Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Content Count

  1264
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei laskettu kävijöitä, mutta mielestäni väkeä oli oikein mukavasti. Harrasteparkissa oli volkkareita varmaan enemmän kuin koskaan ennen ja käyttöautoilla tulleitakin oli melko paljon. Kahviosta ainakin loppuivat makkarat jo ennen swapin päättymistä eikä muutakaan kahviotavaraa juurikaan jäänyt myymättä.
 2. Muutama Swappikuvia tältä päivältä. Myyjiä oli n. 20 kpl ja väkeä kävi oikein mukavasti. Harrasteparkissa oli runsaasti hienoa kalustoa. Olisikohan kesäisellä säällä ollut vaikutusta asiaan. Hallin sisäkuva on otettu ennen swapin avautumista, kun myyjät saivat myyntipaikkansa pystytettyä. Väljää on eikä liiallista tungosta syntynyt myöhemminkään, vaan väkeä oli kaiken aikaa juuri sopivasti.
 3. Classic VW Swap #5 järjestetään suunnitellusti huomenna 26.9 Karkkilassa. Nykyisen koronatilanteen vuoksi viime aikoina muuttuneet suositukset ja ohjeet olemme ottaneet tapahtumassa huomioon. Paikan päälle on varattu käsidesejä, nestesaippuoita, käsipyyhkeitä, kertakäyttökäsineitä ja tarvittaessa meiltä löytyy myös kasvomaskeja. Ohjetauluja on myös kävijöille muistutuksena eri puolilla hallia. Myyjät sijoitamme halliin siten, että turvavälien pitäminen on käytännössä mahdollista. Tärkeää onnistuneen tapahtuman aikaansaamiseksi on myös jokaisen henkilökohtainen vastuu itsestä ja muista tapahtumaan osallistuvista. Tärkeinpänä asiana on, että tulet paikalle terveenä ja noudatat nykyisiä suosituksia. Tehdään huomisesta swapista yhdessä mukava ja kaikille turvallinen tapahtuma. Volkkarikivaa on ollut aivan liian vähän viime aikoina. Tervwetuloa terveenä volkkariväki.
 4. Tulevalle viikonlopulle on luvassa oikein "intiaanikesä". Nyt kannattaa lähteä ulkoiluttamaan harrastevolkkareita. Lauantaina matkan kohteeksi Karkkila ja Classic VW Swap #5.
 5. Halli on iso ja korkea ja ovikorkeuttakin kyllä riittää. Sisäänajossa on muutama pilari joiden välistä joutuu pujottelemaan varsinaiseen myyntihalliin. Kyllä sinne aiempina vuosina on melko isoja yhdistelmiäkin taivuteltu. Viime vuonna yksi todella pitkä peräkärryhdistelmä päätti jäädä myymään hallin sisäänkäynnin viereen ulkopuolelle. Kauppa kävi hyvin ulkomyyntipisteesäkin.
 6. Classicit Auto-Kehä Oy:n synttäreillä Karkkilassa. Auto-Kehä Oy täyttää lokakuun alussa 60 vuotta ja juhlii merkkipäiväänsä 2-3.10. Vaikka autokehä edustaakin nykyisin Kia, Nissan ja Peugeot merkkejä, on se ollut myös volkkarin edustajana -60 ja -70 lukujen alussa. Tästä syystä Auto-Kehä pyysi Classic VW Club Finland ry:tä mukaan syntäreilleen. Classicit vievät näytille kaksi kuplaa ja kaksi pakua niiltä vuosilta, jolloin Auto-Kehä myi volkkareita. Käykäähän synttäreillä vw-väki.
 7. Nyt on volkkariosien myyminen helppoa ja mukavaa. Myyntipaikka on lämmin ja valoisa halli ja myyntipöytääkään ei välttämättä tarvitse raahata mukana sillä sellaisen saa tarvittaessa paikan päältä. Lauantaina kaikki Karkkilaan myymään ja myös ostamaan volkkariaarteita.
