Jump to content

MU

Members
 • Posts

  612
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola
 • Ajoneuvot
  VW 1600 variant -67 Projektina VW typ 1 -56

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0400 785262

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MU's Achievements

 1. Se olisi kierros heitetty. Muutamat kannattimet vielä ja sitten tietysti pirusti hitsausta. Jo vuosia sitten tehty pakoputkenpääkin löysi paikkansa. Tämä ulostulohan määritti sen minkä tyyppinen putkisto tästä rakentui.
 2. Tässä en ole sitä peltiä vielä paikoillaan käyttänyt mutta mielestäni ainakin pellin yläreunan kaaren muoto on sama.
 3. Kollektori on CSP:n. Alkukäyrät tosiaan vaan työnnetty kollektoriin ja jouset pitää paikallaan. Jostain prätkäkaupasta taisin noi jouset ottaa.
 4. Pakosarja heppailtu kasaan, melkonen käärmeenpesä. Mutta sinne se helman taakse uppoaa. Seuraavaksi äänenvaimennuksen kimppuun, isompi pönttö löysi paikkansa vasemman takalokarin takaosasta.
 5. Marteliuksen J käyriä olen käyttänyt.
 6. "Helpoimmat" kaksi jäljellä. Ei tullut Pythonin kopiota niin ei voi syyttää plagioinnista 😁
 7. Kyllä, meinasin jos on jäänyt jämäpätkiä jollekkin.
 8. Jos meinasit että minkä tyyppistä väriä niin moottoripellit Mipan akryyli ja noihin pönttöihin meinasin kokeilla VHT:n "ryppymaalia". Ja jos väriä meinasit niin musta 😄
 9. Nämä pöntöt maalia vaille valmiit. Jos jollekulle on jäänyt min. 40cm tai 2x20cm/ Ø75mm sitä pahvista haitariputkea jota käytetään puhallinkopan ja lämmönvaihtimien välissä, niin voisin lunastaa. Ilmalämmitin asennuksissa taidetaan tuota kokoa käyttää.
 10. Osaisiko joku kertoa kuinka kuvan 12V, 2-nopeuksinen tarvikemallin moottorin johdot kytketään. Tämä tulossa autoon jossa ei ole alkuperäisistä sähköistä mitään jäljellä. Tarkoitus olisi käyttää yleismallin 3 asentoista (0-1-2) kytkintä. Sen sain selville että keltainen ja vihreä ovat ykkös ja kakkosnopeus.
 11. Ilmanputsariksi tulee puhallinkopan päälle lieriön muotoinen K&N:n suodatin jonka päädyistä sitten haitariputkella koneelle. Läppärunkojen päälle aloitin tänään tekemään koteloita joihin putket sitten kiinnittyy. Ja jos joku ihmettelee miksi moinen viritys niin ihan vaan tekemisen ilosta.
 12. Multa saat ton huohotintötsän.
 13. Kyllä, sarja taisi olla tarkoitettu Porsche puhaltimella olevaan nelkun koneeseen. Siinä ilmeisesti kannatin sijoittuu juuri noille kohdille mutta ei siitä mulle apua ollut.
 14. Vivustohan meni "helposti" kopan etupuolelle. Vaijerin veto lootan päältä vielä katottava.
 15. Hiljaista on edelleen moottori puolella. Sen verran käytin tyhjää moottoria paikoillaan että näin kaiken tarvittavan hilkkeen mahtuvan konehuoneeseen. Kaasuvivusto aiheuttaa vähän päänvaivaa, mulla on csp:n bellcrank vivusto mutta se ei kyllä tänne perän puolelle mahdu. Kokeilen josko se menisi puhallinkopan etupuolelle. Tai sitten hommattava joku Logmechin vaijerikaasu.
×
×
 • Create New...