Jump to content

Tutkija

Members
 • Posts

  905
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tutkija's Achievements

 1. Tuollaisen käynnin aiheuttaa liian laiha seos ei sytytyskatkokset. Vika on polttoainepuolella seos laihalla jostain syystä,ruiskun polttoaineen paineensäätöventtiili oikuttelee tai ruiskun polttoainepumppu alkaa olla tiensä päässä.
 2. 1973 siirryttiin melko tarkalleen valkopohjaisiin kilpiin,poikkeuksiakin on joissakin paikoissa siirryttiin jo -72 mut -74 tais jo joka konttorilla olla vain valkopohjaista tarjota.
 3. Alipaine/sytkäennakon puutetta tai kiihdytyspumppua työntämään tavaraa reilusti enemmän...
 4. Se ei kyl tuossa oo mikään venturi vaan ilmanvirtauksen sulkurengas joten pois vaan jos pelkästään kesäajoa...
 5. Niih ja unohdin mainita tuos aikaisemmin et ne iskunvaimentimet oli Meylen HD tavaraa joissa 2v takuu kun oli vaihdettu parina.. Yllätys et katosivat myynnistä reilun kahden vuoden jälkeen kokonaan,oiskohan tullut reklamaatioita paljon...?
 6. Kokemuksesta voin sanoa et kaikki missä lukee Meyle on täysin laadutonta tavaraa... 2v 2kk vanhan Meylen iskunvaimentimen "kromipinta" niin syöpynyt et varren tiiviste petti kun raskaampi lasti kyydissä ja meni syvemmälle kuin yleensä...
 7. Se w110 ja 1,25 vipat toimii hyvin vakiokansilla tai miksei 1 ,1 vipatkin. Muuten tuo 264° 1,27 välyksellä tarkoittaa noin 300-310° nokka-akselia mainos asteilla,eli ei ihme ettei käy tyhjäkäyntiä kunnolla vakiopalotilallisilla kansilla.
 8. Nokka on joku virinokka tolla venttiilinoston arvolla ja silloin se ei kyllä käy enää tyhjäkäyntiä vakiopuristussuhteella kuin huonosti. Eli hyvän jos haluaa on selvitettävä nokka-akselin todelliset arvot ja sen mukaan puristussuhteen nosto moottoriin.
 9. Pyöritä toiseen suuntaan niin ei hiilet ahdista vastaa tai ota hiilet irti kollektorista. Muuten ei pysty sanomaan onko laakerivikaa. Mut epäilisin et on laakerivikaa kun pysähtyy noin nopeesti.
 10. Virranjakaja ilmeisesti jo ilman kärkiä. Vaikuttaisi hall anturivialta jakajassa. Käyttäytyy hyvinkin ihmeellisesti ennenkuin mykistyy kokonaan.
 11. 091 laatikot vajaa 5mm pitempiä etupäästä kuin 002 laatikot
 12. 12v tasurin jalka 105mm halkaisijalla täysin sama muuten mut vaihtovirtalaturin leveämmälle päätyosalle on vaihtovirtasen jalassa tilaa. Tiedän kun olen nähnyt niitä tasurin jalkoja olevan muokattu kulmahiomakoneella sattumaan vaihtovirtaselle sopivaksi.
 13. Suosittelen unohtamaan kosketuskulman katselemisen kuluneilla jakajilla ja laittamaan vaan kärkivälin noin 0,4-0,5mm jos ei sillä sytytys toimi on jokin vika sähköisissä osissa tai jakaja liian väljä/kulunut.
 14. On ollut se vahvempi kokoajan kiinteeposkisessa alunperin
 15. Lisäksi lyhyt siirtotanko ykkös/kakkos siirtäjällä 66 saakka,kaareva kytkinvipu -67pitkä siirtäjän tanko,nelosen välitys pinionille boorilla, suora kytkinvipu -70 uusi mallinen kartiorullalaakeri pinioniakseliin -71 uudempi mallinen painelaakeri kytkimelle,lyhyt kytkinvipu/ohut irroitinakseli painelaskerille -72 paksu irroitinakseli/pitkä kytkinvipu,viimeinen vuosi vanha vahva pakinsiirtäjä -73 uusi pakinsiirtäjä mela ja uusi uramallin pakkiratas jolloin muuttuu myös pakkirattaan akselin laakeroinnin rakenne ulkokuoressa ja tämän kanssa ei toimi vanhempi pakkiratas ilman muutoksia,päätykopan laakerirakenteen muutos(vanhemmat laakerit eri ulkomitalla) päätytuenta kolmella pultilla aikaisemmissa kahdella -75 tuli kiinteäposkinen irs laatikko ja kaikkiin(myös swing ja 091) laatikoihin pakkirattaan siirtäjä tappi malliksi (mikä todella heikko) Lisäksi vielä pienempiä muutoksia lähes vuosittain joihikin välityksiin,synkrorenkaisiin,laakerimalleihin,vaihteensiirtäjiin(materiaali/leveys) ja muihin osiin...
×
×
 • Create New...