Jump to content

MESIKÄMMEN

Members
 • Posts

  1394
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MESIKÄMMEN

 1. Majoitustiloissa on vielä vapaana seuraavat huoneistot: Rantatalo 1-2 hlön huone x 2 Rantatalo 4 hlön huone Rantatalo 5 hlön huone Varaukset tehtävä viimeistään Su 9.6. jonka jälkeen huoneistot vapautuvat Vuohensaareen avoimeen myyntiin! Huoneistomajoitusvaraukset tulee tehdä suoraan joko sähköpostilla: info@vuohensaari.fi tai soittamalla: +358 2 7312 651 Huoneistot ovat varattu VW-Weekend vieraille, joten vuohensaaren omilla varaussivuilla varaukset eivät ole käytössä tämän tapahtuman vuoksi. Huoneistomajoituksen halutessasi, toimi yllä mainittujen ohjeiden mukaan. Vaunu- ja autopaikat sähköllä: (ei ennakkovarausta) To-Su 55€ Pe-Su 45€ La-Su 25€ Aamiainen Lauantaina ja Sunnuntaina 10,50€ Alle 7-vuotiaat 6,50€ Lounas Lauantaina klo. 13-16 13,00€
 2. Tänä vuonna Classiccien VWappuajeluun osallistui n. 60 waunukuntaa. Osa kävi vain brunssilla Salmessa. Noin 50 autokuntaa osallistui itse VWappuajeluun ja jonkin verran harrastevolkkareita oli mennyt myös suoraan automuseolle.
 3. Vaikka ajammekin Suomen surkeimman tien kautta on se oikeinkin mainio ajettava volkkareillemme myös madalletuille. Tervwetuloa.
 4. Nyt luvataan vapuksi niin hienoa säätä, että kannattaa ehdotttomasti lähteä ulkoiluttamaan vwaunujaan Classiccien VWappuajeluun ennen seuraavaa takatalvea.
 5. Tänä vuonna vwappuajelumme kulkee yleisöäänestyksen voittaneen kylätien kautta. Suomen surkein kylätie on valittu (iltalehti.fi)
 6. Classicit järjestävät VWappuajelu #11 tapahtuman 1.5. -24 VWappuajelun lähtöpaikkana toimii Salmen ulkoilualue, Salmentie 100, 03300 Otalampi, ( Vihti ). Salmessa on mainio kahvila / lounaspaikka, Nuuksion Pohjoinen Pirtti, jossa on tarjolla maittava brunssi perinteiseen harrastajaystävälliseen hintaan. Salmesta ajamme tänä vuonna maisemareittiä Espoon automuseolle Bodomintie 35, 02740 Espoo. Museo on vapunpäivänä auki meitä varten ja halukkailla on mahdollisuus tutustua museon näyttelyyn omakustanteisesti. Brunssi Pohjoisessa pirtissä alkaa klo 10.00. VWappuajelulle lähdemme klo 12.00 jälkeen Automuseolla olemme n. klo 13.00 Pohjoinen Pirtti | Otalampi | Facebook Tervwetuloa Classiccien vwappuajelulle volkkariväki.
 7. VW-Weekend#13 infoa Huoneistomajoitusvaraukset tulee tehdä suoraan joko sähköpostilla: info@vuohensaari.fi tai soittamalla: +358 2 7312 651 Huoneistot ovat varattu VW-Weekend vieraille, joten vuohensaaren omilla varaussivuilla varaukset eivät ole käytössä tämän tapahtuman vuoksi. Huoneistomajoituksen halutessasi, toimi yllä mainittujen ohjeiden mukaan. Vaunu- ja autopaikat sähköllä: (ei ennakkovarausta) To-Su 55€ Pe-Su 45€ La-Su 25€ Aamiainen Lauantaina ja Sunnuntaina 10,50€ Alle 7-vuotiaat 6,50€ Lounas Lauantaina klo. 14-17 13,00€
 8. Enää vajaa viikko perinteikkääseen Classiccien Swappiin Karkkilassa. Karkkilan ruukkialue, jonka konepajahallissa swappikin järjestetään, on kehittynyt paljon viime vuosina. Swappipaikan viereen on tullut käsityö/vintagemyymälöitä ja esim. Kino Laika. Kino Laika – Elokuvateatteri ja baari Kino Laika lähetti meille seuraavanlaista tietoa tarjonnastaan swappilauantaina. Kino Laikan baari auki la 23.9 klo 10:00 - 01:00 Ohjelmistossa: Klo 10:00 Bambi (Disney 100 vuotta) Klo 12:00 Muumipeikko ja Pyrstötähti Klo 14:00 Kuolleet lehdet Klo 16:00 Kuolleet lehdet Klo 18:00 The Expend4bles Klo 20:00 Kuolleet lehdet Tervwetuloa viihtymään Swappiin ja Karkkilaan volkkariväki
 9. Syyskauden avajaiset pidetään Rausjärven leirikeskuksella, Rausjärven rantatie 362 03810 Ikkala. 8-10.9. Lauantaina tapahtumassa pidetään Classic VW Club Finland ry:n syyskokous.
 10. Huomenna VWWV, eli VW-Wuosisata Vihdissä. Tervetuloa markkinoille Classicciparkkiin volkkariväki.
