Jump to content

Ropek

Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Salo
  • Ajoneuvot
    1969 T1

Recent Profile Visitors

1853 profile views

Ropek's Achievements

  1. Ostetaan -73 pallokeulaan takapenkki. Mieluiten eteläisestä suomesta. Mutta jos lähetys onnistuu, niin muutkin huomioidaan. Yv tavoittaa.
  2. No toi vaikuttaa kyl ihan pätevältä ratkaisulta. Kiitos
  3. Tuli hetken mielijohteesta ostettua tällänen "puskuri" https://www.paruzzi.com/uk/volkswagen/chassis-bumpers-hand-and-foot-controls/bumpers/40/ Ja nyt pitäis keksiä miten ton saa kiinni.. Koitin googletella, mut en löydä yhtään kuvaa kiinnityksestä. Onko ideoita? ( muita kun heitä mäkeen :D )
  4. Omast mielest bensaa tulee ehkä vähän liiankin reippaasti. Mikä mahtaa olla oikea määrä ja miten sen mittais?
  5. Jakaja oli jäänyt vähän löysälle ja varmaan kääntyi hieman kun laitoin lämmönvaihtimen putkia paikalleen. Sitten kun lähdin ajamaan nii liikahti ilmeisesti vähän lisää. Jos akselissa on klappia niin tuntuu ilmeisesti hyvin?
  6. Hihnapyörä on toisesta koneesta, joten merkit ei pidä paikkaansa. Lampun kanssa katsoin noin kohdan ja moottori käynnissä koitin etsiä kohtaa missä kävisi edes jotenkin hyvin. Tyhjäkäynti löytyy, mutta heti kun vääntää kaasuvivusta nii kyykkää. Kiihdytyspumpun kalvon katsoin että on ehjä ja tulpat vaihdoin varmuudeksi, mutta ei ollut vaikutusta...
  7. Juu katsoin täältä löytyneitten ohjeitten avulla. Sytkä on uusi ja siis 12v 034 kärjillä ja alipaine.
  8. Elikkäs pääsi virranjakaja pyörähtämään ajossa ja useamman kerran ampus takasinpäin. Nyt lähtee kyllä käymään kun laittaa kohilleen, mutta kun antaa kaasua niin tukehtuu ja pudottaa kierroksia. Nyt sitte pitäis vikaa alkaa etsimään, mut kun en mistään mitään vielä ymmärrä ni parempi kysyä täältä ensin ennen ku vaihdan taas kaikki. Eli mitkä kaikki on voinu mennä rikki?
  9. Kaasarin ja imusarjan tiivisteet ja kumit on myös uusia. Mut voi hyvin olla vikaa asennuksessa joten tarkistukseen...
  10. Ei tulvi. Vanha kaasari tulvi, kunnes vaihdoin kohon ja mainitun neulaventtiilin. Ei kuitenkaan auttanut käyntiin, nii ostin täysin uuden kaasarin.
  11. Moro. Eli moottori käynnistyy avaimesta ihan normaalisti, pyörii noin 10s normaalisti, jonka jälkeen lyö kierrokset tappiin ja sitten sammuu. Lähtee heti uudestaan avaimesta ja sama homma. Pysyy kyllä käynnissä, kun pumppaa kaasua mutta kierrokset nousee heti täysille. Kone on 1300 2-reikä kansilla ja siihen on vaihdettu: virranjakaja (034 alipaine), bensapumppu+bensaputket ja suodatin, kaasutin (30 PICT-1), kaasuvaijeri, lataussäädin, ilmanputsari, lataussäädin, tulpat, bensat ja öljyt. Kaikki nuo on siis täysin uusia. Puola ja laturi on otettu toimivana vanhasta koneesta. Venttiilivälykset tsekattu, kaasari on perussäädössä, virranjakaja katsottu kohilleen, tulpille tulee kipinä ja besaa tulee kaasarista. Nyt on oma taito ja rahat lopussa, joten vinkkejä ja ehdotuksia kiitos!
×
×
  • Create New...