Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Content Count

  1239
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Löytyi arkistoista tuollainen "uudenkarhea" harrasteautolehti, jossa oli juttua volkkaritallista.
 2. VW-Weekendin kaksiviikkoinen koronakaranteeni päättyy tänään. Yhtään tartuntailmoitusta ei ole tapahtumasta tullut. Tämä on hyvä asia, kesän ensimmäinen vw-tapahtuma vietettiin iloisesti ja turvallisesti hienossa kesäsäässä.
 3. Classic VW Swap järjestetään Karkkilassa Högforsin hallissa, sama paikka kuin aiempina vuosina, mikäli koronamääräykset eivät muutu tiukemmiksi. Seuraa tiedotusta tapahtumasta sivuillamme.
 4. Heinäkuun ensimmäinen päivä näytää olevan keskiviikko, joten Classiccien heinäkuun kuukausitapaaminen järjestetään 1.7 klo 18.00 Lohjan ABC:llä. Hossanmäentie 1, 08350 Lohja. Tervetuloa kahvwittelemaan lajitoverit.
 5. MESIKÄMMEN

  Mr

  Avaa takapenkin alla oleva luukku ja tutki onko vaihteensiirtäjän tangon nivelessä liikaa väljää / kumiosa mennyt rikki. Tutki sen jälkeen onko saman tangon etuosan pusla rikki. Tässä pitää vaihdekeppi irrottaa. Pusla on runkotunnelissa heti vaihdekepin takana. Samalla voi tutkia, onko peltiosa, joka kannattelee tankoa irronnut runkotunnelin katosta. Jos nämä kaikki ovat kunnossa, niin säädä vaihdekeppi oikeaan kohtaan.
 6. Tapahtuma vietettiin aurinkoisessa ja lämpimässä kesäsäässä. Autokuntia oli hieman vähemmän kuin aiemmin, mutta silti väkeä oli paikalla oikein mukavasti. Sana on vapaa palautteitakin on kiva lukea. "Kiitokset jälleen hienosta tapahtumasta" " Kiitos tapahtumasta. Aikataulu tosin on aika tiukka" "Hyvät järjestelyt, kiva paikka valittu tapahtumaan" "Kiitos kivasta tapahtumasta" "Kivvaaaa oli taas" "ok" "Lätyt oli hyviä" "Oli kivaa. Letut oli hyviä" "Kiva tapahtuma" "Kiitos järjestäjille, mukavaa on ja säät suosineet. Kaikki pelanneet hyvin. Saunaa tietty kaipasin, mut ymmärrettävää ettei ole koronan takia" Kiitos kaikille tapahtumassa käyneille. Ensi vuonna on sitten vuorossa kymmenvuotisbileet.
 7. Tapahtumaa tukevat yritykset.
 8. Järjestelyt alkavat olla valmiit vaikka aikaa kaikkien asioiden hoitamiseen jäikin normaalia vähemmän. Tapahtumatarrat on painettu, palkinnot valmistettu, liput, laput ja lomakkeet tehty ja pussitettu, ostokset hankittu, arpajaispalkintoja kerätty valtaisa määrä ja monta muutakin asiaa hoidettu. Myös aurinkoinen kesäsää muistettiin laittaa tilaukseen. Tervwetuloa terveenä.
 9. Hovimäen kanssa on sovittu leiriytymismaksut, jotka ovat samat kuin viime vuonna. Vuoden 2020 leiriytymishinnasto Maksut entiseen tapaan infoteltalla paitsi mökkivuokraukset suoraan Hovimäki Camping To-Su 45€+5€/hlö Pe-Su 40€+5€/hlö La-Su 25€+5€/hlö Maksut sisältävät valovirran leiriytyjille. Henkilömaksua ei peritä alle 15-vuotiailta Päiväkävijät ilmaiseksi! Aamupalan hinta ei ole vielä varmistunut koronamääräysten vuoksi. Se on kuitenkin joko, sama kuin viime vuonna ( 7€ ) tai mahdollisesti edullisempi. Portilla toivomme korttimaksamista, mutta käteismaksu käy myös!
 10. Tapahtumassa lauantainan vw-retkeilyauton esittely. Esittelyauton tuo paikalle sponsorimme Autotalo Lohja. https://caravan-lehti.fi/pinnalla/volkswagenilta-kaksi-grand-california-retkeilyautoa/
 11. Kolmetoista harrastajaa kävi kahvittelemassa. Waunuja 10 kpl, suurin osa ilmalla jäähtyviä.
 12. VW-Weekend #9 ohjelma.
 13. VW-Weekend #9 ohjeistusta tapahtumaan osallistuville. Koronaepidemian vuoksi viranomaisohjeistus rajoittaa tapahtumia ja niiden ohjelmaa. TERVETULOA TERVEENÄ ! Ethän tule tapahtumaan jos olet sairastunut tai sinulla on sairastumiseen viittaavia oireita. THL suosittaa myös riskiryhmiin kuuluvia välttämään julkisia tilaisuuksia epidemian aikana. Tapahtumassa noudatetaan THL:n suositusta lähikontaktien välttämisestä, eli pidetään 1-2 m:n turvavälejä. Jonotustilanteissa, esim. infopiste, letunpaistopiste, aamiainen jne. muistetaan myös turvavälit jonoissa. Noudatamme tapahtumassa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Classicit ja Hovimäki Camping ovat varanneet tapahtumaan osallistujia varten eri pisteisiin käsidesejä ja käsipyyhkeitä. Hovimäki Camping siivoaa tehostetusti saniteettitiloja. Tapahtumaan osallistujista kootaan nimi- ja puhelinnumerotiedot autokunnittain. Mikäli sairastut tapahtuman jälkeen on sinulla velvollisuus ilmoittaa siitä tapahtumajärjestäjälle. Tieto sairastumisesta välitetään terveysviranomaisille, jotka päättävät tietojen perusteella mahdollisista karanteenitoimista. Tapahtumassa kerätyt tiedot osallistujista poistetaan kahden viikon kuluttua tapahtumasta. Infopisteellä, jossa tapahtuvat kaikki muut tapahtumamaksut paitsi mökkien vuokraus, on maksupääte. Toivomme ensisijaisesti korttimaksamista. Infopisteellä jaamme myös jokaiselle autokunnalle päivitetyt ohjeet tapahtumaan tultaessa. Tapahtumaohjelma on muutettu THL:n ohjeistuksen mukaiseksi ja riskialttiista ohjelmasta on tänä vuonna luovuttu. Viranomaisohjeistus voi vielä muuttua ennen tapahtumaa ja vastaavasti päivitämme ohjeistusta ja ohjelmaan tämän mukaan. Koronaepidemiasta johtuvista rajoituksista huolimatta vietetään mukava ja rento volkkariviikonloppu. Tervetuloa Tervweenä VW-Weekendiin volkkariväki.
 14. Nyt kun näitä rajoituksia puretaan ja kahvilat aukeavat kesäkuun alussa niin Classiccien kesäkuun kuukausitapaaminen järjestetään keskiviikkona 3.6 klo 18.00 Lohjan ABC:llä. Hossanmäentie 1, 08350 Lohja.
×
×
 • Create New...