Jump to content

variant69

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    espoo
  • Ajoneuvot
    typ1 -67 & t4 carsport

variant69's Achievements

  1. Mäntä ottanut kipeenä mut onko muita ku päällä ns vikaa? Liikkuuko ylimmäinen männänrengas vapaasti ?
  2. mullaki samoissa kohdissa lootassa kulunu tavaraa pois ku kone on 1600ct t2 bussin vikoja ilmajäähy koneita "typ1 perustuva kone" kuva ylempänä ja loota on irs. paine asetelma korkeampi ulompana kun "kuplan" asetelma ja se on kairannu tota lootaa sisältä. mun paine asetelma on niinku "nyky ajan" autoissa, ei tyyliä kupla.
  3. varmaan parempi ottaa kuva koneesta jos on irtikin viel niin selviää koneen tyyppi jne... luulis et hommaa on helpompi lähtee purkaa tälleeen. :D tuossa laitoin yhen koneen vaihtoehdon mikä mulla sattuu oleen
  4. niinpä, mut jos nyt ei kuiteskaan.
  5. mul on kyl ct:n pellit mut meinaan sovittaa ct koneen jäähdytyksen typ3:sen jäähdytys kanavaan typ3 orkkiskumilla.
  6. juu tuo ct kone on pannukakku mallia. nou hätä peltiä löytyy, naputtelen tuohon pellin et saan sen orkkistiivistekumiin ja jäähdytyskanavaan kiinni.
  7. eli sit typ 4 koneen kovat nostajat vaan ja kuplan loput hilppeet. http://www.aircooled.fi/shop/index.php? ... re_id=1023 löytyykö muualta edukkaampia?
  8. kaikkee ne väsääkin. :D no nii toihan on todella varteen otettava ehdotus.
  9. onko kukaan tuupannu kuplan koneen irs typ 3:een. koneen kannatus raudan kiinnikkeet on puutteelliset kuplan lohkossa. -yksi pultin kiinnitys kohta on missä kierteet. -toinen pultin kiinnitys kohta on missä ei ole kierteitä, kestääkö jos tekee kierteet lohkoon? -kolmas kiinnitys kohta puuttuu kokonaan, mitäs sille? saako jostain läheltä pultattuu lattarautaa kii et saa kolmannella pultilla kiinni koneen koneenkannatus rautaan kiinni? tahi sitten kannattaako virittää ct konetta missä on hydrauliset nostajat? tuleeko probleemia ku laittaa virinokan kii? nostajat? muutenhan tuo periaatteessa sama kone ku kuplan kone.
  10. mulla type 3 kasaus päällä just laitoin taka-akselin kii ja kumit olivat hyvä kuntoiset vaikka auto onkin yli 40v vanha.
  11. tuossa vm-69 sedan paprujen mukaan, kori ollut fastback mutta nyt kasvatettu varreksi.
  12. eli mulla on notsi pohja ja varren kori. katastus mies tyytyväinen ku meen rekkaroimaan autoa...
  13. oho. se onkin type 3. tuli aikamoinen sekaannus, ei oo ollu ennen vanhaa volsua. papereista löytyy tälläistä auto on 2d sedan 1600 ta-31/2400 käyttöönotto vuosi 1969 runko numero alkaa 31020jne... eka nro 3 =typ3 malli lopuista en tiiä? autossa on kipattava takapenkki, isot valot edessä ja pienemmät pysty takavalot. taidan laitttaaa projekti kuvia kunhan pääsen sorvin ääreen. tosin tahtoo aina olla niin et kuvat jää ottamatta ja puolestaan hommat tehtyä...
  14. mitäs tää on? onks se normaali juttu et auton papereis lukee sedan vaik onkin variant malli? runkonumero pohjalevys on kyl sama ku papereissa. auton myyjä sanoi et sedan, fastback ja variant on sedaniks merkattu rek otteessa. mites muilla? auto on seissy tommoset 27 vuotta poistettuna rekkarista. et rekkariin sen kyl saa ku auto on ollu edellisellä omistajalla 15 vuotta " historia tiedossa".
  15. mites noi sivuvilkut onko pakollisia? eiks loksun etukulmas oleva vilkku riitä?
×
×
  • Create New...