Jump to content

paspit

Members
 • Posts

  75
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  Type 1 1300 -66, ex. Type1 1500 -72 + Type1 1200 -68

Recent Profile Visitors

2142 profile views

paspit's Achievements

 1. Tyhmä kysymys, mutta kysyn kuitenkin; onhan strobon anturi varmasti 1. pytyn tulpanjohdossa, ettei vahingossa haistele jotain muuta kipinää?
 2. Haiskahtaa jotenkin tyhjäkäyntipiirin tukokselta tms., samanlaisen ongelman kanssa kesällä taistelin. Toisen kerran kun putsasi tyhjäkäyntisuuttimet, niin taas toimii hienosti. Tosin mulla nurkka-Brosolit, mutta samojen lainalaisuuksien mukaan nekin toimii.
 3. Talven tunteina tuli rakenneltua R1100GS vähän enemmän oman mielen mukaiseksi. Aikaa oli kun Kuplalle ei tarvinnu tehdä muuta kuin vaihtaa öljyt.
 4. Onko jarrukengät säädetty ennen ilmausta?
 5. Itse hankin pääsylinteriremppaan uudet Classic Linen jarruvalokytkimet, ja molemmat vuoti jo ilmausvaiheessa nesteet läpi. Mun mielestä todella vaarallinen vika, ihan verrattavissa jarruletkun katkeamiseen. Ei taideta osille tehdä minkäänlaista testiä tehtaalla, luulisi että olisi paineenalaisille jarruosille melkein pakollista.
 6. Hain Etrasta 10x1 putkitulpan, sillä mennään.
 7. Sellanen on kyllä käsillä, mutta jäin miettimään kestääkö jarrujärjestelmän paineen, ettei petä jarrutuksessa. Nuo Classic Linen jarruvalokytkimetkin päästi ihan suoraan läpi jo ilmauksessa...
 8. Paskaa laatua vai paskaa tuuria? Päivitin kuplaan 2-piirijarruja, ja uutta osaa hankittu sen verran, että ajattelin homman käyvän helposti. No ei käynyt. Eka hajosi pääsylinterin päälle tuleva nestesäiliö, vaikka mielestäni hellästi käsittelin, niin toinen letkukara murtui juuresta. Ja uutta osaa ei mistään nopeasti löytynyt, niin jatkoin hommaa vanhalla säiliöllä. Ilmausta varten oli hankittu oikein alipainevehkeet, että sujuu hommat kivasti. No ei sujunut. Ilmausvehkeet toimi kyllä hienosti, mutta molemmat uudet jarrukatkaisimet vuoti nesteet läpi sähköliitinten juuresta! Ja nämä ko. Classic Linen katkaisimet oli siis suoraan paketista, kolhimatta tai kaltoin kohtelematta. No vanha katkaisin toisen tilalle, ja uutta katkaisijaa tai tulppaa metsästämään toisen tilalle, helppo homma. No...arvaatte mitä. Ei ollut. Katkaisijaa tai M10x1 tulppaa ei missään lähistöllä. Lopputuloksena auto edelleen pukeilla, kun huomenna piti lähteä lasten kanssa heittämään kesäreissua. Siirretäänpä sitä reissua osia odotellessa. Oispa alottanut homman aikasemmin.
 9. https://m.nettikaravaani.com/matkaaja/grand-hotel/1545720?vifAdCount=0&vifNav=Y Kaverilla myynnissä, hakekaa pois
 10. Näitä reikiä on (1300 -66 laatikossa) kolme kpl, samalla pystylinjalla. Samalla tavalla korkit oli omasta hävinneet. 15min putsailua ja tiivistemassalla umpeen. Oli todella hankala paikka laittaa paikallaan ollessa, reiät jää rungon taakse eikä niitä pääse oikein suoraan näkemään.
 11. Uskaltaa kyllä, täällä tarinaa mitä tuli tehtyä kun ko. kaasarit kunnostin raadoista. Kiihdytyspumpun kanavissa olevat kuulat oli hankalin rasti irroitella. Lisää ohjeita Kadroneihin: https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=572107 https://www.youtube.com/watch?v=PGmPqyydCMs
 12. Pääsiäisenä työn alle, nyt taas liikenteessä 11 vuoden seisoskelun jälkeen. Uusi maali, uudet kuluvat osat + paljon muuta. Museokilpiin matkalla.
 13. Mulla ko. vanteilla edessä 175/65-15, takana 195/65-15. Droppiolat, vakio etuakseli, takana vakio korkeus. Hyvin pelaa.
 14. Sama juttu täälläkin, kaikki nivelet uusittu ja simpukka huollettu/säädetty . Ei n.5tkm ajon jälkeen ole vielä herkistynyt muuta kuin kuski.
 15. Konsernin tuotteiden vanteisiin pohjatöitä maalausta varten.
×
×
 • Create New...