 11. Classic VW Swap #8 järjestetään Karkkilassa Högforsin vanhassa tehdashallissa osoitteessa Valurinkatu 03600 Karkkila. 23.9.2023 klo 10:00 alkaen. Myyjät paikalle klo 9 :00. Myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Myyjillä ennakkoilmoittautuminen Karille 0400 675368 tai kari.lipasti (ät) gmail.com Myyntipaikka on Classic VW Club Finland ry:n jäsenille ilmainen ja muille sen hinta on 15,00 €. Paikalla on Classikkien kahvio, josta voi ostaa kahviotuotteita ja grillimakkaraa. Tänä vuonna myös harrasteajoneuvoja pyydetään pysäköimään hallin viereiselle yläkentälle, koska hallin vastapäisiin rakennuksiin on tullut lisää yrityksiä ja kadun paikat ovat nykyisin näiden yritysten käytössä. Harrasteparkki toteutetaan yläkentän, lähinnä hallia olevalle parkkitasanteelle. Tervwetuloa swappiin volkkariväki.
 12. Saimme kutsun myös, hieman viimetippaan, Lohja 700 Race tapahtumaan. Classiceilta tulee tapahtumaan kymmenkunta klassikkovolkkaria. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille moottoriajoneuvoista ja niiden harrastamisesta kiinnostuneille ja on osa Lohja 700 juhlavuotta. Tapahtuma-aika lauantaina 19.8 klo 10.00 - 16.00 Tapahtuma-alueet: Seurakuntatalo - Kirkkokenttä, Laurentiustalon piha-alue - kirjaston piha, Lohjan museon piha ja lähialue. Lohja 700 Race -tapahtumassa kiihdytellään ensi lauantaina - Kaupunkilehti Ykkös-Lohja (ykkoslohja.fi)
 13. Vanhemmissa on veivissä sokkatappi, joka menee akselin uraan.
 14. Swappi järjestetään Karkkilassa myös tänä syksynä 23.9. Tervwetuloa VW-väki
 15. 1.4k Vihti VW x 5 + mopo Posted July 26, 2022 Vihdin kilta pyysi Classicceja jälleen tuomaan vwaunuja näytille Wuosisatamarkkinoile lauantaina 26.8. klo 10.00 - 16.00. Meille on varattu oma alue, jonne voi ajaa klassikovolkkareilla koko tapahtuman ajan. Näin saamme markkinaväelle hienon autonäyttelyn ja itse saamme pysäköintipaikan aivan tapahtuman ytimestä. Tuo oma harrastevolkkarisi näytille clasikkiparkkiin ja tutustu samalla Wuosisatamarkkinat tapahtumaan. Classicci vw-parkki on samassa paikassa kuin edellisinäkin vuosina. wuosisatamarkkinat
 16. Keskiviikkona 2.8 klo 18.00 alkaen jälleen Classiccien kahvwittelutapaaminen Lohjan, Routio ABC:llä. Tapaamisessa myynnissä Classiccien kalentereita 2024.
 17. ABC-tapaaminen keskiviikkona 5.7 jää väliin, koska Classicit ajelevat ympäri suomea kesälomareissuillaan.
 18. Classiccien naiset ovat tänä vuonna hankkineet runsain määrin sponsoreita VW-Weekend #12 tapahtumaan ja kirjoittaneet heistä tarinamuotoisen esittelyn. Tervetuloa Saloon ! Matkalla Vuohensaareen voit napata eväät K-Citymarket Salosta tai pienemmän myymälän ystävänä K-Market Ollikasta. Autoon jos tarvitset tarvikkeita, Virtasenkauppa auttaa. Autopesu.net (Suomen pesukone Oy)Koskikadulla pesee autosi; löytyy tehoharjatonta ja kiiltopesua. Torin laidalta löytyy nälkäiselle herkullista pizzaa Uunipizzeriasta. Musiikin ja ruuan ystävälle,suosittelemme tapahtumaravintola Musinea ihan Salon sydämessä. Yöpymistä voi jatkaa tapahtumaa ennen tai jälkeen Sokos Hotel Rikalassa tai tapahtumamme sijainti kohteessa Vuohensaari Campingissä. Tiedäthän, että Salonteatterin kesäteatteri sijaitsee Vuohensaaressa.Ohjelmistossa tänä kesänä Arto Paasilinnan Ulvova mylläri. Kesälukemista kaipaavalle kirjat Suomalaisesta kirjakaupasta,joka sijaitsee kauppakeskus Plazassa. Tuliaisia saat Kikan Kukka ja lahja - liikkeestä. Salon seudulla sijaitsee myös viehättävä Mathildedalin ruukkikylä. Tunnelmallinen kyläravintola Terho palvelee ruuan ja musiikin nälkäisiä; mm.arinakiviuunipizzaa ja kahvia omasta paahtimosta. Lomalaisten kannattaa pistäytyä myös Lohjalla. Vietä aikaa Lohjan keilahallilla tai ilta Lohjan teatterissa.Hiukset kuntoon laittaa kampaamo Lui&Lei .Voit myös käväistä Lohjan Autotalossa.Tiesitkö, että Plastex tehtaanmyymälä löytyy Lohjalta. Ja mitä kesä olisi ilman Suomenlinnan kesäteatteria Helsingissä.Siellä Ryhmäteatterin Salainen puutarha esitys. Kyllä kesä on mukavwaa aikaa olla tien päällä. Tervwetuloa Salon seudulle ja tapahtumaamme! Classic - väki salonteatteri.com ravintolaterho.fi musine.fi uunipizzeria.fi kikankukka.fi lohja.fi lohjankeilailuliitto.fi autopesu.net autotalolohja.fi virtasenkauppa.fi plastex.fi ryhmateatteri.fi suomalainen.com
 19. Huomenna 7.6 on kesäkuun ensimmäinen keskiviikko ja classicit kahvittelee klo 18.00 alkaen Lohjan, Routio ABC:llä- Tervwetuloa tapaamaan ja turisemaan volkkariväki.
×
×
 • Create New...