Jump to content

Twn Cornet

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  Kupla vm 1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kupla -66 1300 6v Minulta puuttuu sulakerasian kansi ( 8 sulaketta ) Millainen alkuperäinen kansi on ? onko siinä numerot 1-8. vai jotakin symbooleja. vai täysin sileä. kaiken näköisiä näyttää olevan myynnissä. mutta vanhaliiton miehenä ostaisin alkuperäisen näköisen
 2. Puhutaanko me nyt samasta asiasta ? tuosta kuvasta ei kyllä selviä onko ritilöiden takana musta muovi vai vain toisessa. Tarkoitin alkuperäisellä kysymyksellä ,että minulla on molemmat ritilät ,mutta äänimerkin edessä ei ole mustaa muovilätkää :
 3. Kiitos Paksu-tolppa ! sitten minäkin jatkan ilman "töötinpuolen läpyskää"
 4. Kupla 1300 -66 Äänimerkin edessä oleva ritilä.. minulla on toisessa ritilässä sellainen musta muovi . mutta sillä puolella jossa on äänimerkki ei ole muovia,joten äänimerkki näkyy ritilän takaa. Kun katselen muiden kuplia heillä on molemmissa musta muovi,, kysymys: onko molempien ritilöiden takana ollut alkuperäisesti musta muovi ? . ja jos on ollut minulta taitaa sellainen töötin puolelta puuttua.
 5. Minä säädin sytytyksen yleismittarin "piip" tominnolla . virranjakajan - johto irti puolasta . mittari siihen kiinni ja toinen johto maihin. sitten pyöritin konetta. kun mittari piippaa on kärjet kiinni. ja kun ei piippaa on kärjet auki. sääsin merkkiin 7.5 astetta. ja kun merkki oli kohdallaan piippaus loppui. sitten katsoin kannen alle että ollaa 1 pytyssä eikä 3 pytyssä. ja kerran vielä tarkistus. sitten kone käyntiin ja strobo kiinni 1 pytyn tulpanjohtoon . ja alipainekellon letku irti.. ja hyvin näytti olevan strobollakin kohdallaan,, hyvin käy ja kukkuu. olen tyytyväinen.. sitten alipainekellon letku takaisin tulppaus kaasarin suuntaan ,niin kuin täällä joku neuvoi.
 6. Kiitos X-Pj tuotakaan alipaineletkun tulppaus järjestystä en tiennyt .. (aina viisatuu kun kyselee)
 7. Kiitos vastanneille ! taisin olla muitten sähläyksien lisäksi väärässä tulpanjohdossa.. mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta kun sählään. en osaa edes laittaa näitä viestejä osioon "aloittelijan tyhmät kysymykset " Huomenna talliin katseleen ja ihmetteleen !
 8. Kupla 1300 -66 6v . sääsin sytytyksen jonka jälkeen auto kävi hyvin ja kaikki oli ok. sitten menin tarkistamaan sytytystä strobolampulla. Lamppu näyttää että sytytys ei olisi kohdallaan, vaan valo vilkahtaa ennen kun tuo 7.5 YKK on kohdallaan. strobo vilkkuu jo ennen ku se toinenkaan 10 astetta on kohdallaan. jos säädän sytytyksen strobolampun kanssa YKK 7.5 alkaa auto käymään huonosti ja röpöttämään. mistä moinen johtuu ?. tämän kaiken olen tehnyt tyhjäkäynillä ja kierrokset noin alle 1000. (ja kone ei ole ihan lämmin. jos se vaikuttaa ?) virranjakaja on sellainen jossa on kärjet (välys on 0.4) ja alipainekello. onko jossakin jotain vikaa mitä pitäisi korjata. vai mennäänkö säädöllä ilman strobolamppua.
 9. Voiko 6v 45 A mekaanista jännitteensäätäjää testata ja säädellä ilman että se on kiinni auton laturissa Esim säädettävällä virtalähteellä , joita on myynnissä kaiken näköisiä ja kokoisia. ja jos tälläinen on mahdollista kuinka paljon tarvitaan voltteja ja amppeereja jotta testaus/ säätö onnistuu
 10. Kiitos Reino ! vastauksessa oli kaikki olennainen mitä halusin tietää .
 11. https://www.hotcars.net/eleshop/viewoneprod.asp?branch=&aitem=3983 No,, luulin että kaikki ovat elektronisia niin kuin tuo hotcars kirjoittaa, kun ovat niin saman näköisiä ulkoapäin paruzzin releen kanssa. Hankkia se täytyy kuitenkin on sitten sisällä mitä vaan .
 12. Täytyy hankki uusi latausrele 7v 45A kupla -66 1300 laturin halk 90mm. onko uudet kaikki nykyään noita elektronisia mitä esim paruzzi yms myy. onko kokemusta miten hyvin toimii. lisäksi kiinnostaa sopiiko bosch latausreleen kansi tuohon elektroniseen,,olisi alkuperäisen näköinen rele jos kansi sopii .
 13. Laturista sain kurkittua peilin ja lampun avulla numeroita : 111 903 021 7V 45A bosch onko sitten alkuperäinen sitä tuskin ei tarvitsekkaan tietää. Startin kurkin myöhemmin,, kiitos kaikille,
 14. kiitos Virtaselle ! . autoni moottorinumero on F 0667559. kysymykseesi onko siinä LG:n startti en osaa amatöörinä vastata. en tiedä mistä tuo laturin halkaisija mitataan, mutta jos se mitataan siitä kiilahihnan läheltä niin laturini paksuus on noin 90mm
 15. Mistä löytyy tietoa : kupla 1300 -66 6v alkuperäisen Starttimoottorin tyyppi /valmistaja/ hampaiden lukumäärä /yms. Samoin Laturin tiedot, (laturin näen omasta autostani mutta numeroita ja kirjaimia ei oikein saa selville ilman että irroittaa laturia.) Kysyn siksi että tarkoitukseni on hankkia kunnostuskelpoiset starttimoottori ja laturi ja kunnostaa ne ensi talvena.ihan vaan harrastukseksi ja varalle. Haluaisin että startti ja laturi olisivat samanlaiset mitä minun autossa on uutena tehtaalta lähtiessä ollut.
×
×
 • Create New...