Jump to content

Anssi

Members
 • Posts

  446
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  helsinki
 • Ajoneuvot
  typ 2

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  044 972 8998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anssi's Achievements

 1. Joo nyt kun rikokset ovat vanhentuneet voi kai paljastaa että samalla ostokuitilla taisin ainakin neljä eri akselia rekisteröintikatsastaa... sway a way palat taisi loppua tehdasakseleista jo kauan sitten, 90-luvulla niitä oli. Ihan päin v@#tua niihin tosin oli brasilian sepät palat hitsanneet, yhden kolarissa taipuneen joskus rälläköin auki ja sauma ei ollut edes puoliväliin putkea.
 2. Jos minulla olisi kolarikorjaamo tai konepaja olisin aika varovainen mihin laitteisiin CE merkkiä tai vastaavaa todistusta liittäisin, en muutaman satasen projektista haluaisi ottaa mitään riskiä :) Pahimmassa tapauksessa voi joutua vastuuseen jos tulee ruumiita kolarissa ja joku osapuoli saa päähänsä syyttää etuakselin valmistajaa.
 3. Säädettävistä akseleista piti muinoin olla katsastuksessa ostokuitti mukana, Hot Cars ne oli jotenkin hyväksyttänyt tieliikennekäyttöön ja konttoreilla oli ohjeet tästä. Itse ei missään nimessä saanut säätöpaloja hitsata... Ja kyllä, ihan oikeasti tätä tehdastekoisuuden todistavaa kuittia kyseltiin. Ihan hyvä niin, aika toivottomia hitsareita on olemassa.
 4. Jep, melko oleellinen tieto jäi puuttumaan :D Nämä ovat ei-jäähdytetyt etulevyt
 5. Pari uusia Zimmermann jarrulevyjä Porsche 911 / 912 (1965-1969) 100 € 044 9728998
 6. Eikös noi mahtuisi lattian allekin? Koritöiden yhteydessähän voi tarvittaessa vähän muuttaa niitä pienempiä poikittaispalkkeja?
 7. Kondensaattori oireilee yleensä niin että autoa ei saa kuumana käyntiin. Mutta kurkkaappa kuitenkin ensin mikä jakaja siellä on, ennakot vaihtelevat 7,5 ennen ja 10 astetta jälkeen YKK riippuen jakajan mallista... eli tuo 021 905 205 numerosarjan jälkeinen kirjain.
 8. Anssi

  Baja

  Spray varmasti ihan ok mutta Teknokselta yms teollisuusmaalien valmistajilta löytyy kyllä myös 1-komponenttista versiota. Hitsauksen kestäviä maaleja voi kysellä nimellä "konepajapohja"
 9. En ole itse kokeillut kun kumit ovat ehjät mutta tää vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta: VW Tiguanin kumit sopivat suoraan Edit: kuvat kopioitu thesambasta. Toi VW VAG-2Q0498202 suojakumi ilmeisesti käytössä varsin monessa uudemmassa autossa, A4 audissa jne. Luulisi kestävän paremmin kuin kiinalainen.
 10. Pyöräillessä bongattu lumen alta paljastuvaa... 60.20732093368076, 24.894323973922727
 11. Vanhempi akseli on pidempi, napa ei sovi. Laakereista en ole varma ts. en tiedä sopiiko uudempi akseli vanhaan laakeripesään.
 12. Kahdessa edellisessä pallokeulassa oli yli 5 maalikerrosta, raavin molemmat pellille siten että ensin käsittely maalinpoistoaineella ja loput laikalla. V-mäistä hommaa mutta ei siihen kovin erikoisia laitteita tarvitse. Kaiken irtoavan (ovet jne) kiikutin soodapuhallukseen. Lattiat ja runko puhallettiin osittain hiekalla. Jos autossa on vain pari hyvin tehtyä maalikerrosta niin tuohan on turhaa hommaa mutta nää molemmat oli jossain vaiheessa maalattu jollain ferrexillä tms kuralla.
 13. Kiitoksia muistakin vinkeistä mutta tämähän vaikuttaa minun tarpeeseeni oikein hyvältä! Laatikko matkustajan penkin alle ja alkup. radio ja kaiuttimet siihen kiinni. Sopivasti vielä samaa merkkiäkin kuin ovien kaiuttimet. Omat googlaustaidot eivät näemmä riittäneet...
 14. Sori jos sotken ketjua mutta liippaa niin läheltä ettei viitsi aloittaa uutta... onko vinkkejä yhdistelmään alkuperäinen radio ja bluetooth? Eli Blaupunkt ja puhelimesta Tidal?
 15. Mukava tietää että aircooledilta tulossa loput rahat takaisin, pankki ei saanut kaikkia hoidettua. Jännä ilmiö että täällä hyvin aktiivisesti puolustetaan tahoa joka on jättänyt verot maksamatta ja pantannut kuukausitolkulla asiakkaiden rahoja. Ja Keiteleen Koneeseen sellaisia terveisiä että aion asioida jatkossakin mutta ei tämä keskustelu sinunkaan osaltasi ihan asiallista ole.
×
×
 • Create New...