Jump to content

Puskurit


Guest pumis86

Recommended Posts

Guest Palloilia

Lainaan tätä topiccia kun saman aiheinen kysymys. Mulla on myöhäispallossa edellinen omistaja rälläköinyt etu puskurin alta sen ponttoonin pois ja hitsannut siihen suoran pellin. Eli puskurin kiinnikkeitä ei ole. Tarkoituksena kuulemma ollut asentaa varhaispalliksen puskurit.

Mutta kysymys sitten kuuluukin, että käykö tuohon kuin helposti sitten ne varhaisen puskurit? Leveydeltää ja sillein? Mulla ei kyllä noita pukureita viellä ole, mut ne pitäisi siihen saada kun auto näyttää nyt niinkuin sillä ois leuka sisässä:D

?

Link to comment

'Amerikanmallin' puskureita vaikuttaa noissa Kuplalinkeissä olevan, vaikkakin surkeina roikkuvina turakais-asennuksina. Kai sen puskurin nyt kunnollakin autoon kiinni saa ettei se oo tuollainen nuokkuva roikkuva ...

 

Vastaavia osia saa kaikista asiallisista VW-varaosaliikeistä. Laatutasoja on useita, osa on tarkoitettu vain sisäkäyttöön, osa sellaisia kuin pitääkin. Useimmiten hinta myötäilee laatua.

 

Pakun osalta asennus menee varmaan askarteluksi, mutta korin mitoissa ei pitäisi suurempia eroja uudemman ja vanhemman mallin kesken oleman.

Link to comment
Guest Palloilia

Jooh en viitsi lähtee askartelemaan noita puskimia kun pitäs sitten semmoset ekaks hommatakki:D Uuden pallon etu puskuri mulla löytyykin, mutta siihenkin täytyisi sit lähttee joku rauta värkkäämään. Toisaalta tuo etu pelti on tuosta edestä suht siististi kuitenkin laitettu, että ei tuo nyt kun uuestaan katsottuna ilmankaan niin pahalta näytä.

Mutta niinhän se mielipide kuitenkin muuttuu hetkenpäästä varmaan:S

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...