Jump to content

Twn Cornet

Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  Kupla vm 1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei ! Mihin vuosimallin kuplaan sopivat ? : Etuvilkkujen tiivisteet made in Germany hinta 25€/pari
 2. Kiinnostaisi tietää miten tämän solenoidin tarina päättyi,,tuliko solenoidi kuntoon ? , missä vika oli ? Jos vaikka itselle joskus sattuisi samanlainen ongelma. En tarkoita kyseistä solenoidia, mutta useasti kun joku täällä kyselee neuvoja ongelmaansa,olisi hyvä lopuksi kertoa tuliko asia kuntoon ja miten se tuli kuntoon. niin minäkin voisin oppia jotakin
 3. Ensinnäkin ei tarvitse pahoitella epäselviä tekstejä , niitä on nämä palstat pullollaan. näyttää siltä että tosiaan solenoidi ei saa virtaa. nythän ei tiedä kuka on sen muutoksen tehnyt 6 voltista -12 volttiin ja millaisia virityksiä siellä on.. rauhallisesti etsit sen solenoidilta virtalukolle menevän johdon.. jos olet jo hankkinut sen yleismittarin ja jos siinä on sellainen piip toiminto joka piippaa kun johto yhdistää. mittari kiinni virtalukon päähän siihen kohtaan jonka luulet menevän solenoidille ja toinen pää siihen solenoidin päässä olevaan johtoon,,jos mittarisi piippaa on johtosi ehjä.
 4. Jos kyseessä on 6v laitteet, on mahdollista että virtalukon ja startin välillä vähän häviää virtaa ja ei ole riittävä solenoidille, mutta kun antaa akulla suoraan niin virta riiitää. jos siellä auton alla olet , ja omistat volttimittarin. niin mittaa paljonko sinne tulee virtaa , jos se jää alle 6v . ja akusta suoraan tulee yli 6v voi vika olla myös virran saannissa,, silloin on hyvä katsoa myös akun maajohto ja akun ja startin välinen johto.. kyllä miä katsoisin kaikista ensimmäisenä paljonko startille tulee virtaa kun avaimesta vääntää.
 5. Jos startti pyörii kun virtaavaimesta vääntää,niin eihän silloin voi vika olla virtalukon pohjassa. jos startti pyörii kun avaimesta vääntää ,mutta solenoidi ei toimi, on vika startin ja solenoidin välissä, tai solenoidissa.
 6. Avasin mittarin, laitoin "paritippaa" öljyä viisarin akseliin, nyt toimii mittari moitteettomasti ,näköjään oli päässyt kuivumaan.
 7. Kupla -66 1300 .ostin uudet iskunvaimentimet eteen ja taakse . halvat vakio iskarit (Paruzzi) . Irrallaan pöydällä takaiskunvaimentimet " kasvaa" pitkäksi ,joten niitä täytyy asentaessa painaa kasaan. etuiskarit taas ovat siinä asennossa mihin ne käsin asettaa ,ei mene kasaan eikä kasva pitkäksi.. miksi etu ja taka iskareissa on tälläinen ero.
 8. Kupla -66 1300 liikkeelle lähtiessä nopeusmittarin viisari nousee vasta kun nopeutta on noin 30km/h. vauhdin laskiessa viisari kyllä näyttää pienenpiäkin nopeuksia, 10-30km/h. Mittarinvaijeri on uusi joten tuskin vika on siinä. onko tuollainen toiminta ihan normaalia vai onko mittarissa jo vanhuuden merkkejä.
 9. Järjestelin kuplan etupäässä olevia johtoja siistimpään järjestykseen. Nyt huomasin että radio pitää jotakin "särinää" ja kovenee kierrosten noustessa. voiko jokin radion esim kaijuttimen johto olla liian lähellä jotakin relettä tai muuta joka antaa tuollaista "särinää. mielestäni "särinää ei ollut ennen. jos alan hankkimaan jotakin häiriönpoistajaa, niin minne tälläisissä tapauksissa sellainen häiriönpoistaja asennetaan. niitä kun tuntuu olevan jos jonkin näköistä ja nimistä.
 10. 60 luvun kuplan takapuskurin kiinnikeraudassa on joissakin sellainen "hinaussilmukka" . onko tuo silmukka irroitettava vai onko se aina siinä raudassa kiinni. Onko tuollaisia myynnissä suomessa ? . en ole missään nähnyt livenä tuollaista silmukkaa, onko se joku harvinaisuus ?
 11. Kupla -66 pitäisi saada tuuletusikkunan/ tupakkaikkunan lasi irti kehyksestä . pitäisi vaihtaa ikkunan lukitusmekanismi. lähteekö ikkuna vetämällä ulos, irroittamatta kehystä autosta. vai pitääkö jotakin niittejä porailla auki että saa lasin irti kehyksestä.
 12. sama täällä .fixsaan vanhat. mietin myös uusien tekoa kun ei ole kovin vaikea , laatta 3x25 maksaa 4€ 2 metriä ja spraymaali 4€ joten 8€ saa sellaiset tehtyä
 13. En ole asiantuntija, mutta eikös tuo roiskeläpän kiinnike ole eri osa kuin takapuskurin kiinnike .
×
×
 • Create New...