Jump to content

MU

Members
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola
 • Ajoneuvot
  VW 1600 variant -67 Projektina VW typ 1 -56

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0400 785262

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ettei projektit käsiin valmistuisi niin puretaan välillä jo kasaan saatua. Ohjauksen muututtua hammastanko malliseksi totesin että napoleonin hatun etupuolelle ei sitten jäänyt mitään ovaalin alkuperäis osaa. (koekasaus, tulee vielä maalattavaksi)
 2. Empin 841, arvoja en äkkiseltään löytänyt.
 3. Pultti poikki, tähän johtopäätökseen tultiin. Ei minkäänlaista merkkiä kiinnileikkaantumisesta. Jos järjellä ajattelisi niin vakioonhan sitä pitäsi siirtyä mutta... Kokeillaan seuraavaa ARP.n pulttien kanssa 😀
 4. Kuvat puhukoon puolestaan.
 5. Onkohan tuo Mansukosken Mikan vanha kilpuri? Mika taisi ajaa alle 1600 koneella, luokkansa kärkiautoja oli silloin.
 6. Mulla oli vähän samaa ongelmaa kun vääntösauvojen boorit olivat vähän ruosteiset. Viilalla pyyhkäisin jokaisen uran puhtaaksi niin hyvin upposi sen jälkeen.
 7. Löytyisikö tätä kautta uutta omistajaa hienolle Mörkö Ducatille? Kyseessä siis vuoden 2008 S2R 1000 Monster, hinta ajatus laitteelle 5700€. Linkin takaa lisää kuvia ja tietoja. Mikko 0400 785262 Kouvola https://www.nettimoto.com/ducati/monster/2424669
 8. Ovaalin upgreidattu alusta koekasauksessa. Ei suurempia yllätyksiä, no se oli tiedossa että takavakaaja ja lootan etukannake (lisätuki) osuvat samaan linjaan. Tähänkin taitaa löytyä ratkaisu.
 9. 23 ilmajäähy vehjettä kerääntyi Kouvolaan perinteiselle vappuajelulle. https://www.youtube.com/watch?v=G2JSr_oPhVs
 10. AC kaupasta löytyy nyt 50 lukusiin sopivaa puslaa, pääsee taas pikkuhiljaa eteenpäin. (kuvassa koekasaus, vääntösauvat puuttuu)
 11. Oma projekti on ollut vähän jäissä, eli ei ole tuosta edennyt. Tarkoitus oli sorvauttaa ulkokehältä tavaraa pois alkuperäinen kumipusla mallina. Hyvä, ehkäpä odottelen näitä.
 12. Juuri näin. Tosin näissä säätölatoissa taitaa olla vähän valmistaja kohtaisia eroja.
 13. Mitenhän tuo mahtaa mennä kun mulla umpeutuu Variantissa leima 9.5 ja jos uudistus tulee voimaan 20.5 niin pitääköhän olla voimassa oleva katsastus tuona muutospäivänä vai huilaako auto pari viikkoa ja ajot jatkuu 20.5?
×
×
 • Create New...