Jump to content

mac buggyn ehostusta


peeki

Recommended Posts

Projektikertomusta juuri ostamastani kirpusta aloitellaan.

 

Tänään hain kaverini kanssa kirpun jota olisi tarkoitus hiukan ehostella oman maun mukaiseksi. Värinä on tällä hetkellä sininen mutta auto maalataan jonkin muun väriseksi; ehkäpä punaiseksi vaikka niitä mahtuu 13 tusinaan.. helmiäisvalkoisia kirppuja en ole nähnyt enkä tiedä sopiikokaan tuo väri. Yksi asia on varma: auto maalataan eri väriseksi.

 

Kirppuhan tuli ilman konetta ja tarkoitus on tehdä hiukan pirteämpi versio. Samalla autonhakureissulla tarttui mukaan tuplakaasarit projektia varten, ruisku ehkä sitten ensi kesänä? Takajarrut vaihtuvat levyihin ja laatikon gummit saavat lähteä ensimmäisenä. Hotcarsilla ainakin oli ennenvanhaan (18 v sitten) settejä gummien korvaamiseen, ehkäpä rauta rautaa vasten-asetelmaa harkitaan..

 

Hovimaalariksi valittu naapurin automaalari, on maalaillut autoja yli 30 vuotta eli maalaus pitäisi onnistua suht kivuttomasti. Pohjia päästään tekemään vasta keväällä ilmojen salliessa.

 

Paljon kiillotettua rosteria, alumiinia ja kromia tulee tähän kulkineeseen.

 

Kuvia tulossa tuonnenpana, aikataulua ei ole ja perhekin tarvitsee oman aikansa, alkuun tarkoitus päästä ainakin kerran viikossa talliin jotain värkkäämään. Ihan ekana pitäisi talli siivota/järjestää että saa edes koko kirpun sisälle. Pitää myöskin tankki irrottaa ja pestä auto; talli kun on omakotitalon kellarissa...

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...