tarkoitin??

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...