Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Content Count

  1217
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaikka VWappuajelumme mahdollisesti peruuntuu koronasta johtuvien kokoontumismääräysten vuoksi, kannattaa silti harrastevolkkarilla käydä tutustumassa Salmen ulkoilualueeseen ja samalla voi ostaa Pohjoisesta Pirtistä lounaan ja leivonnaisia mukaan kotiin vietäväksi tai retkievääksi. https://www.facebook.com/NuuksionPohjoinenPirtti/?epa=SEARCH_BOX
 2. Tiedustelimme Aluehallintoviraston kannan tapahtumaamme. He pitivät sitä yli kymmenen hengen kokoontumisena ja näin ollen nykyisten sääntöjen mukaan se ei ole sallittu. Olimme valmistautuneet järjestämään tapahtuman Pohjoisen Pirtin kanssa siten, että tänä vappuna volkkariväki olisi pysytellyt sisällä waunuissaan, mutta viranomaiset tulkitsivat tämänkin mallin kielletyksi kokoontumiseksi. Seuraamme kuitenkin mahdollisia uusia määräyksiä ja jos määräykset muuttuvat tapahtumalle suopeiksi ennen vappua, niin siinä tapauksessa vwappuajelu #9 tullaan järjestämään.
 3. Vaikka kahvilat eivät vielä sulkeutuneetkaan on Classiccien kuukausitapaaminen 1.4 Lohjan ABC:llä peruttu. Päivämäärästä huolimatta tämä ei ole aprillipila. Peskää käsiänne volkkariväki.
 4. Alunperin kulkee keskitunnelin kyljessä ulkopuolella ohjaamossa verhoilun alla.
 5. Mulla on juniksessa tuollainen teollisuusmoottori. Se on peräisin palopumpusta, jonka mukana tuli käyttötuntikirja. Kun kirjan käyttäajat laski yhteen, niin tulos oli, että moottori oli käynyt n. 50 tuntia. Uutena enemmän ja myöhemmin vain koekäynnistetty vuosittain. Imusarja tuossa on "välikoko". Siihen käy vain teollisuuskoneen oma Solex 32 kaasari. Kiinnityslaippa on liian pieni / iso muille solexeille. Sorsat tuosta tietysti puuttuvat kun semmoisia ei teollisuuskoneessa tarvita ja jos tuo on palopumpusta niin vauhtipyörän on joku vaihtanut.
 6. Valtioneuvoston ja THL:n ohjeissa ei vielä ainakaan kielletä matkailua lähiavaruuteen joten siksi päätimmekin kaukokatseisesti järjestää WV-Weekend #9 tapahtuman kuussa. Perillä näyttää olevan jo FVWA:n kuumoduli ja yksi kupla, junis on selvästikin matkalla tapahtumaan. Eli seuraamme toki viranomaisten ohjeistusta kaikkien tapahtumiemme osalta ja teemme niiden pohjalta ratkaisut ennen tapahtumia ja tiedotamme päätöksistä samoilla palstoilla kuin olemme tapahtumistakin tiedottaneet.
 7. Keskiviikkona 4.3.2020 jälleen Classiccien kuukausitapaaminen Lohjan ABC:llä klo 18.00 alkaen. Illan isäntinä Kari ja Petri.
 8. VWappuajelun lähtöpaikkana toimiva Pohjoinen Pirtti teki myös ajelusta tapahtuman. VWappuajeluun osallistuvalle volkkariväelle vappubrunssin hinnan olemme neuvotelleet Pohjoisen Pirtin kanssa hieman harrastajaystävällisemmäksi. Vapunpäivänä klo 10.00 - 12.00 vwappuajelijat saavat runsaan ja maittavan brunssin sanomalla perinteisen "salasanan" Classikkovolkkari hintaan 14,00€. https://www.facebook.com/events/493921108220897/
 9. Tänä vuonna VWappuajelun lähtöpaikkana toimii Salmen ulkoilualue, Salmentie 100, 03300 Otalampi, ( Vihti ). Salmessa on mainio kahvila / lounaspaikka, Nuuksion Pohjoinen Pirtti https://www.facebook.com/NuuksionPohjoinenPirtti/, jossa on tarjolla maittava brunssi perinteiseen harrastajaystävälliseen hintaan. Salmesta ajamme Nurmijärven ja Tuusulan kautta erittäin mielenkiintoiseen VWappuajelun päätepisteeseen, joka on https://www.facebook.com/WeirdAntiquesHKI/?hc_location=group, eli Vintage-valtakunta. Brunssi Pohjoisessa pirtissä alkaa klo 10.00. VWappuajelulle lähdemme n. klo 12.00 Vintage-valtakunnassa olemme n. klo 13.30 Tervetuloa ikimuistoiselle VWappuajelulle volkkariväki.
 10. Keskiviikkona 5.2.2020 Classiccien kuukausitapaaminen Lohjan ABC:llä klo 18.00 alkaen. Illan isäntänä Kari.
 11. Tulivatko vetoakselit ja niiden tasauspyörästörattaat uuden laatikon mukana vai ovatko vanhasta? Kuka asensi vetoakselit? Vetoakseleissa olevia, niitä kuppimallisia tasauspyörästön rattaita on kahdella eri hammastuksella 15 ja 17 hampaisia. Ne saa väkisin survottua paikoilleen vaikka olisivat väärällä hammastuksella, mutta sitten perä on kutakuinkin kuvaamallasi tavalla jumissa. Kolkin laatikoissa olen usein nähnyt noita tiheämmällä hammastuksella olevia rattaita.
 12. Kuplan ja kolkin "lätkämailat" ovat erilaiset, kohdistusporaukset ovat eri puolilla. Kuplassa ylöspäin ja kolkissa alaspäin. Kolkin laatikkoa käytettäessä siihen pitää vaihtaa kuplan "lätkämaila".
 13. Classiccien kuukausitapaaminen Lohjan ABC:llä jälleen keskiviikkona 4.12. klo 18.00 Tervetuloa tapaamaan lajitovereita Lohjalle.
 14. Kaksitoista volkkariharrastajaa oli käynyt kahvittelemassa ensimmäisessä kuukausitapaamisessa.
×
×
 • Create New...