Jump to content

Twn Cornet

Members
 • Posts

  127
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  Kupla vm 1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Twn Cornet's Achievements

 1. Tuossa kuvassa näkyy tuo ruuvi nr 2. (sain jo vastauksen joten asia selvisi minulle )
 2. Vanhoissa 6v tyhjäkäynnin mangeettiventtiilin päässä on pieni ruuvi (noin 3mm) Miksi siinä on se ruuvi. ?
 3. Suunnittelen (kupla 1300 -66) käärmeenpesäpakoputken asennusta. ei oikein näytä sopivan nuo "pässinkivekset " paikoilleen. miten olette niiden kanssa toimineet. Jätetäänkö ne pois kokonaan ?. muotoillaanko vanhoista jokin viritys ?. vai onko saatavana valmiina jostakin sopivia ?
 4. Olisi tarkoitus kytkeä kuvan 12 v mittari 6v kuplaan jännitteennostajan kanssa. onko jollain kyseisen mittarin kytkennästä kuvaa. ( 3kpl abiko liittimiä merkinnät 12 keskellä 1 oikealla merkintä hävinnyt ?. )
 5. Tule huomenna kuplallasi kupittaalle, kuukauden viimeinen tiistai. harrasteajoneuvot kokoontuu klo 18 alkaen
 6. Jos auto on ollut ulkona ja on näinkin kuumaa mitä viimeaikoina on ollut, niin kyllä bensiini haihtuu kaasuttimesta. mutta jos auto on ollut tasaisessa lämpötilassa autotallissa, niin tilanne on toinen. Mitä sitten tarkoittaa kirjoittamasi "kauan seissyt" puhutaanko päivistä vai viikoista ?. ja mitä tarkoittaa "kauemmin saa starttia pyörittää". Minulla on mielestäni hyvässä kunnossa oleva -66 1300 kupla. jos se seisoo 2-3 viikkoa tallissa saan startata 2-4 kertaa ennen kuin se käynnistyy. jos se on seissyt 1-2 päivää se lähtee ensimmäisellä starttauksella käyntiin
 7. onko olemassa jotakin suositusarvoja ensio ja toisiopuolen ohmiarvoille esim: ensio 0.3 ohm ja toisio 6k ohm. tarkoitan että kuinka huonokuntoiselle puolalla vielä kannattaa ajella. ettei jää tienpäälle.
 8. Kupla -66 1300 6v Minulta puuttuu sulakerasian kansi ( 8 sulaketta ) Millainen alkuperäinen kansi on ? onko siinä numerot 1-8. vai jotakin symbooleja. vai täysin sileä. kaiken näköisiä näyttää olevan myynnissä. mutta vanhaliiton miehenä ostaisin alkuperäisen näköisen
 9. Puhutaanko me nyt samasta asiasta ? tuosta kuvasta ei kyllä selviä onko ritilöiden takana musta muovi vai vain toisessa. Tarkoitin alkuperäisellä kysymyksellä ,että minulla on molemmat ritilät ,mutta äänimerkin edessä ei ole mustaa muovilätkää :
 10. Kiitos Paksu-tolppa ! sitten minäkin jatkan ilman "töötinpuolen läpyskää"
 11. Kupla 1300 -66 Äänimerkin edessä oleva ritilä.. minulla on toisessa ritilässä sellainen musta muovi . mutta sillä puolella jossa on äänimerkki ei ole muovia,joten äänimerkki näkyy ritilän takaa. Kun katselen muiden kuplia heillä on molemmissa musta muovi,, kysymys: onko molempien ritilöiden takana ollut alkuperäisesti musta muovi ? . ja jos on ollut minulta taitaa sellainen töötin puolelta puuttua.
 12. Minä säädin sytytyksen yleismittarin "piip" tominnolla . virranjakajan - johto irti puolasta . mittari siihen kiinni ja toinen johto maihin. sitten pyöritin konetta. kun mittari piippaa on kärjet kiinni. ja kun ei piippaa on kärjet auki. sääsin merkkiin 7.5 astetta. ja kun merkki oli kohdallaan piippaus loppui. sitten katsoin kannen alle että ollaa 1 pytyssä eikä 3 pytyssä. ja kerran vielä tarkistus. sitten kone käyntiin ja strobo kiinni 1 pytyn tulpanjohtoon . ja alipainekellon letku irti.. ja hyvin näytti olevan strobollakin kohdallaan,, hyvin käy ja kukkuu. olen tyytyväinen.. sitten alipainekellon letku takaisin tulppaus kaasarin suuntaan ,niin kuin täällä joku neuvoi.
 13. Kiitos X-Pj tuotakaan alipaineletkun tulppaus järjestystä en tiennyt .. (aina viisatuu kun kyselee)
 14. Kiitos vastanneille ! taisin olla muitten sähläyksien lisäksi väärässä tulpanjohdossa.. mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta kun sählään. en osaa edes laittaa näitä viestejä osioon "aloittelijan tyhmät kysymykset " Huomenna talliin katseleen ja ihmetteleen !
 15. Kupla 1300 -66 6v . sääsin sytytyksen jonka jälkeen auto kävi hyvin ja kaikki oli ok. sitten menin tarkistamaan sytytystä strobolampulla. Lamppu näyttää että sytytys ei olisi kohdallaan, vaan valo vilkahtaa ennen kun tuo 7.5 YKK on kohdallaan. strobo vilkkuu jo ennen ku se toinenkaan 10 astetta on kohdallaan. jos säädän sytytyksen strobolampun kanssa YKK 7.5 alkaa auto käymään huonosti ja röpöttämään. mistä moinen johtuu ?. tämän kaiken olen tehnyt tyhjäkäynillä ja kierrokset noin alle 1000. (ja kone ei ole ihan lämmin. jos se vaikuttaa ?) virranjakaja on sellainen jossa on kärjet (välys on 0.4) ja alipainekello. onko jossakin jotain vikaa mitä pitäisi korjata. vai mennäänkö säädöllä ilman strobolamppua.
×
×
 • Create New...