Jump to content

KimmoH

Members
 • Posts

  2217
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KimmoH

 1. FVWAKS esittää VWenetsialaiset 2023 25. - 27.8.2023 Paikkana jo tutuksi tullut Häyrylänranta Konnevedellä. Ohjelma: Pe 25.8. Leiriytyminen 18:00 Walk-In movie 20:00 (koko perheelle sopiva, ota oma jakkara mukaan) Sekasauna 20:00 - 23:00 La 26.8. Aamupala 08:00 -10:00 Bussihyppely 13:00 Uimahyppykisa 15:00 Sekasauna 16:00 - 20:00 20:00 alkaen iltaohjelmaa Walk-In movie (koko perheelle sopiva, ota oma jakkara mukaan) Livemusiikkia Paras leirivalaistus kilpailu Su 27.8. Aamupala 08:00 - 10:00 Palkintojen jako 12:00 Ruokaa ja juotavaa tarjoilee satamaravintola https://hayrylanranta.fi
 2. Lauantain välinäppäset kasviksista, lisukkeena vähän nasua.
 3. Sunnuntain kuukausitapaaminen Naissaaressa peruttu. Tuleva viikonloppuhan olikin valmistujaisviikonloppu joten useammassakin taloudessa mahdetaan nauttia kahvia ja kakkua koko viikonlopun tarpeiksi. Mutta ei hätää, volkkariväki on kutsuttu keskiviikkona 7.6. Aalto Panimolle! Keskiviikkona 7.6. klo 18:00 kuukausi miiitti siis Aalto Panimolla Säynätsalossa. Osoite Saunatie 8a 40900 Säynätsalo Ajo ohje : Säynätsalon keskustassa Salen kohdalta käännytään oikealle ja ajetaan tien päähän. Panimo paloasemaa vastapäätä satamassa. Ohjelmassa tutustuminen Panimon toimintaan ja renkaiden potkintaa.
 4. KimmoH

  Baja

  Ei mennyt ihan niinkuin Strömssössä. Taattua Empi laatua joten joutuu hieman säätämään ja tekemään omia ratkaisuja. Sisempi kromirinkula istuu joihinkin 7" H4 umpioihin, toisiin ei, liian piukka sovitus. Lisäksi 7" H4 umpio jää 5-10mm liian ulos jolloin ulompaa kromirinkulaa ei saa pyöräytettyä paikoilleen. Pitänee tilata pari kappaletta 7" sealed beameja vielä testiin ennenkuin alan isommalla kädellä muokkaamaan. Uloimman kromirinkulan yläpään kiinnitys on myös vähän sinnepäin. Joutuu tekemään oman kiinnitysklipsun jotta saa rinkulan istumaan oikeasti kohdalleen. Plan beenä on vielä orggis kromirinkulan käyttö, pikaisella kokeilulla sellaisenkin saa tuohon valonpohjan päälle kohtuu vaivalla pultattua. Hieman jänskättää myös mihin valot tulevat osoittamaan. Jahka saa alustan kasaan ja stansen kohdalleen niin täytyy kertaalleen kokeilla että valoissa riittää säädöt alaspäin ennenkuin alkaa lokareita hieromaan maaluskuntoon.
 5. KimmoH

  Baja

  Muut projektit ovat odotusvaiheessa, niin ehti aamulla vähän Bajaa edistämään. Nyt alkaa lampun pohjat istumaan molemmin puolin. Vielä kiinnitysruuveille reiät ja kokeilemaan miltä se näyttää umpioiden kanssa.
 6. Tikkutehtaalla tapahtui ja vaikka säätiedotus lupasi sadetta, niin kuivana selvittiin. Aurinkokin näyttäytyi! Paikalle saapui mukavasti VWäkeä. Paras VW äänestyksen voiton vei CRY-11 ja äänestäneiden kesken suoritetun arvonnan voitti Joanna Heinonen. Voittajiin ollaan yhteydessä. Ensi vuonna uudestaan! Muutama räpsy tapahtumasta. Yhteistyössä Teeleidi & Jyväskylän Autotarvike
 7. Joskohan sitä tämä väliprojekti saataisiin maaleihin vielä toukokuun aikana.
 8. KimmoH

  Baja

  Viime kesän reissuilla kyytiin napattu akselisto osoittautui priimakuntoiseksi puhalluksen jälkeen. Ei muutakuin maalia pintaan ja odottamaan auton alle pääsyä.
 9. Volkkarit kokoontuvat jälleen Helatorstaina Tikkutehtaalle. Tule siis torstaina 18.5.2023 klo 15:00 osoitteeseen Tikkutehtaantie 2 40800 Vaajakoski. Luvassa volkkariparkki, paras volkkari äänestys, paras autokunta/asut kilpailu. Kahviossa myynnissä teetä, kahvia, mehua, makkaraa. Takuuvarmasti hyvää seuraa! Mukana menossa Teeleidi ja Jyväskylän Autotarvike
 10. KimmoH

