Jump to content

MAH

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Iittala
  • Ajoneuvot
    Type 3/71

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0405559492

Recent Profile Visitors

1494 profile views

MAH's Achievements

  1. Ennen oli sellaista kun Kovair tms. Oli hyvä aine! Ruiskulla tai pensselillä ja sen jälkeen ruiskutti kuumaa vettä niin puhdasta tuli. Tuoksu oli samanmoinen kuin autopesuloiden liuvotin aine. Mahtaako olla samankaltaista ja saako sitä mistä?
  2. https://aircooled.fi/tuote/6522/stefallisen-hihnapyoran-stefa-empi Auttaako tämä mitään?
  3. Tervehdys, Vieläkö sinulta löytyy niistä epäkuranteista tuotteista kuplan ilmanputsareita? Viimekesän päivityksessä kohdassa 29 Klik klik oli kaksi kappaletta myytävänä 5€/kpl. Voisin ostaa molemmat jos vielä löytyy.
  4. Voiko polttoainpumpun akselin jättää pois versiossa missä on sähköpumppu? Pumpun paikalle tulee vain peitelevy.
  5. Harvinaista herkkua! Älä vaan heitä romikseen. Tarjoa muille myyntiin tai säilytä alkuperäisessä kuosissa. On se hieman hankala paketti mutta uusia ei saa mistään muutakun ihan sattumalta!
  6. Moro, Iittalan tontun rattaat jököttää jossain Postin pakettivuoressa!!!!
  7. MAH

    The Hulk

    Tervehdys Kimmo, Kannatta suunnitella jonkinlainen suojus tuohon silmään. Saattaa täyttyä kuralla umpeen ajaessa. Normaalisti kyseisen kaltaiset laitteet on suojatuissa tiloissa ( inside of fairings) tai muuten vaan ns. huonetiloissa. T. Markku
  8. Tämä näyttää aika hienolta versiolta. Onko tämä SU Mini 850 kaasari? Tilavuushan olis kohdallaan perus neulalla 1600 moottoriin per puoli. Lämppärit varmaan auttais käyntiä. Yhdusputkesta en osaa sanoa mikä on sen vaikutus? Jos kokemusta niin olis hyvä tietää! T. MAH
  9. MAH

    The Hulk

    Toimisikohan eloksointi? Värikin olis helppo valita!
  10. Aircooled / Mikko muistaakseni mainitsi talvella joistain kolmosen pöntöistä joita hänellä saattaisi löytyä kesämökin varastoista? Kannatta tarkistaa Mikolta.
  11. Näin vähän ajattelin että taitaa olla vähän turha laite. Auto vm 73 ja moottori ilmeisesti 75.sesta. kiitti paljon!
  12. Palliksen 1600 cc moottorin AS185459 vauhtipyörän etu pinnassa on kaksi nastaa ja lohkon etulaipassa on vastavalla kehällä jokin anturi mistä lähtee 3 napainen johto. Mikä mahtaa olla tämän anturin tarkoitus?
  13. Samaa mieltä edellisen kanssa! Silti hakusessa Type 4 arpakone. Voi tarjota
  14. Miten noita tyyppi nelosen moottoreita on tarjolla. Ilmeisesti ne kaikki on näitä arpakoneita. Sehän ei haittaa tee tekijälle. Itsellä saattais olla tarvetta 73 T2 pickuppiin 2.s moottoriksi.
×
×
  • Create New...