Jump to content

Anssi

Members
 • Posts

  465
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  helsinki
 • Ajoneuvot
  typ 2

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  044 972 8998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anssi's Achievements

 1. Olka-akselit, jarrulevyt, palat ja satulat ovat 71-72 erilaiset: palat ovat ohkaisemmat ja satula kapeampi, kiinnitys olkaan on pienemmillä pulteilla.
 2. Elokuussa -69 eli vuosimalliin 70 muuttui tuo alempien pulttien kiinnityksen C-mitta 163 mm -> 205 mm
 3. Kiinnityslaipan lisäksi puuttuu kiinnitykset tehostetulle pääsylinterille. Eikö olisi paljon helpompaa hommata sopiva akseli? Luulis ettei ole kovin kiva väsätä uusia kiinnityksiä runkoon? Akseli pitäisi kuitenkin saada tukevasti kiinni ja suoraan.
 4. Eiköhän tuo ole Kombiwagen johon tilattu M500+510 väliseinä
 5. Ostin nämä taannoin tori.fi ja myyjä kehui niiden olevan "erittäin hyväkuntoiset". No, sitähän nämä eivät ole joten laitetaan huutokauppaan ja kärsitään tappio... Plussaa: + on näihin näköjään asenneltu uudet tiivisteet ja neulaventtiilit + ilmeisesti ultraäänipesty + ovat boxer versiot + laakeritkin on vaihdettu Miinusta - läppäakselit pitää vaihtaa (uudet kuuluvat kauppaan) ja läpät sovitella kohdilleen - suuttimet ihan mitä sattuu Huutokauppa päättyy 25.9. klo 12 (palstan kellon mukaan) ja huudot tähän alle. Lähtöhinta uusien akselien hinta eli 90 eur
 6. Laitetaan huutokauppaan kun en osaa näiden hintaa määritellä... Eli offset imusarjat ja vivusto. En myy erikseen koska nämähän on suunniteltu toimimaan yhdessä, läpät aukeavat yhtä paljon koko alueella. Huutokauppa päättyy 25.9. klo 12 (palstan kellon mukaan) ja huudot tähän alle. Uuden setin hintaa voit hämmästellä vaikka täältä Offset Inlet Manifold Kit including Linkage for IDF/DRLA/HPMX: AC1293125 | Heritage Parts Centre EU
 7. "tilattu tehtaalta helma suojauksella joka on maalin alla" No ei kyllä ole :) Tuollahan näkyy kilpi, yhtään M-koodia ei ole tilattu. Toki voi olla silti ruosteeton & hyvä.
 8. Joo vähän kallishan se on jos päiväksi ottaa ja yhdet penkit pesee. Mä olen tehnyt niin että olen kerran vuodessa ottanut 55 eurolla viikonlopuksi ja pessyt kahden auton penkit ja kotoa matot, patjat ja tuolit... Tuossa pesurissa on se hyvä puoli että penkit eivät jää kovin märiksi joten kangas ei kutistu eikä kosteus värjää penkkejä laikukkaaksi. Varsinkin vaalean värisille penkeille ihan ehdoton vekotin.
 9. Hae Kärcher Centeristä Vantaalta viikonlopuksi vuokralle Puzzi 10/1 painehuuhtelulaite. Samalla voi pestä vaikka kotoa matot ja sohvat.
 10. IDF neulaventtiilit 10€ Pallokeulan tankinkorkki 10€ Jotain tupla-Solexien suuttimia, nakkaanko roskiin vai haluaako joku 0€?
 11. Hihnapyörä 120mm eli kuivasumppu mahtuu, käyttämätön MYYTY 911 puhaltimen ilmanohjain 45€ Typ 4 2.0 Kiertokangen laakerit MYYTY Schadek öljypumppu 26mm, kuplan pumppu mutta koneistettu typ4 sopivaksi, en ole kokeillut mahtuuko pyörimään MYYTY Pumpun rautakansi MYYTY Öljykanavan tulpat x2 MYYTY Suodattimen siirtolaippa MYYTY Jäähdyttimen lähto MYYTY 6V pesurin pumppu MYYTY Hyviä puhtaaksi hapotettuja kuplan pyöränpultteja keko 0€ eli annetaan näitä himoitsevalle Käyttämättömät paksutolpan sivuikkunoiden "cal look" tiivisteet 90-luvun loppupuolelta. Edelleen notkeat eli hyvää kumia MYYTY
 12. Ja Kurre, mulla on tällainen tehtaan Digijet manuaali, pistä PM jos haluat kopion
×
×
 • Create New...