 8. Viikon verran vielä aikaa kerätä vw-aarteita ja suunnata lauantaina 26.9 Classic VW Swappiin Karkkilaan myymään itselle ylimääräistä ja ostajille tarpeellista tavaraa. Tervwetuloa terveenä myymään ja ostamaan volkkariväki.
 9. Kyllä tämä tapahtuma ollaan järjestämässä. Tuossa ylempänä olevassa, maanantaina tehdyssä päivityksessä on tarkempia tietoja.
 10. Ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa, mutta ei pakollista. Ilmoittautumiset Markolle s-postiin, stemu10 ( at ) hotmail.com.
 11. Classic VW Swap #5 järjestetään Karkkilassa Högforsin vanhassa tehdashallissa osoitteessa Valurinkatu 03600 Karkkila 26.9.2020 klo 10.00 alkaen. Myyjät paikalle klo 9.00. Myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Myyntipaikka on Classic VW Club Finland ry:n jäsenille ilmainen ja muille sen hinta on 15,00€ Paikalla on Classiccien kahvio, josta voi ostaa kahviotuotteita ja grillimakkaraa. Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevaa koronaohjeistusta. Tapahtuman järjestäjä tuo paikalle esim. käsidesejä ja nestesaippuaa ja pyyhepapereita käsienpesua varten.
 12. Ohjeita Syyskauden avajaiset #9 tapahtumaan osallistuville. Koronaepidemian vuoksi viranomaisohjeistus rajoittaa edelleen tapahtumia ja niiden ohjelmaa. TERVETULOA TERVEENÄ ! Ethän tule tapahtumaan jos olet sairastunut tai sinulla on sairastumiseen viittaavia oireita. THL suosittaa myös riskiryhmiin kuuluvia välttämään julkisia tilaisuuksia epidemian aikana. Tapahtumassa noudatetaan THL:n suositusta lähikontaktien välttämisestä, eli pidetään 1-2 m:n turvavälejä. Jonotustilanteissa, esim. makkaranpaisto, soppatykki, aamiainen jne. muistetaan myös turvavälit jonoissa. Noudatamme tapahtumassa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Classicit ovat varanneet tapahtumaan osallistujia varten eri pisteisiin käsidesejä ja käsipyyhkeitä. Myös kasvomaskeja ja kertakäyttökäsineitä on tarjolla. Tapahtumaan osallistujista kootaan nimi- ja puhelinnumerotiedot. Mikäli sairastut tapahtuman jälkeen on sinulla velvollisuus ilmoittaa siitä tapahtumajärjestäjälle. Tieto sairastumisesta välitetään terveysviranomaisille, jotka päättävät tietojen perusteella mahdollisista karanteenitoimista. Tapahtumassa kerätyt tiedot osallistujista poistetaan kahden viikon kuluttua tapahtumasta. Tapahtumaohjelma on muutettu THL:n ohjeistuksen mukaiseksi ja riskialttiista ohjelmasta on tänä vuonna luovuttu. Viranomaisohjeistus voi vielä muuttua ennen tapahtumaa ja vastaavasti päivitämme ohjeistusta ja ohjelmaan tämän mukaan. Koronaepidemiasta johtuvista rajoituksista huolimatta vietetään mukava ja rento volkkariviikonloppu. Tervetuloa Tervweenä Syyskauden avajaisiin volkkariväki.
 13. Avajaisten ohjelma saatiin tänään valmiiksi. Ohjelmaan on tehty muutoksia paremman koronaturvallisuuden vuoksi. Koko setti tällä kertaa 10 €/osallistuja. Päiväkävijät ilmaiseksi. Tärkeintä on vähän väliä muistaa pitää vähän väliä. Tästäkin huolimatta Tervwetuloa terveenä.
 14. Tuolta löytyy eri vuosimallien kytkentäkaaviot. Ei tuohon säätimeen kovinkaan montaa johtoa pitäisi tulla. https://www.thesamba.com/vw/archives/info/wiringt1.php
×
×
 • Create New...