Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Content Count

  1187
 • Joined

 • Last visited

About MESIKÄMMEN

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Classic VW Club Finland ry osallistuu Wuosisatamarkkinoille tuomalla näytille hieman vanhempia volkkareita. Meidät löytää vanhan yhteiskoulun ja seurakuntatalon välissä olevalta pysäköintialueelta Nietoinkujan alkupäästä. Tuo oma waunusi mukanasi näytille ja tutustu samalla Wuosisatamarkkinat tapahtumaan. Saat näin kätevästi myös pysäköintipaikan aivan tapahtuman ytimessä. https://www.facebook.com/classicvwclubfinland/?ref=bookmarks
 2. Tuon voi testata aika helposti. Ykkönen päälle, kytkin ylös, käsijarru pois ja starttaamaan. Jos auto liikkuu startin avulla niin solenoidi saa virtaa ja hoitaa tehtävänsä. Jos auto ei liiku ja startti silti pyörii, niin tilanne on arvellun mukainen.
 3. Suuren suosion saanut Classic VW Swap järjestetään Karkkilassa myös tänä syksynä 28.9 Osoitteessa Valurinkatu, Karkkila. Halli on sama kuin viime syksynä, Tilaa on jälleen runsaasti ja sisäänajokorkeus on 3,0 m. Tervetuloa volkkariosamyyjät ja kippojen, kuppien ja kirveenvarsien kauppiaat ja tietysti vollkkariväki toivotetaan tervetulleeksi ostoksille swappiin.
 4. Moottoriluukku muovia ei kehyksiä 30,00 € Vetokoukut 50,00 €/ kpl. Hinnat Vihdistä noudettuna. vw-bear(ät)kotikone.fi, YV, 040-758 4940
 5. Lisää tavaraa myyntiin. Lyhytnokkaisen kolkin hyvä kojelauta ja saa tuosta palasta muutakin. 100 € Kolkin konepelti noudettuna 0€ Kieros pystärin lokareita 0€, Nämä myyty! Hinnat siis Vihdistä noudettuna. Yhteystiedot ensimmäisessä ilmossa.
 6. Tänään Hovimäessä kaksi Markoa löivät kättä päälle syntyneen sopimuksen merkiksi. VW-Weekend #9 on nyt sovittu pidettäväksi viikkoa ennen juhannusta 12-14.6.-2020.
 7. Olemme jälleen saaneet runsaasti yrityksiä sponsoroimaan tapahtumaamme.
 8. Hovimäen kanssa on sovittu leiriytymismaksut, jotka ovat samat kuin viime vuonna. Vuoden 2019 leiriytymishinnasto Maksut entiseen tapaan infoteltalla paitsi mökkivuokraukset suoraan Hovimäki Camping To-Su 45€+5€/hlö Pe-Su 40€+5€/hlö La-Su 25€+5€/hlö Maksut sisältävät valovirran leiriytyjille. Henkilömaksua ei peritä alle 15-vuotiailta Päiväkävijät ilmaiseksi! Aamupala 7€/aamu (La-Su) Lunastus edellisenä päivänä portilta infopisteestä. Portilla käy maksuvälineenä tänä vuonna käteisen lisäksi myös muovi. Olemme hankkineet maksupäätteen! Tervetuloa Hovwimäkeen volkkariväki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 9. Ainakin alkuperäinen bensalinja kulkee tunnelin sisällä. Tunnelin kyljessä kuskin puolella on jarruputki. Jos letku tankista bensalinjaan on vuotanut, niin tunneliin on voinut kertyä melko paljonkin bensaa. Sinne näkee kun aukaisee tunnelin etuluukun, ottaa pois vaihdekepin tai avaa vaihtensiirtäjän luukun takapenkin alta.
 10. Lisää tavaraa myyntiin: Pitkänokkaisen kolkin etuluukku, hyvä 40,00€ Kolkin pohjapellin paloja ja hyvä keskiruoto hintaan hae pois. Kolkin pohjalevy hintaan hae pois Pystärikuplan runkoaisat, hae pois. Ässäkuplan penkin kiinnityksen etukolmio ja takakisko, hae pois. Hinnat Vihdistä noudettuna. Yhteystiedot ensimmäisessä postauksessa.
 11. Tänä vuonna kevät classicossa, volkkareita, volkkariväkeä, saunaa, grillausta, soppatykki, yhdistyksen kevätkokous, aamupala ( omatoiminen, aamupalatarpeet classiceilta), trubaduuri iltanuotiolla, majoittautumismahdollisuus sisätiloissa, autoissa majoittuville sähkö, jne. Koko kattaus 10€/henkilö Rausjärven leirikeskus, Rausjärven rantatie 362, 03810 Ikkala Tervwetuloa vw-väki
 12. Pitkänokkaisen kolkin ovet, purkamattomat, kohtuukunto. 50€/pari, noudettuna Vihdistä Yhteystiedot ylimmässä viestissä.
×
×
 • Create New...