Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Content Count

  1273
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Edelleen voimassa olevien kokoontumisrajoitussuositusten vuoksi Classiccien tammikuun kuukausitapaaminen Lohjan ABC:llä 6.1 on PERUUTETTU!
 2. Nuo klemmarit saa mistä tahansa varosa- tai rautakaupasta. Ostaa muutaman ison putkiklemmarin, avaa ne ja ruuvaa kaksi yhteen niin tulee tarpeeksi pitkä. On "takakannake", se vanhanmallinen yläpuolella oleva putken pätkä. On kiinni puhallinkopassa.
 3. Classiccien joulukuun kuukausitapaaminen 2.12 Lohjan ABC:llä on peruttu koronaepidemian kiihtymisen vuoksi. Pysytään tällä kerralla kotona volkkariväki.
 4. Vähiin käy ennen kuin loppuu. Nimittäin Classiccien hienot vuoden 2021 seinäkalenterit. Kalentereita on jäljellä enää 20 kpl tilaa omasi, ettet jää ilman.
 5. Päästiin paikallislehteenkin. Emme tienneet toimittajan käynnistä, mutta faktat näyttäisivät olevan oikein. Hyvin on tehnyt taustatyön. Myös Volkkaripalsta mainittu jutussa.
 6. Tapaaminen jälleen 7.10 klo 18.00 Tervwetuloa
 7. Vuoden 2021 kalenteritilaus on nyt käynnistynyt. Tilaa itsellesi tai tuttavillesi hieno kalenteri täynnä toinen toistaan upeampia VWaunuja jotka tällä kertaa kuvattu leiri olosuhteissa. Kalentereita ei ole enää paljoa jäljellä joten toimi nopeasti! Kalenterin hinta on 10€/kpl sisältäen lähetyskulut. Kalenteritilauksia kerätään nyt kerralla isompi määrä postitukseen joten olethan kärsivällinen tuotteen saapumisen suhteen. Tilauslomakkeen löydät täältä… https://classicvwclubfinland.yhdistysavain.fi/
 8. Ei laskettu kävijöitä, mutta mielestäni väkeä oli oikein mukavasti. Harrasteparkissa oli volkkareita varmaan enemmän kuin koskaan ennen ja käyttöautoilla tulleitakin oli melko paljon. Kahviosta ainakin loppuivat makkarat jo ennen swapin päättymistä eikä muutakaan kahviotavaraa juurikaan jäänyt myymättä.
 9. Muutama Swappikuvia tältä päivältä. Myyjiä oli n. 20 kpl ja väkeä kävi oikein mukavasti. Harrasteparkissa oli runsaasti hienoa kalustoa. Olisikohan kesäisellä säällä ollut vaikutusta asiaan. Hallin sisäkuva on otettu ennen swapin avautumista, kun myyjät saivat myyntipaikkansa pystytettyä. Väljää on eikä liiallista tungosta syntynyt myöhemminkään, vaan väkeä oli kaiken aikaa juuri sopivasti.
 10. Classic VW Swap #5 järjestetään suunnitellusti huomenna 26.9 Karkkilassa. Nykyisen koronatilanteen vuoksi viime aikoina muuttuneet suositukset ja ohjeet olemme ottaneet tapahtumassa huomioon. Paikan päälle on varattu käsidesejä, nestesaippuoita, käsipyyhkeitä, kertakäyttökäsineitä ja tarvittaessa meiltä löytyy myös kasvomaskeja. Ohjetauluja on myös kävijöille muistutuksena eri puolilla hallia. Myyjät sijoitamme halliin siten, että turvavälien pitäminen on käytännössä mahdollista. Tärkeää onnistuneen tapahtuman aikaansaamiseksi on myös jokaisen henkilökohtainen vastuu itsestä ja muista tapahtumaan osallistuvista. Tärkeinpänä asiana on, että tulet paikalle terveenä ja noudatat nykyisiä suosituksia. Tehdään huomisesta swapista yhdessä mukava ja kaikille turvallinen tapahtuma. Volkkarikivaa on ollut aivan liian vähän viime aikoina. Tervwetuloa terveenä volkkariväki.
 11. Tulevalle viikonlopulle on luvassa oikein "intiaanikesä". Nyt kannattaa lähteä ulkoiluttamaan harrastevolkkareita. Lauantaina matkan kohteeksi Karkkila ja Classic VW Swap #5.
 12. Halli on iso ja korkea ja ovikorkeuttakin kyllä riittää. Sisäänajossa on muutama pilari joiden välistä joutuu pujottelemaan varsinaiseen myyntihalliin. Kyllä sinne aiempina vuosina on melko isoja yhdistelmiäkin taivuteltu. Viime vuonna yksi todella pitkä peräkärryhdistelmä päätti jäädä myymään hallin sisäänkäynnin viereen ulkopuolelle. Kauppa kävi hyvin ulkomyyntipisteesäkin.
×
×
 • Create New...