Jump to content

Twn Cornet

Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Ajoneuvot
    Kupla vm 1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Twn Cornet's Achievements

  1. Kupla 1300 -66 Ohjaussipukka jossa on kaksi muovitulppaa. Lisätäänkö öljyä molemmista tulpista ? vai vaan ylimmäisestä ? (onko alimmainen jokin "tyhjennystulppa") Kuinka paljon sinne laitetaan öljyä ? vai laitetaanko niin paljon kun mahtuu ?
  2. vakio alkuperäinen Kupla -66 1300 eturenkaiden aurauskulmat on aika suuret, toisessa noin 5 mm renkaasta mitattu toisessa 8mm. Säädetäänkö raidetankoa niin että molemmista päistä lukitus auki ( jos molemmissa päissä on lukitus ) ja kierretään "keskiputkea " ? vai miten ? Toinen takapyöräkin näytti auraavan , miten takapyörän aurausta säädetään ?
  3. Tuossa kuvassa näkyy tuo ruuvi nr 2. (sain jo vastauksen joten asia selvisi minulle )
  4. Vanhoissa 6v tyhjäkäynnin mangeettiventtiilin päässä on pieni ruuvi (noin 3mm) Miksi siinä on se ruuvi. ?
  5. Suunnittelen (kupla 1300 -66) käärmeenpesäpakoputken asennusta. ei oikein näytä sopivan nuo "pässinkivekset " paikoilleen. miten olette niiden kanssa toimineet. Jätetäänkö ne pois kokonaan ?. muotoillaanko vanhoista jokin viritys ?. vai onko saatavana valmiina jostakin sopivia ?
  6. Olisi tarkoitus kytkeä kuvan 12 v mittari 6v kuplaan jännitteennostajan kanssa. onko jollain kyseisen mittarin kytkennästä kuvaa. ( 3kpl abiko liittimiä merkinnät 12 keskellä 1 oikealla merkintä hävinnyt ?. )
  7. Tule huomenna kuplallasi kupittaalle, kuukauden viimeinen tiistai. harrasteajoneuvot kokoontuu klo 18 alkaen
  8. Jos auto on ollut ulkona ja on näinkin kuumaa mitä viimeaikoina on ollut, niin kyllä bensiini haihtuu kaasuttimesta. mutta jos auto on ollut tasaisessa lämpötilassa autotallissa, niin tilanne on toinen. Mitä sitten tarkoittaa kirjoittamasi "kauan seissyt" puhutaanko päivistä vai viikoista ?. ja mitä tarkoittaa "kauemmin saa starttia pyörittää". Minulla on mielestäni hyvässä kunnossa oleva -66 1300 kupla. jos se seisoo 2-3 viikkoa tallissa saan startata 2-4 kertaa ennen kuin se käynnistyy. jos se on seissyt 1-2 päivää se lähtee ensimmäisellä starttauksella käyntiin
  9. onko olemassa jotakin suositusarvoja ensio ja toisiopuolen ohmiarvoille esim: ensio 0.3 ohm ja toisio 6k ohm. tarkoitan että kuinka huonokuntoiselle puolalla vielä kannattaa ajella. ettei jää tienpäälle.
  10. Kupla -66 1300 6v Minulta puuttuu sulakerasian kansi ( 8 sulaketta ) Millainen alkuperäinen kansi on ? onko siinä numerot 1-8. vai jotakin symbooleja. vai täysin sileä. kaiken näköisiä näyttää olevan myynnissä. mutta vanhaliiton miehenä ostaisin alkuperäisen näköisen
  11. Puhutaanko me nyt samasta asiasta ? tuosta kuvasta ei kyllä selviä onko ritilöiden takana musta muovi vai vain toisessa. Tarkoitin alkuperäisellä kysymyksellä ,että minulla on molemmat ritilät ,mutta äänimerkin edessä ei ole mustaa muovilätkää :
  12. Kiitos Paksu-tolppa ! sitten minäkin jatkan ilman "töötinpuolen läpyskää"
  13. Kupla 1300 -66 Äänimerkin edessä oleva ritilä.. minulla on toisessa ritilässä sellainen musta muovi . mutta sillä puolella jossa on äänimerkki ei ole muovia,joten äänimerkki näkyy ritilän takaa. Kun katselen muiden kuplia heillä on molemmissa musta muovi,, kysymys: onko molempien ritilöiden takana ollut alkuperäisesti musta muovi ? . ja jos on ollut minulta taitaa sellainen töötin puolelta puuttua.
×
×
  • Create New...