Jump to content

Tutkija

Members
 • Content Count

  846
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiihdytyspumpussa oleva bensa laajenee niin tunkeehan se sen jostakin ulos ja kun kuulaventtiilit toimii niinkuin pitääkin niin purkausputkestahan se laajentunut bensa tulee... etanolilisän tuomia haittoja nyky bensassa,laajenee lämmetessän helpommin kuin bensiini ilman etanolia.
 2. 65 tyhjäkäynti ja iiiiiisot kiihdytyspumpun suuttimet tuollaisella imusarjalla ja 009 jakajalla....tai alipainesäätöinen jakaja... tai 009 jakajan sisällle toinen jousi ennakonsäätöpainoihin ja kaventaa kokonaisennakkoa jakajasta ja lisätä perusennakkoa. Asiaan ja toimivuuteen myös vaikuttaa paljon nokkaakseli,sisäkurkun koko ja pääseosputket. Itse laittaisin tuollaiseen kombinaatioon kadulle max 30mm sisäkurkut ja pääseosputki 2
 3. Oire kylläkin viittaa ennemmin liian vähäiseen bensan saantiin jos mustaa ei tule pakoputken täydeltä tai himpun liian myöhäiseen sytytysennakkoon...
 4. Pallukkanivelet tuli kuplan keulaan vasta 1966 mallisarjassa
 5. Myös tuo R on ollut kymenläänin tunnus uudemmissa rekisterikilvissä. U on ollut uudenmaanlääni
 6. Tasavirtalaturilla varustettu kupla missä säädin on ollut takapenkin alla on ollut myös johtosarjassa maajohto laturin runkoon. Muissa malleissa sitä ei välttämättä ole.
 7. Kyllä mulla ainakin 69 mallissa tulee alunperinkin johtosarjassa maadoitusjohto laturin runkoon kiinni ruuvilla eli kolme johtoa alkujaankin.
 8. Liitin löytyy konehuoneesta vasemman sivupahvin takaa samaten valojen maadoituspaikat on siellä pahvien takana molemmin puolin.
 9. Taivuttamalla vaan vartta,nää nykyiset neulaventtiilit korjaussarjoissa on aika huonoja mitoitukseltaan verrattuna alkuperäisiin.
 10. Bensanpinnan korkeuden säätö alemmaksi auttaa ongelmaan.
 11. Näkyy olevan 1.9 vesibokserin jakaja
 12. Jatkomutteri mut ei kannata lyhennellä jos vaan sopii täyspitkänä olemaan.
 13. Tuollaiselle jakajalle ei oikeestaan ole olemassa edes staattista mittaustapaa mut ainut miten sen voi tehdä on kampiakseli ennakkomerkkiin,virrat päälle ja kääntää jakajan runkoa niin et kipinä räpsähtää...
×
×
 • Create New...