Jump to content

Anssi

Members
 • Content Count

  379
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  helsinki
 • Ajoneuvot
  typ 2

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  044 972 8998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ehjä pallokeulan kojelaudan pehmuste 044 972 8998
 2. voisiko olla 1971 jarrulevy ja virhe johtuu siitä? Minullakin otti satula hieman kiinni levyyn, kiinalainen oli koneistanut droppiolat vähän miten sattuu... mutta ei siinä mistään isosta heitosta ollut kyse.
 3. 20 asteen kulmaan jos haluat alkuperäiselle korkeudelle
 4. Vakion kokoinen suodatin on W920/17, olen käyttänyt myös pidempää Golfin suodatinta W719/5, siinä sama ulkohalkaisija kuin vakiossa. Ahnendorp näemmä keksinyt "extra gross" vaihtoehdon, 92x142mm, kai se sitten mahtuu paikalleen.
 5. Löytyi tuollainen vanha Weberin tekemä säätöopas, tässä Volkkareihin suosituksia
 6. En ole virimoottoreita montaa rakentanut mutta tuo 009 jakajan käyttö on kyllä jäänyt kysymysmerkiksi. 1600 vakiojakaja antaa keskipakojen avulla samat ennakot ja plussana siinä on alipainesäätö.
 7. Tästä keskustelustahan puuttuu enää spoori / boori / rihla kommentointi 🙂
 8. Mulla olisi uudet jarrulevyt jos on tarvetta. Alumiininen napa antaa periksi jos painaa prässillä vahingossa vinoon. Pinnapultitkin on mielestäni parempi lyödä paikalleen.
 9. Niin tuossahan on vakiona 5kOhm johdot. Mutta eipä tullut edes mieleen että voihan se vastus olla tulpassakin, täytyypä vaihtaa ne.
 10. Kärähtääkö pyörijä/ kansi tai tuleeko muita ongelmia jos käytän kärjettömän sytkän (TSZ-H) kanssa 1kOhm tulpanjohtoja?
 11. Misab matalat putsarit, 12V solenoideja, laturin hiilet, 68-> kahvojen tiivisteet, jarrukenkien as. sarja, Gene Berg keinuvipujen pinnapultit, uusi bensatankin lähto, pumppu ja hihnapyörä, virranjakaja... lähtöhinta 15 eur, 4.1. klo 12 asti.
 12. ehkä tyhmä kysymys mutta mitä hyötyä muotoilla noin voimakkaasti ohjurin tuentaa jos käytät alkuperäisiä lämmönvaihtimia? Nehän ovat aika onnettoman pienellä halkaisijalla... 411/teollisuusmoottori vähän isompi mutta kuvassa bussin vaihtimet
 13. tai kun lisäisi pari ovea saisi hienon FSO Polonez kopion
×
×
 • Create New...