Jump to content

Aircooled.fi / Parempaa palvelua ja UUSIA tuulia!


Guest Aircooled.fi

Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

Aircooled.fi laajentaa ja parantaa palvelujaan!

 

Aircooled.fi:tä perustamassa ollut Marko muutti viime syksynä Australiaan ja jätti silloin yhtiön kokonaisuudessaan minulle. Siitä lähtien olen toiminut käytännössä yksin Aircooled.fi:n pyörittäjänä. Viime talven aikana sain apuja Chrisulta, joka ansiokkaasti hoiti Wolfsburg West -tilaukset kesään 2010 saakka. Kesän jälkeen olen taas hoitanut niin normaalit tilausrutiinit, kuten myös Wolfsburg West tilaukset.

 

Koska kaiken aikaa käyn normaalisti 9-17 päivätöissä, niin yhtiön laajentaminen, tiedusteluihin vastaaminen, sponsoritoiminta kuin välillä myös ihan normaalit tilausrutiinitkin ovat hetkittäin kärsineet ajanpuutteen vuoksi. Sanomattakin on selvää, että omassa henkilökohtaisessa elämässäni on ns. vapaa-aika ollut lähinnä toiveuni vain. Tämä asia on vaikuttanut erityisesti halukkuuteen lähteä eri tapahtumiin myymään osia, kun viikonloput ovat muutenkin olleet kortilla. Asiaa ei ole helpottanut yhtään sekään tosiasia, että Aircooled tulee tänä vuonna tekemään myynnin osalta kaikkien aikojen ennätystuloksen, mm. hyvin sujuneiden 5-vuotistarjoustemme ansiosta.

 

Haluan henkilökohtaisesti kiittää kaikkia asiakkaitani erittäin hyvin sujuneesta vuodesta ja osoittamastanne luottamuksesta Aircooled.fi:tä kohtaan. Olette Aircooledin menestyksen tärkein tekijä ja toivon voivani täyttää kaikki harrastukseen liittyvät tarpeenne jatkossakin. Suurkiitos teille kaikille!

 

Nyt loppusyksyllä 2010 Aircooled.fi:n asiakaspalvelu ja valikoima tulee muuttumaan entistäkin parempaan suuntaan.

 

1. Aircooled.fi saa omistuspohjaan ja näin ollen myös henkilöstöön 2 uutta vahvistusta. Saan apuja niin tilausten käsittelyyn, pakettien lähettämiseen, tukkutilaustoimintaan (mm. WW-tilaukset) kuin liiketoiminnan kehittämiseen. Tiedotan tästä tarkemmin, kun uudet henkilöt on ”ajettu sisään” ja rutiinit rullaavat sujuvasti. Lisäksi yhtiön avustajiksi on lupautunut 2 muutakin henkilöä, lähinnä talousasioiden ja muiden rutiinitehtävien hoitoon, vapauttaen minut tekemään tärkeää kehitystyötä. Tämä tulee näkymään Teille asiakkaille entistä parempana ja nopeampana palveluna sekä myös tuotevalikoiman merkittävänä kasvuna.

 

2. Olemme tehneet sopimuksen Itellan kanssa, joka mahdollistaa entistä paremmin lähetysten hoitamisen, seurannan ja asiakaspalvelun. Jokaisen Postin kautta toimitetun paketin seurantakoodin linkki lähetetään nyt automaattisesti asiakkaalle lähetysvaiheessa, joten paketin seuranta on erittäin helppoa. Lisäksi vastaanottaja saa paketin saapumisesta tiedon jatkossa sähköisesti, joten turha pakettikoodien odottelu ja hukkaamismahdollisuus jää jatkossa kokonaan pois. Lisäksi Postin hinnat ovat kertaluokkaa halvemmat kuin Matkahuollolla, joten suosittelemme kaikkien tilausten tekemistä Postin kautta toimitettavaksi!

 

3. Koska olemme lisänneet myös Postiennakkomaksun maksutapoihin, niin voit maksaa ostoksesi seuraavilla tavoilla: käteinen ja pankkikortit, VISA, VISA Electron, Eurocard, Mastercard, OK, Diners Club, Maestro Online. Asiamiespostit päättävät itse tarjoamistaan maksuvälinevaihtoehdoista, joten varmista ennen noutoa, että käyttämäsi maksuväline kelpaa.

 

4. Olemme onneksemme löytäneet uusia ja entistä vahvempia tukkureita, jotka nyt toimittavat meille kaikkia mahdollisia osia 1/2/3 –tyyppiin, Ghiaan, tölkkeihin sekä toivottavasti tulevaisuudessa myös eri Porschen malleihin., yleensä n. 2 viikon toimitusajalla. Julkaisemme luettelot eri malleihin mahdollisimman pian! Lisäksi olemme onnistuneesti tuoneet markkinoille mm. laajakaista-lambdapaketteja sekä uusia rosteriputkistoja ja tarkoituksena on laajentaa muihin uusiin tuotteisiin tasaiseen tahtiin. Jo nyt varastossamme on lähes kaikki sivuillamme näkyvät tuotteet, joten toimitusaika lähes kaikilla sivujemme osilla on vain muutama päivä!

 

5. Webbikauppamme päivittyy jatkuvasti uusista tuotteista ja tavoitteena on saada kaikki tarjoamamme ykköstyypin osat sivuille vuoden loppuun mennessä. Kakkos- ja kolmostyypin osat lisäämme vähitellen. Samoin tölkkiosat tullaan lisäämään jollakin aikataululla. Vuoden loppuun mennessä tulemme yllättämään webbisivujemme surffailijat erittäin positiivisella tavalla, pysykää kuulolla!

 

Kiitos mielenkiinnosta ja siitä, että jaksoit lukea tekstin loppuun ;) Palataan asiaan osatarpeiden merkeissä!

 

ystävällisin terveisin,

 

Tommy "Tomppa" Tauriola (ja pian taas "kumppanit")

Aircooled.fi

Link to comment
×
×
  • Create New...