Jump to content

Kaipaa

Members
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Leppävirta
  • Ajoneuvot
    Type-1, -65, -67, -72

Recent Profile Visitors

2267 profile views

Kaipaa's Achievements

  1. Löytyisikö mistään juttua, missä näytettäisiin ja kerrottaisiin miten tällainen olka-akselin vaihto/säätö tehdään, tai kertoisiko joku omakohtaisesti tämän jutun teon?? Kaikesta muusta tuntuu olevan kertomuksia laidasta laitaan, mutta en ainakaan itse ole tällaisia löytänyt, ja miten ja minkälaisiin arvoihin näitä on tehty ja säädetty, kuten tuossa aloitustekstissä kyselinkin, ja tietenkin tuo pallonivel keula myös??
  2. Olkatappikeulasta ei voi camperia säätää. Eikös siellä ole ne säätöprikat tms siellä sidepulttien välissä, vai mitä niillä prikoilla säädetään?
  3. Auttakaa tietämätöntä, ja laittakaa ohjeita, linkkejä ja videoita miten noiden camber-kulmat saa säädettyä kotioloissa ilman erikoistyökaluja. Olen yritänyt etsiä näitä netistä, mutta en liene osaa etsiä oikeilla hakusanoilla, kun en meinaa löytää. Eli, -72 menee palloniveliä vaihtoon ja -65 menee molemmat olka-akselit vaihtoon. Pallonivelkeulan rakenne jo entuudestaan tuttu, ja se, mistä se säädetään, mutta miten säätö kannattaa tehdä, miten alkutilanne, ylä- ja alapään säädöt sisään käännettynä, etupää ilmassa rengas irti, vai napa kuormitettuna pukin päällä vai miten? Sama homma tuon olka-akselin kanssa, paitsi, että rakenne, eli säädöstä (prikat, pultit yms yms yms) ei ole mitään kokemusta, ennen tätä, joten apua tarvitaan, ja itse haluan säädöt tehdä, jos se vaan on kotioloissa mahdollista.
  4. Mikä tuon putken koko on?? Putken pää pitäisi minulle olla 35mm jotta se menee tuon minun käärmeenpesän putken sisään.
  5. Josko laittaisit viestillä vaikka hintaa, kuvaa miten taivutettu yms tietoa
  6. Ostetaan J-putket (35mm liitos) käärmeenpesään. Nolla 400 578yhdeksän87
  7. Ok, pidetään listalla, mutta imulämmitys saisi olla, jos vain mahdollista...
  8. Ostetaan 1500 - 1600 2-reikäkansien imusarja johon käy pict34 kaasutin kiinni. Saa olla pässinsarvetkin mukana, mutta pelkkä imusarjakin käy. Nolla neljäsataa 5789kahdeksan7
  9. Ostetaan kuplaan talvirenkaat 5-pulttisilla vanteilla. Nolla neljäsataa 5789kahdeksan7
  10. Eli, tuon mukaan saattaisi saada sähköt vetokoukun pistokkeelle...
  11. Tällainen löytyy kuplan konetilasta, mitä varten se on, voiko siihen kytkeä esim. vetokoukun sähköt, ja olisiko kenelläkään sen kytkentäkaaviota missä mikäkin on??
  12. Myydään 2 kpl 20 litran astiaa teollisuuskelpoista pohjamaalia, jäi laivan kunnostuksesta yli. Vaihto myös 4kpl kuplan 5-pulttisiin ajettavassa kunnossa oleviin talvirenkaisiin. Hinta maalille 200€
  13. Etsinnässä vetokoukut -65 ja -72 kupliin, tarjoa! Nollaneljäsataa 57898seitsemän
  14. Rungossa oleva pidike oli se mikä hajosi toisesta....
×
×
  • Create New...