Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Posts

  1322
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MESIKÄMMEN's Achievements

 1. Swapissa käynyt harrastaja lähetti linkin hienoon kuvakavalkaadiin. Karkkilan swappimesta on puitteiltaan ehdottomasti paras, jossa volkkariswappeja on järjestetty. Ne jotka ovat käyneet, tietävät ja ne, jotka käyvät ensimmäistä kertaa hämmästyvät. https://www.multifoto.fi/vwswap21
 2. Classic VW-Swapissa Karkkilassa jaettiin kolme Classiccien ja Paruzzin yhdessä kustantamaa stipendiä hakemusten perusteella parhaillaan käynnissä oleville vw-projekteille. Stipendit olivat arvoltaan 300, 500 ja 1000 €. 300 €:n arvoinen stipendi annettiin -64 junisprojektille Siuntioon, 500 €:n stipendi meni -63 kuplaprojektille Snappertunaan ja 1000 €:n stipendi jaettiin -63 kuplaprojektille Kotkaan.
 3. Myrskyn jälkeen on Karkkilaa! Tästäkin huolimatta, tervetuloa huomenna tekemään volkkariaarrehankintoja Karkkilan Swappiin.
 4. Classic VW-stipendin saaja on tänään valittu. Stipendin saaja julkistetaan Karkkilassa Classic VW Swap #6 tapahtumassa 25.9 klo 12:00. Tervetuloa volkkariväki swappiin Karkkilaan. Stipendijulkistuksen lisäksi tarjolla on volkkariosia lämpimässä, valoisassa ja tilavassa historiallisessa teollisuushallissa, jossa on aikoinaan tehty Högforsin valurautatuotteita. Ostoksia voi tehdä vaikka T-paitasillaan kuten eräs pitkän linjan harrastaja totesi swapissamme. Volkkariaarteiden lisäksi paikalla on Classiccien kahvio, josta saa pikkusuolaista ja makeampaakin kahvileipää ja tietysti grillimakkaraa. Myyjiä mahtuu swappihalliin vielä lisää ja myytäviä aarteita ei tarvitse pakata turvaan kesken kaiken sadekuuron sattuessa. Osoite on Valurinkatu 03600 Karkkila. Swapin ovet avautuvat yleisölle klo 10:00 Tervetuloa Karkkilaan ja Classiccien Swappiin volkkarivwäki.
 5. Classic VW Club Finland ry:n ja Paruzzin vw-stipendin hakuaika on päättynyt. Hyvän loppukirin ansiosta hakemuksia tuli yhteensä 22 kpl. Monenlaisia classikkovolkkareita rakennetaan ympäri suomen ja hakemusten perusteella voi huomata, että volkkariharrastus on vireää. Ilahduttava seikka on se, että hakijoina on myös nuoria volkkariharrastajia ja harrastuksella on siten tulevaisuudessakin jatkuvuutta. Stipendin saaja julkaistaan 25.9 Karkkilassa pidettävässä Classic VW-Swap #6 tapahtumassa. Tervetuloa kaikki volkkariharrastajat Karkkilaan tekemään osahankintoja, myymään itselle ylimääräisiä osia ja tapaamaan tuttuja.
 6. Tämä Z-bed sarja tuli aikoinaan hankittua ja on menossa "jo nyt" asennukseen. Muuten homma selkeä, mutta mihin nuo kaksi metallilatasta hitsattua ja taivutettua osaa on tarkoitus asentaa?
 7. Kolme viikkoa Classiccien Swappiin Karkkilassa. Myyntihalli on suuri, lämmin ja valoisa, joten sateinenkaan syyssää ei haittaa vw-aarteiden hypistelyä ja esillepanoa myyntipöydille. Tervetuloa vw-väki sankoin joukoin tekemään osahankintoja. Myyjät ennakkoilmoittautukaa Markolle. (ilmoittautumisohjeet ensimmäisessä ilmossa ) Tapahtumassa on mukana Paruzzi runsaine vw-osavalikoimineen ja tapahtuman yhtenä ohjelmanumerona on Classiccien ja Paruzzin 1000 €:n vw-stipendin julkaisu. Waunujen keulat kohti Karkkilaa 25.9
 8. Oli oikein mukava käynti Wuosisatamarkkinoilla. Classikkovolkkareita kävi alueellamme hyvä määrä ja markkinayleisöä vieraili volkkarinäyttelyssämme runsaasti. Selvästi eniten yleisöä kiinosti waunut, joilla voi matkailla/retkeillä.
