Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Content Count

  1203
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Classiccien kuukausitapaaminen Lohjan ABC:llä jälleen keskiviikkona 4.12. klo 18.00 Tervetuloa tapaamaan lajitovereita Lohjalle.
 2. Kaksitoista volkkariharrastajaa oli käynyt kahvittelemassa ensimmäisessä kuukausitapaamisessa.
 3. Tää olis sit huomenna ensimmäisen kerran!
 4. Classicit alkavat järjestää säännöllisiä kuukausitapaamisia Roution ABC:llä, Hossanmäentie 1 08350 Lohja, joka kuun ensimmäisena keskiviikkona klo 18.00 alkaen. Tervetuloa kahvittelemaan ja hankkimaan lajitovereilta vertaistukea pitkiin talvisiin talli-iltoihin. Illan isäntinä toimivat Kari ja Petri Ensimmäinen kuukausitapaaminen on 6.11. klo 18.00
 5. Classicit järjestävät syksyisen patikkaretken Salmen ulkoilualueen maastossa lauantaina 2.11. Tapaaminen Salmen ulkoilualueen pysäköintialueella klo 11.00. Salmentie 75, 03300 Otalampi (Vihti) Lähtöpaikassa on avoinna mukava kahvio / lounaspaikka Nuuksion pohjoinen pirtti. Retkeilemme muutaman tunnin ulkoilualueen polkureittejä syksyisessä luonnossa. Patikkareitin pituus on n. 6 km. Kuvassa keltaisella merkitty reitti. Reitin varrella pidämme omatoimisen evästauon, jolloin ohjelmassa on myös makkaran paistoa nuotiolla. Classicit tarjoavat nuotiomakkarat. Tervetuloa patikoimaan vwolkkariväki.
 6. Classiccien vuoden 2020 tapahtumien ajankohdat ovat varmistuneet. Ensi vuonna järjestämme ainakin seuraavat tapahtumat: VWappuajelu #9, 1.5 Openin jälkilöylyt Rausjärvellä, 23-24.5 VW-Weekend #9 Hovimäki Camping, 12-14.6 Syyskauden avajaiset #9 Rausjärvellä, 11-13.9 Classic VW Swap #5 Karkkilassa, 26.9 Merkitkää ajankohdat kalentereihin ja tervetuloa tapahtumiin volkkariväki!!!!!
 7. Classic VW Swap #4 tapahtuma vietettiin tänään Karkkilassa upeassa ja lämpimässä syyssäässä. Myyjiä saapui paikalle 27 kpl ja myytävänä oli jälleen runsaasti volkkariosia, mukana paljon harvinaisempia osia ja NOS-aarteita. Muuta harrastetavaraa oli myös tarjolla. Väkeä swapissa kävi oikein mukavasti ja paljon ostoksia siirtyi hallista autojen tavaratiloihin kotiin vietäviksi. Hallin edustalle saatiin aikaiseksi näyttävä harrasteparkki ja kahviosta sai mukavasti lisäenergiaa makkaran, pikkusuolaisten ja makeampien leivonnaisten avulla ostoksien tekoon. Kiitos jälleen kaikille swappiin osallistuneille.
 8. Eiköhän kaikille löydy myyntipaikka. Tervetuloa
 9. Kevään rompetori Karkkilassa ei ollut meidän järjestämä. Classic VW Swap on pääosin vw-tavaralle tarkoitettu rompetori, mutta muutakin tavaraa saa tulla myymään. Tänään saimme tiedon, että viime syksyn tapaan rompetorihallissa on käytettävissä jonkin verran myös paikan omia myyntipöytiä niitä tarvitseville.
 10. Tehtiin vähän näkyvämmät kyltit, jotta kaikki osaavat perille. Myyjiä on ilmoittautunut jo 20 ja perinteisesti myyjiä on ollut vieläkin enemmän kuin ilmoittautuneet. Tervetuloa myymään ja tekemään ostoksia, tulee jälleen hyvä Swappi. Myös Aircooled.fi osallistuu tapahtumaan osastollaan. Heiltä voi nettikaupasta tilata osat toimitettuna Karkkilaan Swappiin. Pe aamulla tilatut kuulemma ehtivät vielä mukaan.
 11. Swappiin on jo ilmoittautunut oikein mukava määrä myyjiä. Lisää toki sopii vieläkin suureen halliimme, joten ylimääräiset volkkariosat, kipot, kupit ja kapustat mukaan Karkkilaan ensi lauantaina. Ohessa kartta Swappialueesta. Halli on tuossa kohdassa, jossa kartassa lukee kirjasto. Harrasteparkki on Valurinkadulla. Alueella opasteet swappiin ja parkkeihin.
 12. Syyskauden avajaiset lähestyy. Huomisesta alkaen tarjolla volkkareita, volkkarihenkisiä lajitovereita, saunaa, ruokaa, perjantai 13 päivä, bändiä, syyskokousta, arpaa, kisaa, syyssäätä jne. Tervetuloa Rausjärvelle vwolkkariväki.
 13. Classiv VW Swap Karkkilassa lähestyy kovaa vauhtia. Nyt on hyvä aika alkaa keräillä ylimääräiset osat myyntiin ja kirjoittaa ostoslista projektista puuttuvista osista. Tervetuloa myymään ja ostamaan Karkkilaan vwolkkariväki
 14. Tapahtuman ohjelma. Koko setti tällä kertaa 15 €/osallistuja. Päiväkävijät ilmaiseksi.
×
×
 • Create New...