Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Posts

  1359
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MESIKÄMMEN's Achievements

 1. Huomenna 5.10 on lokakuun ensimmäinen keskiviikko ja classicit kahvwittelee klo 18.00 alkaen Lohjan, Routio ABC:llä
 2. Swappi sujui tälläkin keralla vwallan mainiosti. Myyjiä oli 22 kpl, joka on oikeikin sopiva määrä tähän tilaan. Väkeä kävi ostoksilla mukavasti ja parkissa oleille autoille suuntautui aarrehankintojen tasainen virta. Classiccikahvio palveli swappiväkeä maukkailla tuotteillaan, eikä kenenkään tarvinnut poistua paikalta ostostensa kanssa nälkäisenä. Syksyinen sää suosi tänäkin vuonna ja harrasteparkkiin muodostui hieno kalustonäyttely kaikkien ihailtavaksi.
 3. Lauantaina Karkkilassa tarjolla aurinkoinen syyspäivä ja hieno vw-swappi. Tervetuloa joukolla Karkkilaan vw-wäki.
 4. Karkkilassa "maukas" vw-swappi ensi lauantaina. Muistakaapa tulla paikalle nauttimaan vw-aarrelöydöistä, kanttiinin antimista ja tapaamaan tuttuja. Myyjiä mahtuu vielä lisää isoon swappihalliin. Myyjät paikalle klo 9.00 alkaen
 5. Huomenna 7.9 kahvwittelua Lohjan (Routio) ABC:llä klo 18.00. Tervetuloa volkkariväki.
 6. Classic VW Swap #7 järjestetään Karkkilassa Högforsin vanhassa tehdashallissa osoitteessa Valurinkatu 03600 Karkkila. 24.9.2022 klo 10:00 alkaen. Myyjät paikalle klo 9 :00. Myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Myyjillä ennakkoilmoittautuminen Markolle 040 753 4526 tai Stemu10 (ät) hotmail.com Myyntipaikka on Classic VW Club Finland ry:n jäsenille ilmainen ja muille sen hinta on 15,00 €. Paikalla on Classikkien kahvio, josta voi ostaa kahviotuotteita ja grillimakkaraa. Tervwetuloa swappiin volkkariväki.
 7. Puoti koittaa myös puksutella paikalle mukanaan 2023 kalenterit. Kalenterin hinta edelleen kovasta hintojen nousupaineesta huolimatta 10€.
 8. Classicit jälleen huomenna 3.8 kahvwittelemassa Lohjan, Routio, ABC:llä klo 18:00.
 9. Vihdin kilta pyysi Classicceja jälleen tuomaan vwaunuja näytille Wuosisatamarkkinoile lauantaina 20.8. Meille on varattu oma alue, jonne voi ajaa klassikovolkkareila koko tapahtuman ajan. Näin saamme markkinaväelle hienon autonäyttelyn ja itse saamme pysäköintipaikan aivan tapahtuman ytimestä. Tuo oma harrastevolkkarisi näytille clasikkiparkkiin ja tutustu samalla Wuosisatamarkkinat tapahtumaan. Https://www.facebook.com/Wuosisatamarkkinat/
 10. Classikkien heinäkuun kuukausitapaamista 6.7 Lohjan ABC:llä ei järjestetä, koska Läntisellä Uudellamaalla ei ole kuulemma ketään kotona. Kaikki VW-harrastajat reissaavat harrastevolkkareillaan ympäri Suomea kesälomamatkoillaan. Katsotaan sitten elokuussa josko vaunuilla olisi päästy takaisin kotimaisemiin.
 11. Enää vajaa viikko VW-Weekendiin, joka järjestetään uudessa paikassa. Katsotaan miten weekend sujuu Vuohensaaressa. Arpajaispalkintokasseja on tapahtumaan jälleen pakkailtu runsaasti ja infomateriaalitaskuja täytetty tarpeellisella materiaalilla. Järjestelyryhmä saapuu paikalle perinteisesti jo torstaina, jotta kaikki saadaan valmiiksi hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkamista. Tervwetuloa jo yhdettätoista kertaa VW-Weekendiin volkkariväki.
 12. Nämä huoneistot ovat vielä vapaana weekend-viikonlopulle. Vuohensaaren kanssa on sovittu, että he pitävät näitä volkkariväelle vielä tulevan viikonlopun ajan. Maanantaina 6.6 he laittavat kaikki vielä silloin vapaana olevat majoitustilat vapaaseen myyntiin. 1-2 hlö huone 50€/yö 2 x 2 hlön huone 60€/yö 5 hlön huoneisto 90€/yö Näiden varaukset siis suoraan Vuohensaari Camping, joko soittamalla numeroon 050 5763119 tai sähköpostitse info@vuohensaari.fi
 13. Vähiin käy ennen kuin loppuvat. Majoituksia Vuohensaaressa on vielä weekend-viikonlopulle hieman vapaana. Nyt nopeasti majoitusta varaamaan.
 14. Kesäkuussa keskiviiko tulee aikaisin. 1.6 klo 18.00 Classicit kahvwittelevat jälleen Lohjan ( Routio ) ABC:llä
×
×
 • Create New...