Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Content Count

  1209
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  VW x 5 + mopo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VWappuajelun lähtöpaikkana toimiva Pohjoinen Pirtti teki myös ajelusta tapahtuman. VWappuajeluun osallistuvalle volkkariväelle vappubrunssin hinnan olemme neuvotelleet Pohjoisen Pirtin kanssa hieman harrastajaystävällisemmäksi. Vapunpäivänä klo 10.00 - 12.00 vwappuajelijat saavat runsaan ja maittavan brunssin sanomalla perinteisen "salasanan" Classikkovolkkari hintaan 14,00€. https://www.facebook.com/events/493921108220897/
 2. Tänä vuonna VWappuajelun lähtöpaikkana toimii Salmen ulkoilualue, Salmentie 100, 03300 Otalampi, ( Vihti ). Salmessa on mainio kahvila / lounaspaikka, Nuuksion Pohjoinen Pirtti https://www.facebook.com/NuuksionPohjoinenPirtti/, jossa on tarjolla maittava brunssi perinteiseen harrastajaystävälliseen hintaan. Salmesta ajamme Nurmijärven ja Tuusulan kautta erittäin mielenkiintoiseen VWappuajelun päätepisteeseen, joka on https://www.facebook.com/WeirdAntiquesHKI/?hc_location=group, eli Vintage-valtakunta. Brunssi Pohjoisessa pirtissä alkaa klo 10.00. VWappuajelulle lähdemme n. klo 12.00 Vintage-valtakunnassa olemme n. klo 13.30 Tervetuloa ikimuistoiselle VWappuajelulle volkkariväki.
 3. Keskiviikkona 5.2.2020 Classiccien kuukausitapaaminen Lohjan ABC:llä klo 18.00 alkaen. Illan isäntänä Kari.
 4. Tulivatko vetoakselit ja niiden tasauspyörästörattaat uuden laatikon mukana vai ovatko vanhasta? Kuka asensi vetoakselit? Vetoakseleissa olevia, niitä kuppimallisia tasauspyörästön rattaita on kahdella eri hammastuksella 15 ja 17 hampaisia. Ne saa väkisin survottua paikoilleen vaikka olisivat väärällä hammastuksella, mutta sitten perä on kutakuinkin kuvaamallasi tavalla jumissa. Kolkin laatikoissa olen usein nähnyt noita tiheämmällä hammastuksella olevia rattaita.
 5. Kuplan ja kolkin "lätkämailat" ovat erilaiset, kohdistusporaukset ovat eri puolilla. Kuplassa ylöspäin ja kolkissa alaspäin. Kolkin laatikkoa käytettäessä siihen pitää vaihtaa kuplan "lätkämaila".
 6. Classiccien kuukausitapaaminen Lohjan ABC:llä jälleen keskiviikkona 4.12. klo 18.00 Tervetuloa tapaamaan lajitovereita Lohjalle.
 7. Kaksitoista volkkariharrastajaa oli käynyt kahvittelemassa ensimmäisessä kuukausitapaamisessa.
 8. Tää olis sit huomenna ensimmäisen kerran!
 9. Classicit alkavat järjestää säännöllisiä kuukausitapaamisia Roution ABC:llä, Hossanmäentie 1 08350 Lohja, joka kuun ensimmäisena keskiviikkona klo 18.00 alkaen. Tervetuloa kahvittelemaan ja hankkimaan lajitovereilta vertaistukea pitkiin talvisiin talli-iltoihin. Illan isäntinä toimivat Kari ja Petri Ensimmäinen kuukausitapaaminen on 6.11. klo 18.00
 10. Classicit järjestävät syksyisen patikkaretken Salmen ulkoilualueen maastossa lauantaina 2.11. Tapaaminen Salmen ulkoilualueen pysäköintialueella klo 11.00. Salmentie 75, 03300 Otalampi (Vihti) Lähtöpaikassa on avoinna mukava kahvio / lounaspaikka Nuuksion pohjoinen pirtti. Retkeilemme muutaman tunnin ulkoilualueen polkureittejä syksyisessä luonnossa. Patikkareitin pituus on n. 6 km. Kuvassa keltaisella merkitty reitti. Reitin varrella pidämme omatoimisen evästauon, jolloin ohjelmassa on myös makkaran paistoa nuotiolla. Classicit tarjoavat nuotiomakkarat. Tervetuloa patikoimaan vwolkkariväki.
 11. Classiccien vuoden 2020 tapahtumien ajankohdat ovat varmistuneet. Ensi vuonna järjestämme ainakin seuraavat tapahtumat: VWappuajelu #9, 1.5 Openin jälkilöylyt Rausjärvellä, 23-24.5 VW-Weekend #9 Hovimäki Camping, 12-14.6 Syyskauden avajaiset #9 Rausjärvellä, 11-13.9 Classic VW Swap #5 Karkkilassa, 26.9 Merkitkää ajankohdat kalentereihin ja tervetuloa tapahtumiin volkkariväki!!!!!
 12. Classic VW Swap #4 tapahtuma vietettiin tänään Karkkilassa upeassa ja lämpimässä syyssäässä. Myyjiä saapui paikalle 27 kpl ja myytävänä oli jälleen runsaasti volkkariosia, mukana paljon harvinaisempia osia ja NOS-aarteita. Muuta harrastetavaraa oli myös tarjolla. Väkeä swapissa kävi oikein mukavasti ja paljon ostoksia siirtyi hallista autojen tavaratiloihin kotiin vietäviksi. Hallin edustalle saatiin aikaiseksi näyttävä harrasteparkki ja kahviosta sai mukavasti lisäenergiaa makkaran, pikkusuolaisten ja makeampien leivonnaisten avulla ostoksien tekoon. Kiitos jälleen kaikille swappiin osallistuneille.
 13. Eiköhän kaikille löydy myyntipaikka. Tervetuloa
 14. Kevään rompetori Karkkilassa ei ollut meidän järjestämä. Classic VW Swap on pääosin vw-tavaralle tarkoitettu rompetori, mutta muutakin tavaraa saa tulla myymään. Tänään saimme tiedon, että viime syksyn tapaan rompetorihallissa on käytettävissä jonkin verran myös paikan omia myyntipöytiä niitä tarvitseville.
 15. Tehtiin vähän näkyvämmät kyltit, jotta kaikki osaavat perille. Myyjiä on ilmoittautunut jo 20 ja perinteisesti myyjiä on ollut vieläkin enemmän kuin ilmoittautuneet. Tervetuloa myymään ja tekemään ostoksia, tulee jälleen hyvä Swappi. Myös Aircooled.fi osallistuu tapahtumaan osastollaan. Heiltä voi nettikaupasta tilata osat toimitettuna Karkkilaan Swappiin. Pe aamulla tilatut kuulemma ehtivät vielä mukaan.
×
×
 • Create New...