Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Content Count

  1281
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Classiccien VWappuajelu 1.5 on peruttu myös tänä vuonna kokoontumisrajoitusten vuoksi. Eli vappuajelu on jälleen omatoiminen. Ulkoiluttakaa waunujanne volkkariväki.
 2. Nyt kun hallitus lupailee yleisötilaisuuksien helpotuksia kesäkuulle niin jatketaan tämän tapahtuman valmisteluja. Olkaa hyvä volkkariväki, VW-Weekend #10. Pysykää terveinä niin kesällä päästään bailaamaan kymppibileissä.
 3. Myydään 2 kpl Nokian Nordman kesärengasta, jotka ovat siisteillä VW-vanteilla. Renkaat vähän ajettuja, molemmissa häämöttää vielä kulutuspintanumero 8. Renkaat ovat kooltaan 185/65 R14. Vanteiden pulttijako on 4x100 ja et45. Hinta vihdistä noudettuna yht. 80 €. Sovittaessa voidaan ottaa töihin mukaan, jolloin nouto on Helsingin keskustasta. P. 0neljä0758494nolla. YV. vw-bear@kotikone.fi
 4. Nyt vain stipendihakemuksia kirjoittelemaan. Projekti, jolle stipendiä haetaan voi olla jo aloitettu, pölyn alta uudelleen käynnistetty työmaa, viime silausta vailla oleva tai aloittamista vaille valmis tapaus. Rohkeasti vain tonnia hakemaan. Mikäli Classiccien jäsenyys vielä puuttuu niin sen voi helposti hakea oheisella lomakkeella ja vuosi 2021 on jäsenmaksuvapaa. https://classicvwclubfinland.yhdistysavain.fi/hae-jaseneksi/
 5. Vieläkään ei voida mennä ABC:lle kahvittelemaan. Classiccien huhtikuun kuukausitapaaminen keskiviikkona 7.4.-21 Lohjan ABC:llä on peruttu koronaepidemian vuoksi.
 6. Classic VW Club Finland ry ja Paruzzi jakavat stipendin Classiccien 10-vuotisen vw-toiminnan juhlavuonna. Stipendin arvo on 1000€ Stipendiä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella kaikenlaisten klassikkovolkkareiden rakentamiseen, kunnostukseen, entisöintiin jne. Hakemukset lähetetään Classic VW Club Finland ry:n sähköpostiin classicvwclubfinland(at)gmail.com. Stipendin hakijan tulee kuvailla hakemuksessaan sanallisesti ja valokuvin projektiaan ja sitä, minkälaiseksi aikoo auton rakentaa. Stipendi myönnetään ainoastaan Classic VW Club Finland ry:n jäsenelle. Stipendihakemukset jätetään 5.9. 2021 mennessä, jonka jälkeen Classic VW Club Finland ry:n hallitus ja Paruzzin edustajat valitsevat stipendin saajan hakijoiden joukosta. Stipendin saaja julkistetaan Classic VW Swap #6 tapahtumassa 25.9.2021. Stipendi ilmoitetaan saajan tulorekisteriin. Lisäkysymyksiä stipendin hakemisesta ja siihen liittyvistä asioista voi laittaa Classiccien sähköpostiin. Stipendi on 1000€:n arvoinen, henkilökohtainen lahjakortti Paruzzin vw-varaosaliikkeeseen. Lahjakortin voimassaoloaika on yksi vuosi julkistamispäivästä lukien. Classic VW Club Finland ry:llä on oikeus käyttää valitun stipendihakemuksen tietoja ja valokuvia eri lehtiin ja sosiaaliseen mediaan tehtävissä julkaisuissa ja kaikkien stipendinhakijoiden lähettämiä valokuvia ”talliprojekti” aiheisen vuosikalenterin kuvituksena. Classic VW Club Finland ry Hallitus https://classicvwclubfinland.yhdistysavain.fi/ https://www.paruzzi.com/fi/
 7. Classiccien maaliskuun kuukausitapaaminen keskiviikkona 3.3.-21 Lohjan ABC:llä on peruttu koronaepidemian vuoksi. Pysytään edelleen kotona volkkariväki.
 8. Classic VW Club Finland ry järjestää seuraavat tapahtumat ajokaudella 2021. Kulloinkin voimassa olevat koronarajoitukset voivat vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen. Kaikista tapahtumista tiedotetaan tarkemmin lähempänä kunkin tapahtuman ajankohtaa. VWappuajelu #9 1.5.2021 Perinteinen Classiccien VWappuajelu. Brunssia, maisemareittejä ja mielenkiintoinen ajelun päätöspaikka. VW Kevät Classicco #4 21-23.5 Rausjärven leirikeskus Ikkala. Volkkarihenkinen viikonlopputapahtuma. VW Weekend #10. 18-20.6 Länkkäreiden / Classiccien kymppibileet Hovimäki Camping Somero VW Swap #6 25.9. Classiccien rompetori Valurinkatu Karkkila. Högforsin tunnelmallisessa tehdashallissa Syyskauden Avajaiset #10 10-12.9 Rausjärven leirikeskus Ikkala. Syksyinen VW viikonlopputapahtuma.
 9. Edelleen voimassa olevien kokoontumisrajoitussuositusten vuoksi Classiccien tammikuun kuukausitapaaminen Lohjan ABC:llä 6.1 on PERUUTETTU!
 10. Nuo klemmarit saa mistä tahansa varosa- tai rautakaupasta. Ostaa muutaman ison putkiklemmarin, avaa ne ja ruuvaa kaksi yhteen niin tulee tarpeeksi pitkä. On "takakannake", se vanhanmallinen yläpuolella oleva putken pätkä. On kiinni puhallinkopassa.
 11. Classiccien joulukuun kuukausitapaaminen 2.12 Lohjan ABC:llä on peruttu koronaepidemian kiihtymisen vuoksi. Pysytään tällä kerralla kotona volkkariväki.
 12. Vähiin käy ennen kuin loppuu. Nimittäin Classiccien hienot vuoden 2021 seinäkalenterit. Kalentereita on jäljellä enää 20 kpl tilaa omasi, ettet jää ilman.
 13. Päästiin paikallislehteenkin. Emme tienneet toimittajan käynnistä, mutta faktat näyttäisivät olevan oikein. Hyvin on tehnyt taustatyön. Myös Volkkaripalsta mainittu jutussa.
 14. Tapaaminen jälleen 7.10 klo 18.00 Tervwetuloa
×
×
 • Create New...