 9. Perinteinen Syyskauden avajaiset pidetään Rausjärven leirikeskuksella, Rausjärven rantatie 362 03810 Ikkala. 10-12.9. Lauantaina tapahtumassa pidetään Classic VW Club Finland ry:n syyskokous, jossa käsitellään myös peruuntuneen kevätkokouksen asiat. Tervwetuloa terveenä volkkariväki.
 10. Siellähän nuo hurjimukset kasvavat. Vielä ei ole tullut maistettua. Taustalla vähän miedompia.
 11. Classic VW Swap #6 järjestetään Karkkilassa Högforsin vanhassa tehdashallissa osoitteessa Valurinkatu 03600 Karkkila 25.9.2021 klo 10.00 alkaen. Myyjät paikalle klo 9.00. Myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Myyjillä ennakkoilmoittautuminen Markolle 040 753 4526 tai Stemu10(ät)hotmail.com Myyntipaikka on Classic VW Club Finland ry:n jäsenille ilmainen ja muille sen hinta on 15,00€ Tapahtumassa julkistetaan Classiccien ja Paruzzin 1000 €:n stipendin saaja. Paikalla on Classiccien kahvio, josta voi ostaa kahviotuotteita ja grillimakkaraa. Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevaa koronaohjeistusta. Mahdolliset kokoontumisrajoitusten muutokset voivat muuttaa tapahtuman järjestämistä. Tapahtuman järjestäjä tuo paikalle esim. käsidesejä ja nestesaippuaa ja pyyhepapereita käsienpesua varten.
 12. Yhdistysten toiminta yleensä suuntautuu jäsenistölle.
 13. Stipendin hakuaikaa on jäljellä hieman yli kolme viikkoa. Hakuaika päättyy 5.9-21. Vielä siis ehtii hyvin lähettämään hakemuksen kilpailemaan vw-varaosatonnista. Kirjoittamaan, kuvaamaan ja kisaamaan stipendistä volkkariväki. Classic VW Club Finland ry ja Paruzzi jakavat stipendin Classiccien 10-vuotisen vw-toiminnan juhlavuonna. Stipendin arvo on 1000€ Stipendiä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella kaikenlaisten klassikkovolkkareiden rakentamiseen, kunnostukseen, entisöintiin jne. Hakemukset lähetetään Classic VW Club Finland ry:n sähköpostiin classicvwclubfinland@gmail.com. Stipendin hakijan tulee kuvailla hakemuksessaan sanallisesti ja valokuvin projektiaan ja sitä, minkälaiseksi aikoo auton rakentaa. Stipendi myönnetään ainoastaan Classic VW Club Finland ry:n jäsenelle. Stipendihakemukset jätetään 5.9. 2021 mennessä, jonka jälkeen Classic VW Club Finland ry:n hallitus ja Paruzzin edustajat valitsevat stipendin saajan hakijoiden joukosta. Stipendin saaja julkistetaan Classic VW Swap #6 tapahtumassa 25.9.2021. Stipendi ilmoitetaan saajan tulorekisteriin. Lisäkysymyksiä stipendin hakemisesta ja siihen liittyvistä asioista voi laittaa Classiccien sähköpostiin. Stipendi on 1000€:n arvoinen, henkilökohtainen lahjakortti Paruzzin vw-varaosaliikkeeseen. Lahjakortin voimassaoloaika on yksi vuosi julkistamispäivästä lukien. Classic VW Club Finland ry:llä on oikeus käyttää valitun stipendihakemuksen tietoja ja valokuvia eri lehtiin ja sosiaaliseen mediaan tehtävissä julkaisuissa ja kaikkien stipendinhakijoiden lähettämiä valokuvia ”talliprojekti” aiheisen vuosikalenterin kuvituksena. Classic VW Club Finland ry Hallitus 24.3.2021
×
×
 • Create New...