Jump to content

Tuulilasin tiivaria jostain vokkelosta?


Guest Toheltaja

Recommended Posts

Guest Toheltaja

Ny snadi ongelma, pitäis löytää aika lailla pallokeulan sivulasin tiivarin sorttista tiivaria, mutta hieman vielä syvempään kehykseen. Pittää vielä mitata ja piirtää pikkunen mallikuva että voipi ihmetellä tarkemmin. Kolkissahan muistaakseni on melko syvä toi tuulilasin potero, oiskohan syvempi ku palliksen vai ei. Tulloopi volkkarinsorttiseen kulkineeseen, johon kyllä sais ihan uudenkin tiivarin, mutta on sen verran irvistelevän hintaista sorttia + ulkomaan toimituskulut että minuu ei haittaa leikkaa liimaa operaatiot. Listatonta tiivaria siis hakusessa vielä tarkentaen.

Link to comment

Löytyy uusi 1303-kalalook tiiviste tuulilasiin (made in usa and proud of it...), siinä on mittaa enemmänkin. Kolmosen tiivari kyllä profiililtaan paksumpi tai ainakin leveämpihuulinen, muistinvaraisesti Pallossa Kolmosta hoikempi. Löytyy myös uusi Pallon sivulasin tiiviste, mutta siinä listaura.

Link to comment
Guest Toheltaja

Ovaalin tiivaria kävin koittamassa, auttamatta liian laiha (leveysmitta noin 10mm, kun pitäis olla 16-19 mielellään). Pitäs olla about kuvan mukainen. Tuulilasi on olemassa, loput tulee 4mm karbonaatista, jos tiivaria ei passelina löydy, ni ruuvaan muovit suoraan koriin. Tarttee kaivaa talista kaikki eri kuplien tiivarit, ja palliksen yms. kolkin tiivareita ei ookaan yhtään tallessa, joten sitä ei pääse sovittamaan.

post-146-13888362046535_thumb.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...