Jump to content

MU

Members
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola
 • Ajoneuvot
  VW 1600 variant -67 Projektina VW typ 1 -56

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0400 785262

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei täällä sisämaassa tuule 😀
 2. Tämä on erään entisen kuppilan terassilta.
 3. Tallin edustalle 3,5x5,5m markiisi, kauko-ohjauksella tietty 😄 Ei niin porota niskaan kun siinä makkaroita rillailee.
 4. Jep, eilen illalla käynnistys ja nokan sisäänajo, ei mitään suurempaa draamaa. Tänään vielä pientä hieromista ja sitten saikin ajella Varren kotiin. Hyvin tuntuu vetoja olevan mutta tyhjäkäyntipiirin puoli kaipaa vielä vähän huomiota.
 5. Sinnehän se holahti taas, vielä riittää pakerrettavaa ennen kuin savuja pääsee yrittämään.
 6. Öljyletkut käytävä vielä teettämässä niin saa puhallinkopan asennettua ja pääsee tunkkaamaan konetta paikoilleen. Tämähän nousee Variantin persuksiin melko täydellisenä pakettina, lähinnä pakosarja/putkisto jää jälkikäteen asennettavaksi.
 7. Tuommosilla kolosilla yritetään pärjätä, kuvassa olevat liittimet ei ole vielä lopulliset että saa nähdä kuin käy.
 8. Palautui kannetkin koneistajalta niin pääsi jatkamaan koneen niputusta. Parin millin lastu piti tasosta ottaa että sai vähän puristuksiakin koneeseen. 55ml jäi nyt tilavuutta palotilaan. Pikkuhiljaa...
 9. Huohotinboxin laitoin uusiksi. Ei tullut se kaunein mutta sopivin. Tai kuten tallikaveri totesi, "hyvä siitä tulee kun sen maalaa". Sitä pitää vielä kokeilla.
 10. MU

  Bug in Finn 1983

  Ei oo kumpikaan Tero 😀
 11. Listataampa joutessaan osat joista runkomoottori muodostuu. Autolinea alulohko, STD deck CB 84mm kampi AA 5,5" H profiili kiertokanget ARP pultein Engle FK45 nokka CB ultralight 28mm nostajat CB suorahampaiset nokkarattaat 94mm Mahle syl.mäntäsarja Logmech alutönärit CB Miniwedge CNC ported kannet, 43x37,5 ventt. Pauter 1.4 keinut AA takoteräs vauhtipyörä CSP tönärien suojaputket Schadek 26mm fullflow öljypumppu Olikohan siinä kaikki...
 12. Ei pidentynyt, täysin identtisillä osilla mennään. Pois lukien kk:n pultit.
 13. Ahdasta on mutta ei osu. Vähän joutui nokan valupurseita siivoamaan.
 14. Kyllä tää CSP:n sarja on. Ainakin 5 vuotta vanha sarja jo, on saattanut tulla jotain muutoksia uudempiin. Eiks niillä ole semmonen jollain työkalulla asennettava sarjakin.
×
×
 • Create New...