Jump to content

Tutkija

Members
 • Content Count

  633
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tutkija

  VW 1302S '71

  Kaksiritiläinen kuuluu olla,1972 malliin tuli neliritiläinen.
 2. Toimii molemmat molemmissa versioissa.
 3. Tutkija

  H4 led ajovalopolttimet

  Parhaimmat h4 halogenit tuottaa 65w teholla n.1900 lumenia (osram +150%) et sen perusteella kannattaa vertailla valotehoja.
 4. Tutkija

  Ei pysy käynnissä ilman ryyppyä

  Siel jousessa on niin kova esikiristys et toi säätö tiivisteillä ei paljon vaikuta sen pumppaustehoon.
 5. Tutkija

  Ei pysy käynnissä ilman ryyppyä

  99% sopii tasavirtalaturille tarkoitettu pumppu myös vaihtovirtalaturin kanssa,jotkut tarvikemallit ei saata sopia mut orginaalit lähes poikkeuksetta.
 6. Tutkija

  Ei pysy käynnissä ilman ryyppyä

  No painetta ei kylläkään vähennä mitkään korotukset on sit tiivisteitä vaikka kymmenen tai vaikka kaksi bakeliittia. Ainut mitä ne paksunnokset saa aikaan on kalvon liikkeen pieneneminen ja sitätäkautta pumpun tuoton pieneneminen... Jolloin tyhjäkäynnillä pienellä polttoaineen kulutuksella ei paine kasva suureksi kun tuotto on pumpulla pieni mut silloin pumpun tuotto ei piisaa isommilla kierroksilla. Paine kyllä kasvaa pienelläkin tuotolla niin isoksi kuin pumppu pystyy painetta tekemään jos polttoainetta ei mene minnekkään. Eli aivan väärä tapa säätää pumpun painetta lisätä tiivisteitä/paksuntaa bakeliittiä/lyhentää käyttötankoa. Ainut oikea tapa on laittaa se paineen säädin tai laittaa toimiva orginaali pumppu missä on oikea paine koska niissä on suurimmassa osassa sisään rakennettu paineensäädin ja suodatus.
 7. Tutkija

  Isompi kone

  Stefan huonoutta ei se muuten tuolleen hajoa...
 8. Tutkija

  Talleissa tapahtuu?

  Museoajoneuvon vaihdelaatikon päätykopan korjausta...huomaa nopeusmittarin vaijerin paikka näitä ei paljon ole.
 9. Tutkija

  H4 led ajovalopolttimet

  Mahtuu mut melkoisen ahdas on. Kuupan mallit on erilaisia eri lokasuojissa niin joihinkin voi olla ettei sovikkaan,nää oli tarvikelokasuojat(pystäri)mihin sopi.
 10. Tutkija

  H4 led ajovalopolttimet

  Autoline 25w h4 led on kokemuksia,valokuvio on hyvä ja valoa lähes puolet enemmän kuin parhaissa halogeeneissä. Tilaa kylläkin vaatii pituussuunnassa noin 30mm enemmän.
 11. Tutkija

  retkeilyautojen verotus - artikkeli

  Vakuutus joka on oltava alueen pitäjällä on se mikä tuonkin määrää ettei henkilöautoja saa olla matkailuautoalueella.
 12. Onko niitä joskus muka ollutkin? 30v aikana en oo nähnyt pikkumäntäisiä matalalla puristuskorkeudella olevia mäntiä myynnissä kuplan moottoriin...
 13. Tutkija

  -57 Ovaali

  Vääntösauva on siintä vekkuli jousituksena autossa et yhtään sen jäykempi ei vääntösauva ole ellet kiristä esikiristystä valmiiksi niinkuin alkuperäisessä asetuksessa tehtaan jäljiltä on. Eli vääntösauvajousen jäykkyys kasvaa tiettyyn rajaan saakka kierrettäessä sauvaa,lopulta se vaan myötää eikä kiristy enää... Jos esijännitystä ei ole se on aivan yhtä pehmoinen asennosta riippumatta,ajokorkeus vaan muuttuu. Tietysti oikein alas kun säätää niin onhan se pehmoinen kun vääntösauva ei toimi ollenkaan niinkuin on suunniteltu eli kanna ajoneuvon massaa....
 14. Tutkija

  Mitä ostit tänään?

  Lähtee -35ºC käyntiin tuplilla vielä oikein hyvin,öljypohjan lämmitin kylläkin oli jo käytössä. -25ºC ei vielä tarvinnut edes öljyjä lämmitellä vaikka oli 20w-50 kendaalit moottorissa,hyvin lähti käyntiin.
 15. Tutkija

  pinkki hinkki

  Varaa porata vielä 2mm 2.5mm ylikokoja ulkopuolelta löytyy ja kampiakselin puolelta 1.5mm alikokoja runkolaakereissa.
×