Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Content Count

  1175
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tänä vuonna kevät classicossa, volkkareita, volkkariväkeä, saunaa, grillausta, soppatykki, yhdistyksen kevätkokous, aamupala ( omatoiminen, aamupalatarpeet classiceilta), trubaduuri iltanuotiolla, majoittautumismahdollisuus sisätiloissa, autoissa majoittuville sähkö, jne. Koko kattaus 10€/henkilö Rausjärven leirikeskus, Rausjärven rantatie 362, 03810 Ikkala Tervwetuloa vw-väki
 2. Pitkänokkaisen kolkin ovet, purkamattomat, kohtuukunto. 50€/pari, noudettuna Vihdistä Yhteystiedot ylimmässä viestissä.
 3. http://www.kuplapaja.com/osatframe.php3?Used=0
 4. 77 waunua on hieno määrä. Kutakuinkin saman verran kuin volkkarit Malmilla tapahtumassa keväällä -16.
 5. Pääsiäisen jälkeen tulee vihdoin vappu ja Classiccien VWappuajelu. Tänä vuonna mukaan on tulossa myös Uudenmaan jaos. Tervetuloa kanssaharrastajat. Hiidenpirtin brunssijärjestelyt ovat samat kuin viime vuonnakin. Runsaan ja maittavan brunssin saat hintaan 14,90 kun muistat maksaessasi mainita kassalla taikasanan Classikkovolkkari. Lapsille brunssi maksaa 1€/ikävuosi.
 6. Lisätty myytävää ja liitetty kuvia myytävistä.
 7. VW-Weekend #8 jälleen viikkoa ennen juhannusta. Pitkämatkalaiset ovat jo lähteneet kohti Hovimäkeä ja VW-Weekendiä. Tule sinäkin.
 8. Classicit järjestävät VWappuajelun 1.5 nyt jo kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna ajeluun kokoonnutaan Hiidenpirtille, jossa alkaa vappubrunssi klo 10.00. Hiidenpirtiltä vwappuajelu starttaa n. klo 12.00. Ajelureitin pituus on n. 40 km kestopäällystetietä. Ajelun päätepiste on Espoossa, Luontokeskus Haltia. Haltiassa on kahvila-ravintola, jos brunssista jäi vielä vatsaan tilaa. Avoinna on myös Haltian luontonäyttely.
 9. Ostetaan -73 pallokeulaan sopiva hyväkuntoinen keulan ilmanottoritilä. vw-bear(ät)kotikone.fi, YV, 040-7584940
 10. Kyseessä myöhäisempi pallokeula -73. Liukuoven kiskon suojapellin ja toisella puolella autoa olevan vastaavan suojapellin ja korin väliset tiivisteet kaipaavat uusimista. Mistä tuommoiset voisi löytää?
 11. Classicit toivottavat volkkarivwäelle hyvää joulua ja tapahtuma- ja projektirikasta uutta vuotta
 12. Tilauksesta näyttää olevan 12 päivää. Kaikkien maksettujen kalenterien postitus on aloitettu ja saapuvat kyllä tilanneille.
 13. Kaikki loppuu aikanaan. Classiccien kalenterin 2019 painoskin ennen kuin vuosi ehti alkaakaan. Iman jääneet pääsevät paikkaamaan tilanteen ensi vuonna, sillä silloin ilmestyy Classiceilta hieno volkkarikalenteri vuodelle 2020.
×
×
 • Create New...