  Baja

  Tänään ehti tovin edistää tätäkin projektia. Pahvista sapluuna ja sen avulla nykersin valojen pohjille reikiä lokareihin. Ottaa aikaa mutta kyllä ne sinne saa nätisti istumaan.
 11. FVWAKS VWappu 2023. Kiitos osallistujille, kivasti oli porukkaa ja aurinko paistoi! Autojen määrä jäi kiireessä laskematta mutta muutama räpsy ehdittiin kuitenkin ottamaan ja kuvista voi yrittää laskea kuinka monta autokuntaa paikanpäällä kävi. Ensi vuonna uudestaan! Muutama räpsy tapahtumasta.
 12. Notsauksen tarve on tuurista kiinni. Itse ajoin ekan kesän ilman ja huomasin vasta syksyllä että runkoon oli jossain sopivissa töyssyissä raapinut sen verran että maalit olivat lähteneet. Ainakin ne droppiolat mitä aikoinaan meinasin laittaa olisivat aiheuttaneet keulimis efektin. Dropit tais madaltaa 2.5" kun nämä mun hevosenkengät 3.5".
 13. FVWAKS Vappua vietetään maanantaina 1.5.2023. Kokoontuminen klo 12:00 alkaen Jamkin parkkipaikalle (Rajakatu 37), ajo pihalle Aatoksenkadun kautta. Parkkipaikka pyhitetty puhtaasti Volkkareille. Paikalla jaoksen grilli missä tarjolla kahvia, limpparia, munkkia ja makkaraa harrastajaystävälliseen hintaan. Klo 14:00 starttaa cruising mikä päättyy Lutakonaukiolle.
 14. Myydään primakuntoinen Dometic RC1205GC kylmäkone. Käyttövoima 12V/230V/kaasu. Mukana tulee ohjekirja + jääpalarasia eli tekee myös jäitä. Hp. 200€ ja löytyy Jyväskylästä.
 15. Ajokausi startattu Keski-Suomessa. Samalla selvis miksi toinen takarengas oli hieman vajaa talvisäilön jäljiltä. Pihalle kun peruutin, niin sattui silmään ruuvi takarenkaasta. Pääsi 8 vuotta keulalla roikkunut vararengas ajoon ja ruuvilla varustettu kumi jäi odottamaan paikkausta.
 16. KimmoH

  Baja

  Taas pääsee palanmatkaa eteenpäin kun ajovaloille saapui pohjat (EMPI 00-3019-7). Näillä voisi olla jotain toivetta saada valot nätisti kuitulokareihin kiinni.
 17. Baja projekti on odotellut puhallukseen/maalaukseen pääsyä eli lämpöisempiä kelejä joten sillä aikaa on ehtinyt hitsailemaan ruostevapaata Caddy projektia 😀 Helmat kuntoon ennenkuin kehtaa alkaa pintaan väriä laskemaan.
 18. Kuukauden ensimmäinen sunnuntai koittaa taas joten potkitaampa renkaita Palokan ABC:llä 2.4. klo 18:00 alkaen.
 19. Säännöllisesti on öljytty mutta tuo kovamuovinen liuku oli silti murtunut :(
 20. Kevät ilmeisesti lähestyy vaikkei se siltä ikkunasta katsottuna täällä Keski-Suomessa näytä. Mitään ei bussiin pitänyt talven aikana tehdä mutta nyt on viime viikkojen aikana tullut nykerrettyä kaikenlaista. Hupisähköpuolelle tuli tehtyä pikkuisen päivityksiä ja liukuoven saranaakin tuli korjattua, kun pelkkä saranan maalaussuunnitelma eskaloitui rikkinäisten osien vaihtamiseksi.
 21. Jos löytyy vanhoja rikkinäisiä, niin ehjäämään niistä https://www.pallokeula.com/2019/10/termostaatin-korjaus.html Mulla oli tuollainen Awesomepowdercoatingin uustuotantotermari viis vuotta koneessa ja sen hajottua siirryin ehjäämään vanhoista romuista toimivia. Tuo Fiiun termari olikin hyvä vinkki, pitääpä tilata testiin yksi kipale.
 22. Jos ei tukivarsia löydy mistään muualta, niin ainakin täältä pitäisi 100 varmasti löytyä https://bustedbus.com Tuolta on tullut vuosien varrella tilailtua joitain spesiaali osia mitä ei ole jostain syystä lähempää löytynyt.
 23. Kaivein tuossa arkistoja ja syksyllä 2020 tuli viimeksi vaihdettua apukuskin puolelle alapallo. Silloin paikoilleen meni Lemförd (Made in China) ja nyt viime syksynä sekin oli kahden vuoden ajojen jäljiltä vaihtokunnossa. Hyllyssä ei ollut muuta kuin Lemfördiä joten sellaiset tuonne alle meni tälläkin kertaa. Katsotaampa kauanko kestävät. Pitää tilata jemmaan jotain toista merkkiä.... Aiemmin tähän ei ollut tullutkaan niveliä vaihdettua. Alla on tähän saakka olleet ne samat nivelet mitkä autossa alla olivat kun se talouteen 2012 vuonna tuli. Ilmeisesti jostain 80-90 luvulta peräisin olevat. Silloin tuli vaihdettua vain pelkät kumit ja sitten ajettiin kovaa monta kesää. Niin ja tänään tuli vähän harrastettua, säädin venttiilit + vaihdoin uudet venakopat kun uustuotantokoppien maalit olivat kadonneet.
 24. KimmoH

  Baja

  Baja on saanut odotella rauhassa kelien lämpiämistä, niin pääsisi maalaushommiin. Ohjauksen toteutusta on tullut hieman tuumailtua ja poljinasetelman putsasin odottelemaan maalausta. Pari jousta ja uudet poljinkumit pitää vielä hankkia.
 25. Eilen kuukausimiitissä mun kouraan työnnettiinkin tällainen 😃 Osa kysymyksistä selvisi, pituus oheisessa kuvassa ja booreja on jotain rapiat 30kpl. ja sitten heräsi lisää kysymyksiä Onkos super beetlen simpukka erilainen ? Tämä väliakseli ei meinaan istu tuohon mun 72:sen simpukkaan. Tähän simpukkaanhan käsittääkseni kuuluisi se rättinivel väliin. Laitanko simpukan vaihtoon vai teenkö tuohon väliin sovitteen ?
×
×
 • Create New...