Jump to content

paspit

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  Type 1 1300 -66, ex. Type1 1500 -72 + Type1 1200 -68

Recent Profile Visitors

1018 profile views
 1. Pääsiäisenä työn alle, nyt taas liikenteessä 11 vuoden seisoskelun jälkeen. Uusi maali, uudet kuluvat osat + paljon muuta. Museokilpiin matkalla.
 2. Mulla ko. vanteilla edessä 175/65-15, takana 195/65-15. Droppiolat, vakio etuakseli, takana vakio korkeus. Hyvin pelaa.
 3. Sama juttu täälläkin, kaikki nivelet uusittu ja simpukka huollettu/säädetty . Ei n.5tkm ajon jälkeen ole vielä herkistynyt muuta kuin kuski.
 4. Konsernin tuotteiden vanteisiin pohjatöitä maalausta varten.
 5. Joo 6mm pinnapultit on eri kohdilla kuin 8mm pumpussa on. Osuu kyllä reikiin, mutta ei keskeisesti. Maailmalla joku oli CB:ltä saanut ohjeen, että vaihtaa paketissa mukana tulevien 8mm kuusiokolopulttien tilalle vaan 6mm pultit, ja alkuperäiset pinnapultit poistetaan.
 6. -66 1300(1600)F-koneessa on öljypumppu 6mm pinnapulteilla, ja full flow rakentamista suunnitteilla. Lohkoa ei koneisteta, alkuperäinen öljynjäähdytin jää paikalleen ja suodatinöljypumppu ei mahdu, niin houkuttelevimmaksi vaihtoehdoksi jäi tuo Maxi-3. Ongelmana on nyt se, että tuossa pumppu ja kansi on mitoitettu 8mm pinnapulttijaolle, enkä ole vastaavaa löytänyt 6mm pinnapulteille... Onko joku menestyksellä asentanut siis ko. pumppua tuohon 6mm pinnapultteihin? Pinnapultit pitäisi osua kyllä pumpun ja kannen 8mm reikiin, mutta ei osu keskeisesti. Tuossa maxi-3 kannessa on koneistettu upotukset mukana tulevien 8mm kuusiokolopulttien kannoille, ja ei siis sovellu sellaisenaan 6mm pinnapulteilla ja mutterilla kiristämiseen, kun pinnapultti ei siis ole keskeisesti reiässä. Auttaisiko, jos pumpun kannesta työstäisi mutterin upotusta suuremmaksi, että saisi tilaa aluslevylle 6mm mutterin alle? Vai laittaisiko vaan pinnapulttien tilalle 6mm kuusiokolopultit?
 7. Ettei olisi tuon olan ylä- ja alalenkin linjauksen tarkistustyökalu? Netissä lainatussa kuvassa droppiolat kolmoseen -61-72.
 8. Olka-akselin linjauksen tarkistaminen vapaalla suomennuksella?
 9. Tulpat kannattaa uusia ilman sen kummempaa miettimistä, mulla 1kk vanhat tulpat oli rikki ja ehdin vaihtaa läjän osia uusiin ennenkin tajusin uusia ne lähes uudet tulpatkin vielä. Loppu käyntiongelmat siihen paikkaan. 4-kärki Boschit on pop.
 10. Nyt kävi niin, että puhelin hajosi ja whatsapp- keskustelut hävisi taivaan tuuliin... Kenenkähän kanssa sovin jo syksyllä aiemmin kaupat apukuskin penkistä? Sovittiin että noudan penkin marraskuussa Orimattilasta, mutta hävisi kaikki muistiinpanot siitä, kenen kanssa tuli sovittua. Laittaisitko vaikka whatsappiin samaan nroon yhteystietosi uudelleen, niin sovitaan nouto. Eka mahdollisuus jo tuleva pe 9.päivä. Ja edelleen voi tarjota toista ehjää kokonaista etupenkkiä tai pelkkää verhoilua.
 11. Kiitoksia järjestäjille ja myyjille, hyvin oli tavaraa tarjolla, jotain tarttui mukaankin. Ja taas kahvilalle kunniamaininta. Kenen oli se harmaa syncro-bussi (XMB-) siinä pihalla tavaraa täynnä? Sieltä löytyi jotain mikä ehkä kiinnostaisi, mutta myyjään en törmännyt ennenkuin piti lähteä kotimatkalle. Ottaisitko vaikka yv:llä yhteyttä?
 12. Vielä olisi hakusassa, tai vinkkiä mistä saa oikeanlaista kangasta tuohon. Uusi kangas vaan taitaa hypätä liikaa silmille tuon vanhan rinnalla, kun takapenkki jää kokonaan vanhalle. Tarkoitus on uusia kuskin penkin molemmat kangaspinnat, sekä apukuskin istuinosa, eli tarve on 3kpl n. 50x50cm paloille.
 13. Edit. Myös kokonainen ehjä kuvan mukainen etupenkki kelpaa (eli 65-66 mallista). Yhdestä penkistä jo kaupat sovittu. Hakusessa on -66 kuplaan (--65 elokuu valmistunut) alkuperäistä istuinverhoilun kangasta ´55 platinum grid´, eli vaaleanharmaa mustilla ´langoilla´. Tarkoituksena on kunnostaa alkuperäiset istuinverhoilut, ainoastaan etupenkeistä kangasosia rikki. Ei tämä mikään museopeli ole, mutta ei raaskisi alkuperäisiä verhoiluja heittää hukkaan, kun kuitenkin 75% niistä on ehjää, ja takapenkki ihan ehjä... Löytyisikö keneltäkään siis rikkinäisiä verhoiluja, joista saisi oikeaa kangasta talteen näiden korjaukseen? Tiedän, että uusia settejä saa mm. TMI:ltä, mutta sanonnan mukaan vanha on aina vanha. -PasiP, Jyväskylä yv. tai o4o45o3817
×
×
 • Create New...