Jump to content

Twn Cornet

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  Kupla vm 1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kunnostelen solex 30 pict 1 kaasutinta 6V. sähköryyppy aukeaa hitaasti ,onkohan ryyppyni viallinen ?(olen jostakin kuullut että täysin aukeaminen kestää 3minuuttia.) Kuinka kauan kestää ryypyn täysin aukeaminen .
 2. Kiitos ! meneekö tuo läppä sillä ryypyn jousella kiinni, ja sitten kun se ryypyn jousi saa virtaa se alkaa aukaisemaan tuota läppää.
 3. Solex 30 pict 1 6v. kunnostan kyseistä kaasutinta. sähköpyypyn asennus askarruttaa. Ilmasuodattimeen päin oleva kaasuttimen läppä on nyt ( ilman rikastinyksikköä) täysin auki. toimiiko ryyppy siten että läppä lähtee menemään kiinnipäin kun se saa virtaa ? koska nyt läppä on täysin auki. vai onko minun kaasutin kasattu jotenkin väärin ?
 4. Miksi näitä sähköryyppyjä on vasen ja oikea ? jos joskus joudun hankkimaan omaani uuden mistä tiedän ostanko oikean vai vasemman noissa näyttää olevan eri varaosanumerokin
 5. Kuplassani -66 1300 solex 30 pict 1 kaasuttimessa on yhden ruuvin alla alumiininen pellin soiro jossa on jotakin numeroita ( voi olla kirjaimiakin) Mitä tieto tai tarkoitusta noilla numeroilla on.
 6. Kiitos mikasa ! alan askartelemaan !!
 7. Kupla 6v . oletteko laittanut ? tai onko edes mahdollista ? akun latausta varten asentaa joku liitin / töpseli (esimerkiksi taakse jalkatilaan) että ei tarvitsisi nostaa penkkiä ylös ja irroittaa akun kantta, jos vaikka välillä antaisi akulle virtaa ,jos on pitkään ollut ajamatta, tai kytkeä vaikka ylläpitolaturin.
 8. Katselin volkkariyhdistyksen sivulta "kuplan muutokset vuosittain" Vuoden -66 malliin oli merkattu mm. Varoitusvilkut uutuutena. Tarkoittaako tuo ns Hätävilkkuja vai mitä tuo tarkoittaa. minun -66 ei ainakaan hätävilkkuja löydy
 9. Hei ! Mihin vuosimallin kuplaan sopivat ? : Etuvilkkujen tiivisteet made in Germany hinta 25€/pari
 10. Kiinnostaisi tietää miten tämän solenoidin tarina päättyi,,tuliko solenoidi kuntoon ? , missä vika oli ? Jos vaikka itselle joskus sattuisi samanlainen ongelma. En tarkoita kyseistä solenoidia, mutta useasti kun joku täällä kyselee neuvoja ongelmaansa,olisi hyvä lopuksi kertoa tuliko asia kuntoon ja miten se tuli kuntoon. niin minäkin voisin oppia jotakin
 11. Ensinnäkin ei tarvitse pahoitella epäselviä tekstejä , niitä on nämä palstat pullollaan. näyttää siltä että tosiaan solenoidi ei saa virtaa. nythän ei tiedä kuka on sen muutoksen tehnyt 6 voltista -12 volttiin ja millaisia virityksiä siellä on.. rauhallisesti etsit sen solenoidilta virtalukolle menevän johdon.. jos olet jo hankkinut sen yleismittarin ja jos siinä on sellainen piip toiminto joka piippaa kun johto yhdistää. mittari kiinni virtalukon päähän siihen kohtaan jonka luulet menevän solenoidille ja toinen pää siihen solenoidin päässä olevaan johtoon,,jos mittarisi piippaa on johtosi ehjä.
 12. Jos kyseessä on 6v laitteet, on mahdollista että virtalukon ja startin välillä vähän häviää virtaa ja ei ole riittävä solenoidille, mutta kun antaa akulla suoraan niin virta riiitää. jos siellä auton alla olet , ja omistat volttimittarin. niin mittaa paljonko sinne tulee virtaa , jos se jää alle 6v . ja akusta suoraan tulee yli 6v voi vika olla myös virran saannissa,, silloin on hyvä katsoa myös akun maajohto ja akun ja startin välinen johto.. kyllä miä katsoisin kaikista ensimmäisenä paljonko startille tulee virtaa kun avaimesta vääntää.
×
×
 • Create New...