Jump to content

Basterd

Members
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Basterd

 1. Tässäpä vielä sitten palkitut autot kuvina. edit: ja ensimmäinen kuva on tämä LSI-30 (Erityispalkinto), kun ei rekkari nävy.
 2. Oli oikein hyvät pirskeet. Uusia ja vanhoja tuttuja tuli paljoltikin nähtyä, eikä ees päivällä satanu vettä missään vaiheessa. Järjestelyt pelas ainaki omasta mielestä vallan hyvin ja paikkanakin tuo Emolahti oli oikeinni mukava mesta. Kiitoksia omastaki puolesta tasapuolisesti kaikille paikalla olijoille.
 3. Katoinki täältä että tutun näkönen auto män ohi. Ollaan just syömässä juustoportissa.
 4. Myö varmaan kaverin kaa tähätään mestoille kuuen pintaan. Kauhia kiire viettämään viimesiä iltoja "nuorena". :D
 5. Kysästääs täälläki, notta mihinkä aikaan torstaina lähtevät tyypit starttailee volkkareitansa Oulun suunnalta?
 6. Kauhiasti hyviä vinkkejä. Kiitos niistä. Ei näillä neuvoilla varmaan sitte tartte taskulämmintä janojuomaa Emolahessa nauttia. 😃
 7. Ny on telttapaikkaki varattu, varuilla to-su. Sitte vaan pitäs lähtiä sen kylmälaukun ostoon, jos siellä tosiaan saa jostain kenties mahollisesti jossain vaiheessa sähköäki lainattua.
 8. Thänjuu tiedoista. Helle vissiin sulattanu aivot ku ei ite tajunnu nettisaittia heti aluksi vilkasta. :D Tuossahan nuo hinnatki oli ihan selkeästi esillä.
 9. Vähäsen Betzeferiä tähänki aamuun
 10. Ois vähäsen kysyttävää telttailuun liittyen. Ku sitä ei oo tullu vuoskausiin harrastettua, ni mitenköhän käytännön asiat sen suhteen tuolla toimaa. Elikkä minne saapi teltan laittaa pystyyn, onko huoltotilat (wc ja suihku) käytettävissä, mitä se kustantaa mahollisesti ja se tärkein; miten saa kaljat pysymään kylminä jos on lämmin keli? :D
×
×
 • Create New...