Jump to content

kaipas

Members
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kaipas

  1. Teboilin voiteluaineneuvonnassa vastattiin että uutuustuote Teboil Silver classic 20w-50 kestää -20 pakkasasteeseen asti. En nyt ihan tuonne asti ajelisi. Toki jos auto ei ole ajossa nastarengaskautena (joulu - helmikuu) niin voisi ehkä mennäkin ja etelässäpäin usein ei talvisin jättipakkasia ole ollut. Kyseinen öljy suunniteltu nimenomaan klassiauroille ja ilmajäähyihin. Moottorin äänikin muuttui mielestäni paremmaksi kun tuota öljyä laittoi. Motonetin British classic oil tuoteselosteessa lukee öljy ympärivuotiseen käyttöön ja lämpötila max -27 c. ???

  2. Mistä kertoo vw kuplan vaihteiston jäykkyys? vaihteet menevät huonosti päälle ja pakki rusahtaa päällekytkettäessä. Autolla tosin ei ole ajettu muutamaan vuoteen. Onko rasvauksen puutetta vai kytkinsäädöissä vikaa? Kytkimen vapaaliike on mielestäni aika iso.  Auto kyllä vetää vaihde päällä hyvin.

  3. Moro!

     

    Miten Jeans Kupla eroaa tavallisesta kuplasta muutoin kuin väriltään, mustilta kromiosiltaan ja sisustusmateriaaleiltaan? Joku on väittänyt että olisi tehty ohuemmista pelleistä, pitääkö paikkansa?

×
×
  • Create New...